Από το παλάτι θα γιορτάσει η βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας την Ημέρα του Βασιλιά - Μας προσκαλούν στα social media τους (φωτό)

Η ημέρα του Βασιλιά εορτάζεται στις 27 Απριλίου στην Ολλανδία από το 2014, οπότε και στο θρόνο της χώρας ανέβηκε ο βασιλιάς Willem-Alexander.

Σήμερα, 27 Απριλίου, η Ολλανδία γιορτάζει την Ημέρα του Βασιλιά, την Koningsdag όπως λέγεται.

Πρόκειται για την Εθνική γιορτή προς τιμήν του αρχηγού του κράτους - ο οποίος έχει σήμερα τα γενέθλιά του- που εορτάζεται με λαμπρότητα κάθε χρόνο και αποτελεί ημέρα διακοπών για τους Ολλανδούς.

Ωστόσο, φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά για όλη την υφήλιο, ενώ και η Ολλανδική βασιλική οικογένεια φέτος αναμένεται να γιορτάσει στο παλάτι.

 

 

Ο βασιλιάς Willem-Alexander, η βασίλισσα Máxima και οι τρεις κόρες τους φωτογραφήθηκαν έξω από το παλάτι, ενώ ανακοίνωσαν πως φέτος οι εορτασμοί θα πραγματοποιηθούν μέσω διαδικτύου λόγω της καραντίνας για τον κορωνοϊό. 

 

 

Η βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας κάλεσε τους πάντες στα κοινωνικά της δίκτυα, ενώ η βασίλισσα Máxima μαζί με τις κόρες της πριγκίπισσες Amalia,  Alexia και Ariane, πόζαραν μέσα στο παλάτι Huis ten Bosch.

 

Μάλιστα, στη φωτογραφία βλέπουμε βασίλισσα και πριγκίπισσες να ανοίγουν ένα ψηφιακό κατάστημα ρούχων, κάτι που κάνουν πολλοί Ολλανδοί την σημερινή ημέρα, καθώς έχουν τη δυνατότητα να πουλήσουν όσα υπάρχοντά τους δεν χρειάζονται χωρίς φόρους.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ