Το δράμα της Σάνεν Ντόχερτι: Έχει μετάσταση στον καρκίνο του μαστού - Η ανακοίνωση που συγκινεί (φωτο- βίντεο)

Ξανά αντιμέτωπη με τον καρκίνο η πρωταγωνίστρια του «BH 90210».

Με δάκρυα στα μάτια, η Σάνεν Ντόχερτι, αποκάλυψε πως πάσχει και πάλι από καρκίνο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Good Morning America".

Η γνωστή ηθοποιός είχε νοσήσει για πρώτη φορά, από καρκίνο του μαστού, πριν από τρία χρόνια.

Όπως αποκάλυψε, δε, στη συνέντευξή της ο καρκίνος επανήλθε πριν από έναν χρόνο και το ανακάλυψε την περίοδο που "έφυγε" από τη ζωή ο αγαπημένος της φίλος και συμπρωταγωνιστής, Λουκ Πέρι.

 

 

Όπως ανέφερε πάσχει από καρκίνο στο τέταρτο στάδιο και η μεγαλύτερη ανησυχία της ήταν πως θα πει τα δυσάρεστα νέα, στους πιο αγαπημένους της ανθρώπους, την μητέρα της και τον σύζυγό της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

 

Η ίδια αναφέρθηκε και στον θάνατο του καλού της φίλου, Λουκ Πέρι, που ήρθε λίγο μετά τη διάγνωση για τον καρκίνο. «Ήταν πολύ περίεργο για μένα... Διαγνώστηκα με καρκίνο και κάποιος που, φαινομενικά, ήταν υγιής "έφυγε" πρώτος...» είπε η 48χρονη ηθοποιός, με δάκρυα στα μάτια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

 

Ανέφερε, δε, πως ένας από τους λόγους που συμμετείχε στο reboot του "Μπέβερλι Χίλς", παρά τη "μάχη" της με τον καρκίνο, ήταν η απώλεια του Λουκ Πέρι.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

 

Όπως είπε, ακόμη, από τους συμπρωταγωνιστές, ο μόνος που γνώριζε για το πρόβλημα υγείας της ήταν ο Μπράιαν Όστιν Γκριν, ο οποίος και την στήριξε ιδιαίτερα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ