Οι όμορφοι γάμοι όμορφα καίγονται: «Διαζύγιο» Τζορτζ Κλούνεϊ - Αμάλ Αλαμουντίν - Αυτός διασκεδάζει, αυτή δουλεύει!

Τίτλοι τέλους για το πασίγνωστο ζευγάρι; 

 

Εδώ και αρκετές ημέρες κυκλοφορούν οι φήμες που θέλουν τον Τζορτζ Κλούνεϊ να χωρίζει με την Αμάλ Αλαμουντίν, καθώς ο ηθοποιός έχει να δει τα δίδυμα παιδιά του περίπου 200 ημέρες.

Ποιος πατέρας σε υγιή σχέση με τη σύζυγό του έχει να συναντήσει 200 ημέρες τα παιδιά του;

 

 

Αυτό διερωτώνται τα ΜΜΕ από τη στιγμή που ο Τζόρτζ Κλούνεϊ είπε σε δημοσιογράφους ότι έχει να δει τα δίδυμα του 200 ημέρες και φυσικά η είδηση ότι χωρίζει από την Amal Alamuddin κάνει το γύρο του διαδικτύου.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χωρίζει ο Τζορτζ Κλούνεϊ επειδή έχει σχέση με τη Τζούλια Ρόμπερτς; #asistgr #georgeclooney #amalalamuddin #juliaroberts

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ASIST (@asistgr) στις

 

 

 

 

 

«Ο Τζορτζ και η Αμάλ έχουν διαμάχη για τον διαφορετικό τρόπο ζωής του και οι φήμες για ρήξη ανάμεσά τους κυκλοφορούν εδώ και μήνες. Αυτή όλο δουλεύει και εκείνος όλο διασκεδάζει. Είναι σαν το λάδι με το νερό. Δεν αναμιγνύονται και φέρεται να έχουν εμπλακεί σε μάχη για την κηδεμονία των διδύμων τους.

 

 

 

 

Οι δυο τους έχουν να φωτογραφηθούν μαζί από τον Αύγουστο. Η Αμάλ δεν πήγε στο ετήσιο πάρτι του Τζορτζ για το Χάλογουιν στο Βέγκας ενώ πέρασαν χώρια την τέταρτη επέτειο του γάμου τους. Εκείνος την πέρασε στο Λος Άντζελες με φίλους ενώ αυτή έμεινε στη Νέα Υόρκη με τα παιδιά λόγω της Διεθνούς Συνόδου του ΟΗΕ», είπε μια πηγή.

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 και απέκτησε δίδυμα παιδάκια, τον Αλεξάντερ και την Έλλα Κλούνεϊ που είναι δύο ετών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ