Οι 10 top εμφανίσεις της Πριγκίπισσας Σοφίας της Σουηδίας που πήγε εθελόντρια στην κουζίνα των νοσοκομείων - Παλιά ήταν μοντέλο (φωτό)

Οι ωραιότερες εμφανίσεις της εντυπωσιακής και φιλάνθρωπου πριγκίπισσας Σοφίας...

Η πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας, σύζυγος του πρίγκιπα Καρλ Φιλίπ, εντυπωσίασε, πριν από λίγες ημέρες με την αποφάσή της να αφήσει για λίγο πίσω τις επίσημες υποχρεώσεις της, ώστε να εργαστεί εθελοντικά σε νοσοκομείο της χώρας.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Power Couple 🤴👸💕 (@carlphilipsofia) on

Η ωραία Σοφία που πριν τον γάμο της με τον Σουηδό πρίγκιπα ήταν μοντέλο και είχε λάβει μέρος σε τηλεοπτικό reality, ολοκλήρωσε πρόσφατα την εκπαίδευσή της και πλέον θα κάνει απολύμανση και καθάρισμα, εργαζόμενη στους χώρους της κουζίνας του νοσοκομείου.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #TautaRunā | Tev aktuāli! (@tautaruna.lv) on

Η αποφάσή της αυτή έχει προκαλέσει πολύ θετικά σχόλια, τόσο στη Σουηδία, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Power Couple 🤴👸💕 (@carlphilipsofia) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Sofia of Sweden (@sofia_princesssweden) on

H, μητέρα δύο παιδιών, ωραιότατη πριγκίπισσα είχε προκαλέσει σκάνδαλο στη Σουηδία, με τους Σουηδούς να μην την βλέπουν αρχικά με... καλό μάτι, πριν από περίπου έξι χρόνια, όταν έγινε γνωστός ο αρραβώνας της με τον Καρλ Φιλίπ, λόγω των αποκαλυπτικών εμφανίσεων που έκανε στο παρελθόν, καθώς και της συμμετοχής της σε reality...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Power Couple 🤴👸💕 (@carlphilipsofia) on

Ας δούμε την 35χρονη πριγκίπισσα, ευαισθητοποιημένη στα προβλήματα των απλών ανθρώπων, αλλά και στα θέματα δημόσιας υγείας, στις 10 πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της...

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ