"Σ' αγαπώ δεν παντρεύεσαι άλλη" ούρλιαξε & εισέβαλε στο γάμο του πρώην της (βίντεο)

Προσπάθησε να χαστουκίσει τη νύφη

Με τίποτα δεν μπόρεσε να αποδεχθεί ότι τη χώρισε και θα παντρευτεί άλλη. Γι' αυτό πήρε... δραστικά μέτρα. Σε έξαλλη κατάσταση μια γυναίκα διέκοψε έναν γάμο στο Μεξικό.

Εισέβαλε στην αίθουσα  που γινόταν ο γάμος κι άρχισε να φωνάζει στον γαμπρό, ότι δεν μπορεί να παντρευτεί γιατί τον αγαπά, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε στην έκπληκτη νύφη.

Την απίστευτη σκηνή κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο ένας από τους καλεσμένους και το βίντεο κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε viral.

Το περιστατικό που θυμίζει... ταινία λέγεται ότι συνέβη στην πόλη του Μεξικό.

 

 

«Ρίτσαρντ, δεν μπορείς να παντρευτείς»

Στο βίντεο φαίνεται μια γυναίκα της οποίας τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα να εισβάλει σε έξαλη κατάσταση στην αίθουσα του γάμου φωνάζοντας: "Ρίτσαρντ, δεν μπορείς να παντρευτείς". 

Σύμφωνα με αναφορές ακούστηκε να φωνάζει: "Σ' αγαπώ , δεν μπορείς να παντρευτείς".

Αρχικά, την εξαγριωμένη γυναίκα σταματούν δυο άνδρες και μια άλλη γυναίκα, αλλά στη συνέχεια αυτή καταφέρνει να ξεγλιστρήσει από τα χέρια τους.

Τότε τρέχει προς το μέρος της νύφης και φαίνεται να προσπαθεί να τη χαστουκίσει, ενώ συνεχίζει να ουρλιάζει σε κατάσταση υστερίας, αναφέρει η Daily Mail

Κι ενώ η αλλόφρων γυναίκα βρισκόταν σε κατάσταση υστερίας ο γαμπρός ακούστηκε να φωνάζει: "Βγάλτε την έξω".
 

Τελικά, κάποιοι από τους παρευρισκομένους καταφέρνουν να την απομακρύνουν, ενώ οι καλεσμένοι παρακολουθούν έκπληκτοι, προσπαθώντας να καταλάβουν τι συμβαίνει.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ