Κι όμως! - Πρόσωπο της δεκαετίας η Κιμ Καρντάσιαν - Πολλά τα "πεδία δόξης" (φώτο)

Ξέφυγε από τα στενά όρια του ριάλιτι

Η Κιμ Καρντάσιαν, η μεγάλη πρωταγωνίστρια της δεκαετίας 2010-2020; Κι όμως , όσο κι αν σε κάποιους ακούγεται περίεργο η ριάλιτι σταρ είναι το πρόσωπο της δεκαετίας σύμφωνα με το περιοδικό New York Magazine που τη φιλοξενεί στο εξώφυλλο.

Το θέμα του τεύχους είναι τα πρόσωπα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη δημόσια ζωή από το 2010 μέχρι σήμερα και διαμόρφωσαν τη δεκαετία.

Photo: Ruven Afanador for New York Magazine

Η Κιμ Καρντάσιαν λοιπόν είναι το κυρίοτερο πρόσωπο ανάμεσα τους , κι αυτό γιατί τα πεδία δράσης και δόξης της είναι πολλά.

Στο τέλος της δεκαετίας, η Κιμ ξεπέρασε τα όρια του ριάλιτι που την έκανε διάσημη, και έγινε συνήγορος της μεταρρύθμισης της ποινικής δικαιοσύνης καθώς μελετάει να γίνει δικηγόρος

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Houston ✨

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Επιπλέον η Καρντάσιαν ταξιδεύει συχνά στην Ουάσιγκτον και συναντά τον Τραμπ, ο οποίος την έχει αποκαλέσει «έξυπνο και καλό άτομο» προκειμένου να ενθαρρύνει τους αποφυλακισμένους ως προς την ένταξή τους στην κοινωνία

Την τελευταία φορά βοήθησε στην θέσπιση ενός μέτρου που δίνει πρόσβαση δωρεάν σε αποφυλακισμένους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are live on skims.com for our @skims shapewear restock!!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Στο εξώφυλλο του New York Magazine, η Κιμ δεν είναι όπως την ξέρουμε... κι αυτό γιατί τη φωτογράφισε με τον πιο μίνιμαλ τρόπο ο Κολομβιανο-Αμερικανός φωτογράφος Ruven Afanador, γνωστός για τα ασπρόμαυρα πορτραίτα του, θέλοντας να αναδείξει το βλέμμα της και βγάζοντας κάθε περιττό στο styling.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Out with the Fam Bam but these shoesssssss ??? @khloekardashian @letthelordbewithyou ? @backgrid_usa

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Οι άλλες προσωπικότητες της δεκαετίας είναι ο δημοσιογράφος Ta-Nehisi Coates, ο συνιδρυτής του Instagram Kevin Systrom, o ακτιβιστής DeRay Mckesson και η συγγραφέας Margaret Atwood. 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ