32χρονο μοντέλο πέθανε ύστερα από πλαστική στη μύτη και λιποαναρρόφηση (φώτο)

Η οικογένεια της θα περιμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης προτού απευθύνει κατηγορίες στους γιατρούς

Η αστυνομία εξετάζει τα αίτια του θανάτου ενός 32χρονου μοντέλου από το Μεξικό. Η νεαρή κοπέλα πέθανε αφου πρώτα υποβλήθηκε σε πλαστικές επεμβάσειςΈλενα Καρολίνα Σάντα Σαντόβαλ, από την Coahuila, είχε ταξιδέψει στο Νουέβο Λέον , στο Μεξικό για να υποβληθεί  σε αισθητική επέμβαση στη μύτη αλλά και σε λιποαναρρόφηση, στο νοσοκομείο Obispado Specialist Medical Center.

Η μητέρα δύο παιδιών φέρεται να  πέθανε από  καρδιοαναπνευστική ανακοπή ενώ ήταν στο δωμάτιο ανάνηψης. Η οικογένεια της θα περιμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, τα οποία θα καθορίσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, πριν απευθύνει  κατηγορίες σε κάποιον.

Ο υπουργός υγείας του κράτους δήλωσε ότι οι αρχές θα περιμένουν να ολοκληρωθεί η έρευνα πριν δώσουν στοιχεία για την τραγωδία.

Ένας φίλος που έφθασε στην κλινική για να τη μεταφέρει σπίτι της ενημερώθηκε για τον θάνατό της και αμέσως ενημέρωσε την οικογένειά της, η οποία ζήτησε έρευνα για ενδεχόμενο ιατρικό λάθος ή αμέλεια που στοίχισαν τη ζωή της 32χρονης.

Η Σάντα Σαντοβάλ ήταν και σχεδιάστρια και εκπροσωπούσε τη χώρα της σε αρκετές διεθνείς διοργανώσεις, όπου ξεχώριζε με τα σχέδιά της και τις επιρροές της μεξικανικής καταγωγής της.

Πέρυσι, μία κτηματομεσίτης από το Ντάλας, του Τέξας ταξίδεψε στο Μεξικό για πλαστική χειρουργική επέμβαση και πέθανε. Η οικογένειά της ισχυρίζεται ότι ένας γιατρός έβαλε αναισθησία σε λάθος μέρος και την οδήγησε σε καρδιακή προσβολή, η οποία είχε ως αποτέλεσμα θανατηφόρα εγκεφαλική βλάβη, αναφέρει το Fox News

Η οικογένεια της Laura Avila δήλωσε ότι ήταν υγιής πριν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη μύτη και επέμβαση αντικατάστασης εμφυτευμάτων στήθους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ