Τζίνα Βογιατζή: Έπεσε από γκρεμό σε βόλτα με τον σκύλο της & σκοτώθηκε το 20χρονο μοντέλο από τη Θεσσαλονίκη (φωτό)

Θρήνος για το 20χρονο μοντέλο.

Το πανέμορφο μοντέλο από την Θεσσαλονίκη, η 20χρονη Τζίνα Βογιατζή, έφυγε από τη ζωή αιφνίδια, σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλους όσοι την γνώριζαν και την αγαπούσαν.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο instagram το πρακτορείο με το οποίο συνεργαζόταν η 20χρονη Τζίνα.

«Καλό ταξίδι Τζίνα. Είμαστε συγκλονισμένοι με το ξαφνικό χαμό της  Τζίνας μας... Η βόλτα με τον αγαπημένο της σκύλο ήταν μοιραία. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα πιο λαμπερά πράσινα μάτια  και αυτό το υπέροχο χαμόγελο της. Κουράγιο Δήμητρα & Σταύρο... Η σκέψη μας είναι μαζί σας...» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η Τζίνα Βογιατζή, που σπούδαζε Οδοντιατρική και παράλληλα εργαζόταν ως μοντέλο, εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή του παλιού λατομείου στο Παλαιόκαστρο.

Όπως προέκυψε, δε, από την προανάκριση, την οποία διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου, η άτυχη κοπέλα είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της, όταν, κάτω από συνθήκες που ακόμα διερευνώνται, έπεσε από βραχώδη πλαγιά, ύψους 50 μέτρων, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.

Τη σορό του νεαρού μοντέλου εντόπισαν περαστικοί, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα τις αστυνομικές Αρχές, ενώ σε κοντινή απόσταση βρέθηκε ζωντανό το κατοικίδιό της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ