30 εντυπωσιακές προτάσεις για φθινοπωρινό Street style ντύσιμο (φώτο)

30 διαφορετικοί και μοντέρνοι συνδυασμοί που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε για το στυλ σας

Ντυθείτε κομψά και μοντέρνα υιοθετώντας ένα φθινοπωρινό street style look. Δεν πρόκειται για κάτι δύσκολο να επιτευχθεί, αλλά για ένα εξαιρετικά όμορφο και trendy στυλ ντυσίματος εμπνευσμένο από τους δρόμους του κόσμου και τις απανταχού fashionistas.

Αν λοιπόν σας αρέσει η μόδα και θέλετε να ξεχωρίζετε με τους συνδυασμούς των ρούχων που επιλέγετε για την καθημερινότητα, αλλά και τις βραδινές σας εμφανίσεις, οι προτάσεις με τα street fashion σύνολα που ακολουθούν θα σας δώσουν αρκετές ιδέες. Δεν είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε extreme outfits. Μπορείτε κάλλιστα να κάνετε όμορφα looks με απλά και chic ρούχα και αξεσουάρ.

Ταιριάξτε λοιπόν τα διαφορετικά κομμάτια της ντουλάπας και γίνετε κι εσείς μια fashionista, κάνοντας ντυσίματα που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις!

Casual street style ντύσιμο για το Φθινόπωρο

Φθινοπωρινό street style ντύσιμο (2)

Φθινοπωρινό street style ντύσιμο (3)

Φθινοπωρινό street style ντύσιμο (4)

 

Φθινοπωρινό street style ντύσιμο (5)

Φθινοπωρινό street style ντύσιμο (6)

Φθινοπωρινό street style ντύσιμο (7)

Φθινοπωρινό street style ντύσιμο (8)

Φθινοπωρινό street style ντύσιμο (9)

Ανακαλύψτε μια σειρά από άνετα και καθημερινά στυλάτα ντυσίματα για τις πρωινές ή τις βραδινές σας εμφανίσεις. Οι παραπάνω κομψές ιδέες για ένα εντυπωσιακό φθινοπωρινό street style outfit είναι διαχρονικές, αλλά παράλληλα πολύ μοντέρνες, αναφέρει το Beaute την Κυριακή.

Το τζιν παντελόνι σε όλες του τις εκδοχές αποτελεί μια όμορφη πρόταση. Φορέστε λοιπόν ένα skinny, boyfriend, με σκισίματα ή χρωματιστό jean και συνδυάστε το με ένα μπλουζάκι ή ένα πουλόβερ. Ολοκληρώστε το σύνολο σας με sneakers για μια άνετη βόλτα στα μαγαζιά, έναν καφέ ή το σχολείο, είτε με τακούνια για μια βραδινή έξοδο.

Εξίσου όμορφη είναι και η επιλογή της φόρμας. Πλέον τα αθλητικού τύπου παντελόνια μπορούν να φορεθούν όχι μόνο στο γυμναστήριο, αλλά και στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Μάλιστα αποτελούν ένα από τα κορυφαία κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας για την δημιουργία εκπληκτικών street style συνόλων.

Chic φθινοπωρινό street style ντύσιμο

Φθινοπωρινό street style ντύσιμο (10)

 

Φθινοπωρινό street style ντύσιμο (11)

Φθινοπωρινό street style ντύσιμο (12)

Φθινοπωρινό street style ντύσιμο (13)

Φθινοπωρινό street style ντύσιμο (14)

Φθινοπωρινό street style ντύσιμο (15)

Φθινοπωρινό street style ντύσιμο (16)

Φθινοπωρινό street style ντύσιμο (17)

Το φθινοπωρινό street style look δεν είναι μόνο κάζουαλ. Μπορεί κάλλιστα να αποτελείται από κομψά γυναικεία ρούχα, ο συνδυασμός των οποίων οδηγεί σε ένα εκπληκτικό chic outfit για το γραφείο, τη βραδινή έξοδο, αλλά και την βόλτα.

Ντυθείτε λοιπόν με μοντέρνο στυλ, φορώντας ένα γυναικείο κοστούμι ή το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι. Ότι κι αν επιλέξετε, το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου μαγευτικό.

Αν προτιμήσετε το κοστούμι υπάρχουν πολλές εκδοχές που μπορείτε να φορέσετε. Από το oversized ή το στενό με ζώνη στο σακάκι, μέχρι το κομψό μεσάτο σακάκι με φαρδύ παντελόνι, οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Ολοκληρώνοντας το chic αυτό φθινοπωρινό street style outfit με γόβες ή ψηλοτάκουνα μποτάκια, μπορείτε να αναδείξετε την θηλυκή πλευρά σας. Αντίστοιχα, συνδυάζοντας το με sneakers, εκφράζετε περισσότερο την πιο sport chic και άνετη όψη του εαυτού σας.

Από την άλλη πλευρά, το τζιν παντελόνι αποτελεί μια εκπληκτική πρόταση για chic ντύσιμο τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ. Ενώ για τις γυναίκες που λατρεύουν την θηλυκότητα, τα φορέματα είναι το must style που θα πρέπει να επιλέξουν και αυτό το Φθινόπωρο.

Street style δερμάτινα σύνολα

Φθινοπωρινό street style ντύσιμο (18)

Φθινοπωρινό street style ντύσιμο (19)

Φθινοπωρινό street style ντύσιμο (20)

Φθινοπωρινό street style ντύσιμο (21)

Φθινοπωρινό street style ντύσιμο (22)

Φθινοπωρινό street style ντύσιμο (23)

Φθινοπωρινό street style ντύσιμο (24)

Το leather style είναι πολύ δημοφιλές και ειδικότερα φέτος που αποτελεί κορυφαία τάση της μόδας. Φορέστε το σε πανωφόρι, φούστα, παντελόνι ή και σε ολόκληρο κοστούμι και θα εντυπωσιάσετε τα πλήθη.

Το υλικό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα σε ένα φθινοπωρινό steet style look και να συνθέσει εκπληκτικά σύνολα για κάθε γούστο και περίσταση.

Μη διστάσετε να παίξετε λοιπόν με το δέρμα σε όλες του τις αποχρώσεις!

Ροκ street style συνδυασμοί

Φθινοπωρινό street style ντύσιμο (25)

Φθινοπωρινό street style ντύσιμο (26)

Φθινοπωρινό street style ντύσιμο (27)

Φθινοπωρινό street style ντύσιμο (28)

Φθινοπωρινό street style ντύσιμο (29)

Φθινοπωρινό street style ντύσιμο (30)

Φθινοπωρινό street style ντύσιμο (31)

Τα μπλουζάκια με στάμπες, τα δερμάτινα ρούχα, αλλά και τα διακοσμητικά τρουκς είναι μερικά από τα στοιχεία που μπορούν να συνθέσουν ένα όμορφο φθινοπωρινό street style ντύσιμο.

Αν λοιπόν σας αρέσει αυτό το στυλ, μπορείτε πολύ εύκολα να το υιοθετήσετε, αρκεί να χρησιμοποιήσετε κάποια από τα παραπάνω κομμάτια κλειδιά από την γκαρνταρόμπα σας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ροκ ντύσιμο δεν είναι απαραίτητα σπορ και casual. Μπορεί κάλλιστα να είναι και πιο chic, όπως για παράδειγμα ο συνδυασμός μιας δερμάτινης pencil φούστας με ένα t-shirt που έχει στάμπα και τις αγαπημένες σας ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ