Casual & σικ πρωινό ντύσιμο για το καλοκαίρι - Οι πιο στυλάτοι συνδυασμοί

Δείτε στιλιστικές ιδέες…

Οι πρωινοί συνδυασμοί ρούχων για το Καλοκαίρι είναι δροσεροί και ανάλαφροι προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις υψηλές θερμοκρασίες ντυμένες με στυλ. Γι’ αυτό και ένα από τα πιο αγαπημένα για τη σεζόν κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι το σορτς.

 

 

Κομψό, αθλητικό ή με ιδιαίτερο κόψιμο, το σορτς αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα όμορφο πρωινό καλοκαιρινό σύνολο. Άλλωστε υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια, γεγονός που το κάνει κατάλληλο για κάθε σωματότυπο.

 

Ταιριάζει υπέροχα τόσο με ένα απλό t-shirt ή ένα πουκάμισο, όσο και με αέρινο μπλουζάκι ή crop top. Ενδιαφέρουσα όμως πρόταση για το καλοκαιρινό ντύσιμο αποτελεί και η ολόσωμη σορτς φόρμα.

 

Εξίσου αγαπημένη επιλογή της εποχής αποτελούν και τα καλοκαιρινά φορέματα. Είναι δροσερά, αέρινα και αποτελούν μια εύκολη λύση για γρήγορο ντύσιμο.

 

Απλά επιλέξτε το σχέδιο και το μήκος του φορέματος που σας βολεύει και κολακεύει την σιλουέτα σας, συνδυάστε το με ένα ζευγάρι σανδάλια και αμέσως θα έχετε ένα ολοκληρωμένο σύνολο, σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr.

 

Άλλη μια όμορφη πρόταση για το πρωινό ντύσιμο της εποχής είναι η παντελόνα. Σε φαρδιά ή paper bag μορφή, η παντελόνα μπορεί να δημιουργήσει τη βάση σε ένα κομψό και δροσερό outfit. Φορέστε τη με ένα μακό μπλουζάκι και κάντε μια εντυπωσιακή απλή καλοκαιρινή εμφάνιση για τα ψώνια ή τον καφέ σας.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ