Συγκλονιστική η τελευταία συνέντευξη του Θάνου Μικρούτσικου: Ο έρωτας με το πιάνο σε ηλικία 4 ετών , η σχέση με τη σύζυγο που "έφτασε στο όριο του απόλυτου" (βίντεο)

Ο σπουδαίος συνθέτης λίγο καιρό πριν "φύγει", έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για όλα

Ο Θάνος Μικρούτσικος έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο, ύστερα από τη γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης άφησε πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό στο χώρο της μουσικής και του πολιτισμού.

Ο Θάνος Μικρούτσικος από την πρώτη στιγμή μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας του και εμψύχωσε με αυτό τον τρόπο πολλούς ανθρώπους με το ίδιο πρόβλημα.

Ο σπουδαίος συνθέτης λίγο καιρό πριν "φύγει", έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον δημοσιογράφο Αντώνη Μποσκοΐτη για το Rise.

Σε αυτή μίλησε  για τον  έρωτα με τον κεραυνοβόλο παιδικό του έρωτα με το πιάνο, τις ανατρεπτικές του συνεργασίες, την Καββαδιομάνια που συνεχίζει να κατακτά και να εμπνέει το νεανικό κοινό, τον απόλυτο έρωτα με την τρίτη σύζυγό του, Μαρία Παπαγιάννη, τη ζωή αλλά και το θάνατο.

«Μέσα από την περιπέτεια της υγείας μου, πλησίασα στη σχέση μου με τη σύζυγό μου το όριο του απόλυτου. Αυτό με κάνει ευτυχισμένο», δήλωσε λίγο καιρό πριν την είσοδό του στο νοσοκομείο  ο Θάνος Μικρούτσικος.

Όταν τους παίζω τους 7 Νάνους, ο κόσμος έχει ψευδαισθήσεις. Νομίζει ότι με βλέπει. Νομίζει ότι βλέπει το πιάνο. Θέλω να τους πω μέσα από την εκπομπή σου, ότι δεν βλέπουν εμένα και το πιάνο, νομίζουν ότι το βλέπουν. Γιατί από την ώρα που αρχίζω, εγώ έχω πάρει το πιάνο και ίπταμαι. Απλώς έρχομαι μετά για το χειροκρότημα", αναφέρει ο Θάνος Μικρούτσικος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ