Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

H Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας στηρίζει την πρωτοβουλία #Cook4Heroes με φρέσκο, ελληνικό ψάρι ιχθυοκαλλιέργειας

Προσφέρει τα ψάρια για γεύματα που προορίζονται για το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς για τον Covid-19 του Νομού Αττικής.

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) στηρίζει, με την προσφορά φρέσκου, ελληνικού ψαριού ιχθυοκαλλιέργειας Fish from Greece, την πρωτοβουλία εστιατορίων που μαγειρεύουν, εθελοντικά, σε καθημερινή βάση, γεύματα για το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς για τον Covid-19 του Νομού Αττικής.

Τα γεύματα παραλαμβάνονται από τα εστιατόρια και παραδίδονται στα νοσοκομεία από προσωπικό και αυτοκίνητα του Δήμου Αθηναίων που συμμετέχει στην πρωτοβουλία.

Συγκεκριμένα, η ΕΛΟΠΥ, στηρίζοντας την πρωτοβουλία #Cook4Heroes, που στόχο έχει να συνδράμει τους «ήρωες» γιατρούς και νοσηλευτές των νοσοκομείων αναφοράς, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού, προσφέροντάς τους σωστά, νόστιμα και θρεπτικά γεύματα κάθε μέρα, συνεργάζεται με τα εστιατόρια By the Glass, Cardinale και Bocca Negra, καθώς και το CTC, του «πρεσβευτή» του Fish from Greece, σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη.

Τα γεύματα προετοιμάζονται, εκ περιτροπής, στις κουζίνες των εστιατορίων, τηρώντας αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και υγιεινής, όπως προδιαγράφονται από τον ΕΟΔΥ.

Τα παραλαμβάνει κάθε μεσημέρι ειδικό αυτοκίνητο του Δήμου Αθηναίων που τα παραδίδει στα αντίστοιχα νοσοκομεία.

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της ΕΛΟΠΥ, Ισμήνη Μπογδάνου, δήλωσε σχετικά: «Σε μια περίοδο κατά την οποία η αλληλεγγύη, η συμμετοχή σε δράσεις υποστήριξης και η κοινωνική υπευθυνότητα είναι πιο σημαντικές από ποτέ, η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας στηρίζει έμπρακτα τους πραγματικούς ήρωες του ΕΣΥ, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα #Cook4Heroes και τους ευχαριστεί για την αυταπάρνηση με την οποία ανταποκρίνονται στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει».

Σχετικά με την Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ)

Με στόχο την ανάπτυξη της Ελληνικής Ιχθυοκαλλιέργειας και των Μελών της, η ιδιωτική μη κερδοσκοπική Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) ιδρύθηκε το 2016, όταν τα πρώτα 21 Μέλη αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να υποστηρίξουν με δικούς τους πόρους τη δημιουργία εθνικής ταυτότητας για τα προϊόντα της παραγωγής τους και την προώθηση τους σε επιλεγμένες αγορές.

Σήμερα, η ΕΛ.Ο.Π.Υ. αποτελείται από 23 Μέλη η παραγωγή των οποίων αντιπροσωπεύει περίπου το 80% της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας.

Παράλληλα ενός σύνθετου πλέγματος δράσεων προώθησης, η ΕΛ.Ο.Π.Υ. παρέχει πολύπλευρη υποστήριξη και οφέλη στα Μέλη της όσον αφορά στη συνεργασία, υποστήριξη, ενημέρωση, δικτύωση, ανάπτυξη, εκπαίδευση, συλλογικότητα, πρόοδο, επίλυση προβλημάτων, επικοινωνία με τους κρατικούς φορείς και πολλά άλλα.

H αποστολή της Οργάνωσης είναι η ανάπτυξη της Ελληνικής Ιχθυοκαλλιέργειας και η προώθηση του φρέσκου ελληνικού ψαριού που χαρακτηρίζεται από τη συλλογική ταυτότητα Fish from Greece, μέσω της δημιουργίας εθνικής ταυτότητας.

FISH FROM GREECE

Το συλλογικό σήμα Fish from Greece αποτελεί τη νέα σφραγίδα εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας για τους αγοραστές και τους καταναλωτές ελληνικών φρέσκων ψαριών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα ψάρια με το συλλογικό σήμα Fish from Greece ξεχωρίζουν και διαφοροποιούνται από τα άλλα ψάρια, διότι φέρουν ταμπελάκι με το λογότυπο Fish from Greece.

Η σήμανση των προϊόντων Fish from Greece υποστηρίζεται από το πρότυπο Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης Fish From Greece, ιδιοκτησία της ΕΛ.Ο.Π.Υ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Out of the Box, Μελίνα Δημητρίου, [email protected], 210 0109430, 693 7393997

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ