"Λ19" Το νέο "All day" εστιατόριο του Σταύρου Θεοδωράκη στην καρδιά της Αθήνας - Πρωταγωνιστούν οι ελληνικές γεύσεις (φώτο)

Η ελληνική κουζίνα είναι gourmet και το Team του "Λ19" φαίνεται να το γνωρίζει καλά αυτό.

Μετά το "Αλάτσι" που έγραψε τη δική του ιστορία στην περιοχή του Χίλτον ο Σταύρος Θεοδωράκης επανέρχεται "δριμύτερος" στον κόσμο της γαστρονομίας με το "All Day" εστιατόριο  "Λ19" στην οδό Λέκκα στο Σύνταγμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μια κοριτσίστικη παρέα που κάνει την βραδιά να κυλάει όμορφα. Λεπτομέρεια: Στα χέρια τους κρατούν τσάντες που φτιάξαμε ανακυκλώνοντας παλιά προεκλογικά υλικά του Ποταμιού. Γιατι τίποτα δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένο...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σταύρος Θεοδωράκης (@stavrostheodorakis) στις

Εδώ σας περιμένουν: "Άρτος και οίνος από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Πιάτα και πιατέλες με προϊόντα και γεύσεις από 20 διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας και 70 διαλεχτά ελληνικά κρασιά". 

Στο νέο εστιατόριο που άνοιξε ο Σταύρος Θεοδωράκης μαζί με την κόρη του και φίλους πρωταγωνιστούν οι ελληνικές γεύσεις.

Η μέρα ξεκινάει με ελληνικό καφέ και γλυκό του κουταλιού, ή με ένα υγιεινό και νόστιμο brunch, και συνεχίζεται με εξαιρετικά πιάτα που ως πρώτη ύλη έχουν προϊόντα από όλη την Ελλάδα που προέρχονται από μικρούς  παραγωγούς.

Ακόμα και το Burger στο "Λ19" είναι "Made in Greece". Φτιαγμένο με ελληνικό μοσχαρίσιο κιμά, με γραβιέρα Νάξου, λούντζα Τήνου και καραμελωμένα κρεμμύδια.

Σε έναν καλαίσθητο χώρο σας περιμένουν εκλεκτές γεύσεις για όλα τα γούστα. Από ζουμερά παϊδάκια μαύρου χοίρου Καλαμπάκας, μέχρι απολαυστικές και υγιεινές προτάσεις για μετά την βόλτα σας στο κέντρο της Αθήνας!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New fav spot down town Athens @lamda19 ? παϊδάκια μαύρου χοίρου Καλαμπάκας ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Foodarte ?? (@foodarte._) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το απόλυτο ελληνικό brunch κάθε μέρα, στο λ??! The ultimate Greek brunch everyday, at λ??!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη λ19 (@lamda19) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σάββατο στη Λεκκα!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anastasia Zoylinaki (@zoylinaki) στις

Η ελληνική κουζίνα είναι gourmet και το Team του "Λ19" φαίνεται να το γνωρίζει καλά αυτό. "Εδώ θα βρείτε όλα αυτά που κάνουν τη ζωή γιορτή. Χαμόγελα, αυθεντικές γεύσεις και οίνους ευφραντικούς", αναφέρει μία από τις αναρτήσεις της σελίδας του εστιατορίου στο Instagram.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ