Βασίλισσα Ελισάβετ: "Ουράνιο τόξο" μετά την καταιγίδα - Έξοδος πρώτη φορά με τον "αμφιλεγόμενο" πρίγκιπα Άντριου μετά το σκάνδαλο & το Megxit (φώτο-βίντεο)

Χαμογελαστή σαν να "μη συνέβη τίποτα" και κομψή η Βασίλισσα της Αγγλίας

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έκανε σήμερα Κυριακή, την πρώτη της επίσημη έξοδο, μετά την ανακοίνωση της τελικής της απόφασης σχετικά με το μέλλον του Χάρι και της Μέγκαν μετά το "Megxit".

H 93χρονη μονάρχης της Αγγλίας εμφανίστηκε δημόσια στο πλευρό του γιου της Άντριου, για πρώτη φορά αφότου αυτός παραιτήθηκε από τα δικαιώματα του στο θρόνο, ύστερα από το σκάνδαλο που ξέσπασε με τη συνέντευξη που έδωσε στο BBC .

Ο πρίγκιπας Άντριου συνόδευσε τη μητέρα του στην εκκλησία στο Sandringham σήμερα , ενώ εχθές ο Πρίγκιπας Άντριου είχε παρεβρεθεί σε ένα prive γεύμα με την Βασίλισσα Ελισάβετ και τον Πρίγκιπα Φίλιππο.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, κομψή και χαμογελαστή στην Κυριακάτικη έξοδο της, έδειχνε να "λάμπει" καθώς περπατούσε δίπλα στο γιο της για να φτάσει στην εκκλησία της Θεοτόκου στο Hillington.

Φορούσε ένα άσπρο - γκρι  καρώ παλτό με ίδιο φόρεμα. Στο λαιμό της φόρεσε τρεις σειρές μαργαριτάρια και στο πέτο της μία εντυπωσιακή καρφίτσα. Συμπλήρωσε την εμφάνιση της με γκρι καπέλο με λευκά λουλούδια και την αγαπημένη της τσάντα 

Από τότε που ο Πρίγκιπας Άντριου παραιτήθηκε από το θρόνο, τον περασμένο Νοέμβρη, απέχει από τα βασιλικά γεγονότα και έχει εμφανιστεί δημόσια μόνο μία ή δύο φορές.

Σήμερα όμως η 93χρονη βασίλισσα του ζήτησε να τη συνοδεύσει καθώς θέλησε να "ηρεμήσουν τα πνεύματα" μετά τις τελευταίες καταιγίδες με το σκάνδαλο που δημιούργησε η συνέντευξη του Πρίγκιπα Άντριου και στη συνέχεια η παραίτηση του και φυσικά το περίφημο "Megxit" και η απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να απαρνηθούν τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Διαβάστε επίσης:Η τελική συμφωνία για το Megxit: Η Μέγκαν κι ο Χάρι χάνουν οριστικά τους βασιλικούς τους τίτλους & επιστρέφουν χρήματα στο βρετανικό κράτος - Η απόφαση της βασίλισσας (φώτο-βίντεο)

Η βασίλισσα αποφασισμένη να δώσει τέλος στα "δεινά" του οίκου της, εχθές ανακοίνωσε την τελική της απόφαση για το μέλλον των "Sussex".

Στη δήλωση της ανέφερε ότι ο Χάρι και η Μέγκαν χάνουν οριστικά τους βασιλικούς τους τίτλους και είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν τη ζωή τους στον Καναδά. Επίσης πρέπει να επιστρέψουν στους Βρετανούς φορολογούμενους τα χρήματα που χρησιμοποίησαν για την ανακαίνιση του σπιτιού τους.

Και καθώς η υπόθεση "Megxit" έκλεισε η βασίλισσα σήμερα αποφάσισε με μία δημόσια πράξη συγχώρεσης, να αφήσει τον Άντριου να τη συνοδέυσει και έτσι να ξεχαστεί το σκάνδαλο που εκείνος προκάλεσε το Νοέμβρη, αναφέρει η Daily Mail.

Η βασίλισσα Ελισάβετ της Μεγάλης Βρετανίας είναι συνηθισμένη  στην διαχείριση κρίσεων,  στα 67 χρόνια που ηγείται της τεράστιας και δυνατής αυτής χώρας. 

Άπειρες φορές οποιαδήποτε οικογενειακή η προσωπική υπόθεση, που αφορά μέλη της στενής η ευρύτερης οικογένειας της,  οδηγείται σε σκάνδαλο , σε κουτσομπολιό ή σε φήμη , εκείνη αγέρωχη και σνομπ , το προσπερνάει,  και συνεχίζει ακάθεκτη να εκτελεί τα καθήκοντα της με  περισσή   επιμέλεια , αφοσίωση,  χαμόγελο και την κατάλληλη γκαρνταρόμπα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ