Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ουρές για τον Νίκο Βέρτη στη Θεσσαλονίκη: Με μάσκες & αποστάσεις στα απογευματινά μπουζούκια - Έκκληση του τραγουδιστή για τήρηση των μέτρων

Οσα έγιναν στα απογευματινά μπουζούκια της Θεσσαλονίκης....

Με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής κι ασφάλειας άνοιξε τις πόρτες του το νυχτερινό μαγαζί, όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής τραγουδιστής, Νίκος Βέρτης στη Θεσσαλονίκη.

Σε όλα τα τραπέζια και τους κοινόχρηστους χώρους υπάρχει αντισηπτικό, με τους υπαλλήλους του κέντρου διασκέδασης να φορούν μάσκες και να ενημερώνουν τους πελάτες για τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής. Οι πελάτες μπαίνουν ένας – ένας, τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις και θερμομετρούνται από τους εργαζόμενους του καταστήματος.

Ήδη έχουν σχηματιστεί ουρές έξω από το μαγαζί, που τραγουδά ο γνωστός τραγουδιστής. Να σημειωθεί πώς, η χωρητικότητα του καταστήματος αγγίζει τα 1.700 άτομα, αλλά λόγω νέων κανονισμών, στο κατάστημα βρίσκονται σήμερα 550 άτομα.

Ο Νίκος Βέρτης ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που αμέσως μετά την ανακοίνωση του νέου ωραρίου στα καταστήματα εστίασης τροποποίησε το ωράριο του κέντρου, όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, το οποίο για όσο διαρκούν τα μέτρα θα ανοίγει στις επτά και μισή το απόγευμα και κλείνει στις δώδεκα τα μεσάνυχτα, ώστε και να ικανοποιήσει το κοινό του αλλά και να τηρήσει τα μέτρα που έχουν επιβληθεί.

Όσοι έχουν κάνει ήδη τις κρατήσεις τους ενημερώνονται ότι θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο στις 19.30 το απόγευμα, καθώς μισή ώρα αργότερα αρχίζει το πρόγραμμα.

Δείτε το βίντεο του Seleo.gr:

 

 

Έκκληση του τραγουδιστή για τήρηση των μέτρων - Τί είπε στους Θεσσαλονικείς από την πίστα

Ουρές σχηματίστηκαν χθες έξω από κέντρο διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης σε νέο ... απογευματινό ωράριο.

 

 

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, κλείνοντας το πρόγραμμά του πριν τα μεσάνυχτα -όπως επιβάλλουν τα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ σε περιοχές με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο- και απευθυνόμενος στο κοινό του είπε αστειευόμενος "σε αυτό το σημείο, πρέπει να σας πω ότι νυστάξατε, είναι πολύ αργά -το ξέρετε"!

Συνέχισε λέγοντας: "Ο κανονισμός λέει ότι δώδεκα η ώρα πρέπει να φύγουμε από το μαγαζί και να κλείσουμε τις πόρτες. Τί να κάνουμε, θα κάνουμε λίγη υπομονή (...) όσο χρειαστεί, θα το σεβαστούμε παιδιά όσο μπορούμε (...)". 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ