Η πριγκίπισσα Kate στα χνάρια της πεθεράς της Diana: Έπεισε τους μεγαλύτερους οίκους μόδας να βοηθήσουν φτωχές οικογένειες - Το ολόλευκο καλοκαιρινό look (φωτό)

Το κοινωνικό έργο και το υπέροχο στυλ της Kate Middleton...

Στα χνάρια της αείμνηστης πεθεράς της, Diana, φαίνεται πως βαδίζει η όμορφη σύζυγος του πρίγκιπα William, Kate Middleton.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by REVISTA STILE (@revistastile) on

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by House of Cambridge (@royal.fairy.tale) on

 

Η Δούκισσα του Cambridge έπεισε 19 βρετανικά brands, καθώς και εμπόρους, να στηρίξουν τις πιο φτωχές οικογένειες του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

 

Μάλιστα, σήκωσε και η ίδια τα μανίκια και με ολόλευκο καλοκαιρινό λουκ βοήθησε στην μεταφορά των περισσοτέρων από 10.000 ρούχων, παιχνιδιών και άλλων χρήσιμων αντικειμένων, που συγκεντρώθηκαν και δωρίστηκαν σε οργανώσεις που στηρίζουν παιδιά και ευάλωτες οικογένειες στη χώρα.

 

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE CAMBRIDGES (@kateandwilliam_cambridges) on

 

Η Kate φορώντας την μάσκα και τα γάντια της, καθώς και ένα λευκό σεμιζιέ φόρεμα και τις ψηλοτάκουνες γόβες της, μίλησε με εκπροσώπους των οργανώσεων, αλλά και με οικογένειες που λαμβάνουν στήριξη, ενώ δεν έκρυψε την χαρά της για τη σημαντική αυτή προσφορά.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE CAMBRIDGES (@kateandwilliam_cambridges) on

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celebrities Style (@stylecelebsdaily) on

 

Η Diana θα ήταν σίγουρα περήφανη για τη νύφη της, η οποία, πάντα διακριτική, κομψή και χαμογελαστή, βοηθά και στέκεται στο πλευρό των πιο ευάλωτων μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα William. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ