Η θεία Αφροδίτη ήταν μοδίστρα! Έφτιαξε αυτό το φουστάνι για την Άντζελα Γκερέκου όταν ήταν μικρή - Τώρα το φορά η κόρη της (φωτό)

Η 19χρονη Μαρία φορά το φόρεμα που είχε φτιάξει η θεία Αφροδίτη για την μαμά της Άντζελα Γκερέκου, πριν από πολλά χρόνια...

Μία πολύ συγκινητική στιγμή βίωσε στην γενέτειρά της την Κέρκυρα η Άντζελα Γκερέκου.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Άντζελα Γκερέκου Official (@angela_gerekou) on

Η αγαπημένη της θεία Αφροδίτη, σχεδόν 90 ετών σήμερα, ήταν μία σπουδαία μοδίστρα στα νιάτα της και είχε φτιάξει στην έφηβη τότε Άντζελα ένα κομψό φόρεμα.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Άντζελα Γκερέκου Official (@angela_gerekou) on

Σήμερα, το φόρεμα αυτό, ένα shirt dress σε γήινες αποχρώσεις, φορά η 19χρονη κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου και ποζάρει μαζί με την γλυκύτατη θεία Αφροδίτη.

«Είναι κάποιες απλες στιγμές που με συγκινούν βαθιά. Η εικόνα της σχεδόν 90 χρονών αγαπημένης θείας με την κόρη μου να φοράει, για να της δώσουμε χαρά, το φόρεμα που μου είχε ράψει όταν ήμουνα έφηβη... Σπουδαιά μοδίστρα η θεία Αφροδίτη!! Δώστε αγάπη στους ηλικιωμένους μας!!!!!» ήταν το τρυφερό σχόλιο της ίδιας, όταν ανήρτησε την φωτογραφία στο instagram.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Άντζελα Γκερέκου Official (@angela_gerekou) on

Είναι γνωστή, άλλωστε, η αγάπη της Άντζελας Γκερέκου στην οικογένειά της, αλλά και στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κέρκυρα, την οποία επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ