Πως είναι όταν ξυπνάει η Bella Hadid το πρωί & αρπάζει αμέσως το κινητό της; Άβαφτη, με δέρμα συγκλονιστικό & πράσινα διάφανα μάτια (φωτό)

Το πανέμορφο μοντέλο μας έδειξε πως είναι όταν ξυπνά το πρωί... 

Συχνά λέμε πως οι διάσημες και εντυπωσιακές κυρίες οφείλουν την αψεγάδιαστη εμφάνισή τους στην τέχνη του μακιγιάζ και χωρίς αυτό είναι απλώς... συνηθισμένες.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Αυτό τον... μύθο ήρθε να καταρρίψει η Bella Hadid, η οποία τόλμησε να ανεβάσει στο instagram μία φωτογραφία της, όπως ξυπνά το πρωί, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει φυσική ομορφιά.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Η πανέμορφη 23χρονη Αμερικανίδα πήρε το κινητό της και τράβηξε μια selfie, δείχνοντάς μας το πρόσωπό της όπως είναι χώρις μακιγιάζ και μάλιστα από πολύ κοντά.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

2existbetweendreamsandreality....waking up ....

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Με υπέροχο δέρμα, με χαριτωμένες φακίδες και διάφανα πράσινα μάτια, η Bella είναι... πανέμορφη όπως μαρτυρά και το όνομά της!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Όπως φαίνεται, το εντυπωσιακό μοντέλο δεν έχει ανάγκη ούτε το μακιγιάζ, ούτε τα φίλτρα, καθώς είναι υπέροχη ακριβώς όπως ξυπνά το πρωί... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ