Το αμερικανικό Cosmopolitan προτείνει για διακοπές τον Σεπτέμβριο μια ελληνική πόλη & ένα μεγάλο νησί μας – Δείτε που

Για διακοπές τον Σεπτέμβριο...

Ο ήλιος της Ελλάδας, η φιλοξενία και το φαγητό αποτελούν ένα μείγμα αξεπέραστο, με τους ταξιδιώτες να γεμίζουν αναμνήσεις και πάντα να επιστρέφουν, όταν έρχεται η ώρα των διακοπών.

Γι' αυτό, άλλωστε, αναγνώστες διεθνών ιστοσελίδων δεν ξεχνούν τις ελληνικές ομορφιές, όταν καλούνται να μιλήσουν για αγαπημένους προορισμούς.

Έτσι το  αμερικάνικο Cosmopolitan δημιούργησε μια λίστα με προορισμούς παγκοσμίως που τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου έχουν υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Η Αθήνα, λοιπόν, συναντάται στη δεύτερη θέση της λίστας της Jade Skinner, για την οποία αναφέρει ότι όσοι δηλώνουν λάτρεις της αρχαιολογίας και της ελληνικής μυθολογίας δεν έχουν παρά να επισκεφτούν την πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Ολοι χρειάζονται λίγο από τον ελληνικό ήλιο στην ζωή τους και στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου κατοικούν ιστορία, πολιτισμός και φύση. Η Ρόδος είναι το τέταρτο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και φιλοξενεί τη μεγαλύτερη μεσαιωνική στην Ευρώπη. Μάλιστα, προτείνει βόλτα στη διάσημη κοιλάδα των πεταλούδων, εάν θέλετε κάτι παραπάνω από ήλιο και θάλασσα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don’t cancel your trip just reschedule ?❤️ #rhodes #yachting #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roditis Yachting Agency (@roditisyachting) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rhodes Londos??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη eala' aldiyn (@seedekata) στις

Και γι αυτόν τον λόγο συμπεριλαμβάν και τη Ρόδο ανάμεσα στις προτάσεις της, στην έκτη θέση της λίστας.

Για το νησί των Ιπποτών, η Skinner αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «εκεί όπου συναντά κανείς την μεγαλύτερη Μεσαιωνική Πόλη σε όλη την Ευρώπη, η ιστορία, ο πολιτισμός και η φύση συνδυάζονται με έναν τρόπο μαγικό».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ