Η θεία Αφροδίτη ήταν μοδίστρα! Έφτιαξε αυτό το φουστάνι για την Άντζελα Γκερέκου όταν ήταν μικρή - Τώρα το φορά η κόρη της (φωτό)

Η 19χρονη Μαρία φορά το φόρεμα που είχε φτιάξει η θεία Αφροδίτη για την μαμά της Άντζελα Γκερέκου, πριν από πολλά χρόνια...

Μία πολύ συγκινητική στιγμή βίωσε στην γενέτειρά της την Κέρκυρα η Άντζελα Γκερέκου.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Άντζελα Γκερέκου Official (@angela_gerekou) on

Η αγαπημένη της θεία Αφροδίτη, σχεδόν 90 ετών σήμερα, ήταν μία σπουδαία μοδίστρα στα νιάτα της και είχε φτιάξει στην έφηβη τότε Άντζελα ένα κομψό φόρεμα.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Άντζελα Γκερέκου Official (@angela_gerekou) on

Σήμερα, το φόρεμα αυτό, ένα shirt dress σε γήινες αποχρώσεις, φορά η 19χρονη κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου και ποζάρει μαζί με την γλυκύτατη θεία Αφροδίτη.

«Είναι κάποιες απλες στιγμές που με συγκινούν βαθιά. Η εικόνα της σχεδόν 90 χρονών αγαπημένης θείας με την κόρη μου να φοράει, για να της δώσουμε χαρά, το φόρεμα που μου είχε ράψει όταν ήμουνα έφηβη... Σπουδαιά μοδίστρα η θεία Αφροδίτη!! Δώστε αγάπη στους ηλικιωμένους μας!!!!!» ήταν το τρυφερό σχόλιο της ίδιας, όταν ανήρτησε την φωτογραφία στο instagram.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Άντζελα Γκερέκου Official (@angela_gerekou) on

Είναι γνωστή, άλλωστε, η αγάπη της Άντζελας Γκερέκου στην οικογένειά της, αλλά και στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κέρκυρα, την οποία επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ