Η νέα επίσημη φωτογραφία της Βασίλισσας Ελισάβετ με τους διαδόχους του θρόνου της - Ο γιος Κάρολος - ο εγγονός Ουίλιαμ ο δισέγγονος Τζορτζ (φώτο)

Η φωτογραφία της 93χρονης βασίλισσας τραβήχθηκε  στην αίθουσα του θρόνου του Παλατιού του Μπάκιγχαμ στις 18 Δεκεμβρίου.

Η μακροβιότερη βασίλισσα του κόσμου και οι τρεις διάδοχοι του θρόνου της. Η βασίλισσα  Ελισάβετ εγκαινιάζει  τη νέα δεκαετία με ένα νέο πορτρέτο που την δείχνει με τον Πρίγκιπα Κάρολο, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον εξάχρονο πρίγκιπα Τζορτζ.

Στη νέα επίσημη φωτογραφία δίνεται έμφαση στους άμεσους κληρονόμους του θρόνου. Η φωτογραφία της 93χρονης βασίλισσας τραβήχθηκε  στην αίθουσα του θρόνου του Παλατιού του Μπάκιγχαμ στις 18 Δεκεμβρίου.

Η βασίλισσα Ελισάβετ στέκεται μπροστά φορώντας ένα λευκό φόρεμα με μπλε ζαφειρένια καρφίτσα και κρατάει την αγαπημένη της τσάντα Launer .

Η φωτογραφία είναι η δεύτερη επίσημη φωτογραφία που δείχνει τη βασίλισσα Ελισάβετ με τους τρεις διαδόχους του θρόνου.Η πρώτη κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2016 για να σηματοδοτήσει τα 90α γενέθλια της Βασίλισσας, με την εικόνα να εκτυπώνεται στη συνέχεια σε αναμνηστικά γραμματόσημα.

Στη φωτογραφία του 2016 ο δύο ετών τότε πρίγκιπας Τζορτζ στέκεται δίπλα στη βασίλισσα που φοράει ένα γαλάζιο φόρεμα και κρατά το χέρι του πατέρα του, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Τέσσερα χρόνια αργότερα το 2020 ο  μικρός Τζορτζ στέκεται μπροστά στη βασίλισσα με τον παππού του , πρίγκιπα Κάρολο να έχει το χέρι του στον ώμο του.

Και οι δύο φωτογραφίες ελήφθησαν από τον φωτογράφο Ranald Mackechnie, αναφέρει η Daily Mail.

Τα Χριστούγεννα δημοσιεύθηκε μία ακόμη φωτογραφία της βασιλικής οικογένειας. Σε αυτή ο μικρός Τζορτζ μαζί με τον παππού του, τον πατέρα του και την βασίλισσα Ελισάβετ φτιάχνουν πουτίγκες για τον βρετανικό στρατό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ