Η πρώτη επίσκεψη των βασιλιάδων του Βελγίου χωρίς μάσκες: Ο Φίλιππος και η Ματθίλδη με τα 4 παιδιά τους – Ποια είναι η διάδοχος (Φωτό)

Δείτε την οικογενειακή τους βόλτα…

Ο βασιλιάς Φίλιππος και η βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου, εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό και την χαλάρωση των μέτρων μετά το lockdown, πήραν τα ποδήλατα τους και έκαναν μια οικογενειακή βόλτα με τα λατρεμένα τους παιδιά.

Επισκέφθηκαν, σε, ακόμη και ανοιχτά μουσεία.

 

 

 

Το βασιλικό ζεύγος μαζί με τα παιδιά του, πρίγκιπα Γαβριήλ, πρίγκιπα Εμμανουήλ, πριγκίπισσα Ελισάβετ και πριγκίπισσα Ελεονώρα πόζαραν στον φωτογραφικό φακό ιδιαίτερα χαρούμενοι, στο Bokrijk Parc.

 

 

 

Η κομψότητα της βασίλισσας Ματθίλδης ισορροπεί ανάμεσα στη διαχρονικότητα και τις σύγχρονες τάσεις.

Κάνοντας ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση, η βασίλισσα του Βελγίου επέλεξε να φορέσει στην οικογενειακή βόλτα, ένα λευκό παντελόνι το οποίο συνδύασε με πουκαμίσα στους τόνους του γαλάζιου και του λευκού.

 

 

 

Η ίδια αποπνέει πάντα ανεπιτήδευτη φινέτσα και επιλέγει κομμάτια και αποχρώσεις που τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και την κομψή φιγούρα της, την οποία έχουν κληρονομήσει και οι δυο κόρες της - ιδιαίτερα, δε, μοιάζει στη μαμά της η πριγκίπισσα Ελισάβετ.

 

 

 

Η πριγκίπισσα Ελισάβετ, Δούκισσα της Βραβάντης, είναι η διάδοχος του θρόνου του Βελγίου. Είναι το πρώτο παιδί του Φίλιππου και της Ματθίλδης.

 

 

 

Η Ελισάβετ απέκτησε τον τίτλο της Δούκισσας της Βαρβάντης με την άνοδο του πατέρα της στον βελγικό θρόνο στις 21 Ιουλίου 2013.

 

 

 

Ονομάσθηκε Ελισάβετ από την προ-προ γιαγιά της Ελισάβετ Γαβριέλα της Βαυαρίας. Ανάδοχοι στη βάπτισή της ήταν ο ξάδελφός της Πρίγκιπας Αμαντέο του Βελγίου και η θεία της Κόμισσα Έλενα ντ Ουντεκέμ ντ Ακόζ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ