Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη προσεύχεται: Οι μέρες και οι ώρες κυλούν αργά & δύσκολα - Ας ψάλλουμε το "Τη Υπερμάχω" για να πάρουμε δύναμη (φωτό)

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη παίρνει δύναμη από την προσευχή και καλεί όλους τους Έλληνες να προσευχηθούν ώστε να πάρουν δύναμη από την χάρη της Παναγίας.

Σήμερα είναι οι Δ' Χαιρετισμοί και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε όλοι μας, λόγω του κορωνοϊού, πολλοί συνάνθρωποί μας βρίσκουν παρηγοριά στην προσευχή.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη ανέβασε στη σελίδα της "Ελπίδας" στο instagram ένα μήνυμα αγάπης, προτείνοντας στους Έλληνες να προσευχηθούν, ώστε να αντλήσουν δύναμη από την Παναγία.

«Οι μέρες και οι ώρες κυλούν τόσο αργά και δύσκολα. Ας ενώσουμε τις προσευχές μας, μένοντας στο σπίτι με τον "εχθρό" απ' έξω να παραμονεύει. Σήμερα, είναι οι Δ'  Χαιρετισμοί. Η Θεοτόκος είναι στις καρδιές μας, γι'αυτό ο καθένας μας ας ψάλλει το "Υπερμάχω" και ας πάρει δύναμη από τη χάρη Της. Ας Την παρακαλέσουμε ταπεινά να μας βάλει κάτω από τις ευλογημένες Της φτερούγες. Η πίστη μας είναι το στήριγμά μας αυτή τη στιγμή» τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Βαρδινογιάννη.

Με αφορμή, δε, και την 25η Μαρτίου, ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη ανέβασε μία φωτογραφία της ελληνικής σημαίας.

«Στο μικρό ταπεινό εκκλησάκι μας, γονατιστή προσεύχομαι και ανάβω ένα κερί να προστατεύσει η Μεγαλόχαρη και να βάλει κάτω από τις φτερούγες της την πατρίδα μας. Να μας συγχωρέσει για την αλαζονεία μας. Γιατί μέσα σε αυτή τη δοκιμασία που ζούμε, ο καθένας από εμάς αναλογίζεται τι είναι πιο πολύτιμο στη ζωή μας» ανέφερε στο μήνυμά της, ενώ συμπλήρωσε «Ταπεινά παρακαλώ την Παναγία και προσεύχομαι σε αυτήν σήμερα, αυτή τη σημαντική ημέρα για την Πατρίδα και την Ορθοδοξία μας, να προστατεύει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες παντού».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ