Tο πτώμα 11χρονης μικρούλας βρέθηκε στη σοφίτα του σπιτιού της - Ήταν εξαφανισμένη δύο χρόνια (φωτό - βίντεο)

Το πτώμα του κοριτσιού ανακαλύφθηκε τυχαία μετά από φωτιά στο σπίτι των θετών της γονιών.

Λίγες ημέρες πριν, Πυροσβέστες στην Αριζόνα των ΗΠΑ ανακάλυψαν, τυχαία, το πτώμα ενός κοριτσιού μόλις 11 ετών στο σπίτι των θετών της γονιών.

Ο Rafael και η Maribel Loera κάλεσαν την Πυροσβεστική, στις 28 Ιανουαρίου, λόγω μίας φωτιάς που είχε ξεσπάσει στο σπίτι τους.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η αστυνομία του Phoenix, στο σπίτι βρέθηκαν ανθρώπινα οστά.

Το πτώμα ήταν κρυμμένο πίσω από τον, φτιαγμένο από γυψοσανίδα, τοίχο και ανακαλύφθηκε μετά την κατάσβεση της φωτιάς.  

Όπως παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ο Rafael Loera το πτώμα άνηκε στην 11χρονη υιοθετημένη κόρη του ζευγαριού, Ana Loera - επίσης γνωστή και ως Charisma Marquez.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Loera, τον Ιούλιο του 2017, το κορίτσι αρρώστησε βαριά.

Αρχικά οι γονείς δεν την πήγαν στο νοσοκομείο, όμως αφού πέρασαν μερικές ημέρες αποφάσισαν να ζητήσουν βοήθεια

Ωστόσο, το άτυχο κορίτσι πέθανε στον δρόμο για το νοσοκομείο.

Φοβούμενοι ότι θα απομάκρυναν από εκείνους και τα υπόλοιπα παιδιά τους, εάν γινόταν γνωστός ο θάνατος της 11χρονης, οι Loera τύλιξαν το άψυχο κορμάκι της μικρής σε ένα σεντόνι και το έκρυψαν στη σοφίτα, όπως αναφέρει το People.

Παράλληλα, μια εβδομάδα νωρίτερα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι αρχές είχαν κληθεί στο ίδιο σπίτι, καθώς ένα 11χρονο κορίτσι είχε τηλεφωνήσει λέγοντας πως είναι μόνη της στο σπίτι.

Επρόκειτο για ένα ακόμη από τα υιοθετημένα παιδιά του ζευγαριού.

Το 11χρονο κορίτσι, το οποίο είχε σημάδια κακοποίησης, είπε στους αστυνομικούς πως ήταν μόνη στο σπίτι για δύο ολόκληρες μέρες.

Μόλις, δε, μια ώρα πριν την φωτιά της 28ης Ιανουαρίου, οι αρχές πήραν από το συγκεκριμένο σπίτι, δυο παιδιά ακόμη, ηλικίας 4 και 9 ετών.

Παράλληλα, στην ιστορία εμπλέκεται και ακόμη μία γυναίκα, η οποία υποστηρίζει πως είναι η βιολογική μητέρα της Charisma.

 

Η Priscilla Marquez, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC15, ανέφερε πως απομάκρυναν από εκείνη την Charisma, η οποία στη συνέχεια υιοθετήθηκε από το ζεύγος Loera.

«Την αγαπούσα και την αγαπώ ακόμα, η αγάπη μου για εκείνη θα κρατήσει για πάντα» είπε η Marquez για την 11χρονη, ενώ συμπλήρωσε «Είχα προβλήματα στο παρελθόν. Και κατηγορώ τον εαυτό μου για όσα συνέβησαν».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ