Σεισμός στην Αλβανία: Είκοσι λεπτά μετά γεννήθηκαν δίδυμα - Οι γιατροί αψηφούν τις δονήσεις & ολοκληρώνουν τον τοκετό (βίντεο)

17 μωρά ήρθαν στον κόσμο τις τελευταίες 24 ώρες στην Αλβανία

Η Αλβανία μετράει τις πληγές της από το φονικό σεισμό  6,4 Ρίχτερ που άφησε πίσω του 24 νεκρούς και εκαντοντάδες τραυματίες και άστεγους. Ωστόσο ακόμα και μέσα στην απόλυτη καταστροφή μπορεί να ανθίσει η ελπίδα και η γέννηση να νικήσει το θάνατο.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε  το Euronews Albania, στο twitter ,20 λεπτά μετά τον φονικό σεισμό,  γεννήθηκαν δίδυμα, σε νοσοκομείο στα Τίρανα.

Οι γιατροί αψήφησαν τις δονήσεις και παρά τις ζημιές που υπέστη το νοσοκομείο, συνέχισαν τη διαδικασία του τοκετού. Την πραγματικά δύσκολη αυτή ώρα, αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν τους ασθενείς τους.

 

 

Όπως σημειώνει το Euronews, 17 μωρά ήρθαν στον κόσμο τις τελευταίες 24 ώρες.

 

Η γιατρός Anika N. Dokle μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα για τη γέννηση των διδύμων μετά τον σεισμό στην Αλβανία, γράφοντας «είναι το καλύτερο σύμβολο για τη συνέχεια της ζωής».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ