Άντα Λεούση: Ο Κρόνος σε ορθή πορεία φέρνει ανακούφιση, αλλά και δυσκολίες με εμπόδια

Ημερήσιες προβλέψεις...

Από σήμερα ο Κρόνος σε ορθή πορεία και μας ανακουφίζει από επαναλαμβανόμενες αναποδιές, δυσκολίες και εμπόδια! Ωστόσο, οι Παρορμητικοί εκπρόσωποι του Ζωδιακού, είναι αυτοί, που οφείλουν ακόμα να προσέχουν!

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Οκ, 3ο δεκαήμερο, ξέρω ότι τρέχεις με δουλειές και υποχρεώσεις, όμως είσαι πιο όμορφος και ανανεωμένος από ποτέ! Εκμεταλλεύσου το λοιπόν, για τα ερωτικά σου ζητήματα, ιδίως αν σου έχει «γυαλίσει» συνάδελφος!
Τα «ΜΗ»: Δύσκολα τα πράγματα στον συντροφικό τομέα 1ο και 2ο δεκαήμερο… Παλαιά προβλήματα επανέρχονται που αφορούν το άτομο της καρδιάς σου και επιπλέον δημιουργούνται και καινούργια… Πρόσεχε λοιπόν τον τρόπο που επικοινωνείς…

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Wow 3ο δεκαήμερο! Κατακτήσεις, ερωτικές επιτυχίες, καλοπέραση, πάθος, μοιραίοι καυτοί έρωτες και επίτευξη ερωτικών στόχων! Εσύ του 2ου απολαμβάνεις τις… χαρές της κρεβατοκάμαρας, αλλά και το γέμισμα του πορτοφολιού σου!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 1ου είσαι ένα κουκλάκι αυτήν την εβδομάδα, όμως το ενδιαφέρον σου μονοπωλείται από την δουλειά… Ο έρωτας μπαίνει σε δεύτερη μοίρα!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο η πιο ερωτική περίοδος για σένα μόλις έφτασε! Φλερτ, διασκεδάσεις, κατακτήσεις, θαυμαστές, συναίσθημα, πάθος και τύχη ερωτική! Απόλαυσε το!
Τα «ΜΗ»:2ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για την απόλυτη απομυθοποίηση στον συντροφικό τομέα. Δυστυχώς, ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσεις, πως κανείς και τίποτα δεν είναι δεδομένος… Εσύ του 3ου κόψε την γκρίνια και μείνε μακριά από την φάση «σεξ με πρώην»!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για καυτά θετικότατα νέα, ερωτικά παθιασμένα μηνύματα, τέλειο φλερτ και επίτευξη ερωτικών στόχων, ιδίως μέσα από συναντήσεις!
Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο, αν είσαι single, μακριά από πρώην και αν είσαι με ταίρι, κόψε την γκρίνια για τα παλιά και κυκλοθυμία, διότι προβλέπονται ρήξεις!

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Η ώρα του φλερτ, της γνωριμίας και των καλών ειδήσεων, είναι εδώ 1ο δεκαήμερο! Μήνυμα έρχεται και χαμογελάς! Εσύ του 2ου συνεχίζεις να απολαμβάνεις την ερωτική σου τύχη, με κατακτήσεις, κέφι, λάμψη και πολλές επιτυχίες!  
Τα «ΜΗ»: 3ο, τακτοποίησε άμεσα τα οικονομικά σου και περιόρισε τα έξοδα, γιατί όλο το 24ωρο σε «κόβω» να σκέφτεσαι το πορτοφόλι σου και όχι τα έρωτα…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Καυτό, παθιασμένο μου πλάσμα του 3ου δεκαημέρου, απολαμβάνεις τέλειο σεξ, γνωρίζεις τον καυτό μεγάλο έρωτα ή κατακτάς το άτομο που ποθείς! Τέλεια, απλά… Εσύ του 2ου, απαλλαγμένος –επιτέλους- από τα οικονομικά προβλήματα, χορταίνεις αισθησιασμό και σταθερότητα στα ερωτικά σου ζητήματα!
Τα «ΜΗ»: Εξιδανικεύσεις, ψέματα και προδοσίες, τώρα αποκαλύπτονται και πληγώνουν 2ο δεκαήμερο… Μείνε pleaseμακριά από τον πρώην, διότι το κλάμα είναι σιγουράκι!  

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Κοίτα 3ο δεκαήμερο… Αν εσένα σε ευχαριστούν τα απαγορευμένα, αυτήν την περίοδο, εμένα δεν μου πέφτει λόγος… Το σίγουρο είναι ότι θα το απολαύσεις, αρκεί να προστατευτείς από αποκαλύψεις όμως, ε;
«ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, λόγια, ειδήσεις και μηνύματα πληγώνουν… Να είσαι προετοιμασμένος, ακόμα και για ρήξεις ή επαναφορά ξεχασμένων προβλημάτων!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 
3ο, λοιπόν… Καυτή γνωριμία μέσα από φιλικό περιβάλλον, φιλία που μετατρέπεται σε έρωτα, εκπλήρωση ερωτικών ονείρων και θετικότατες ξαφνικές καυτές αλλαγές στην ερωτική σου ζωή! Διάλεξε και πάρε! Εσύ του 2ου, γεμάτο το… κρεβάτι, αλλά και ο τραπεζικός σου λογαριασμός! Μια χαρά…
Τα «ΜΗ»: Την «είδες» λίγο συναισθηματικά αυτήν την εβδομάδα ή μου φαίνεται 1ο δεκαήμερο; Προσοχή όμως… Ιδίως όταν η καρδιά σε ωθεί σε απαγορευμένες ερωτικές ιστορίες, απωθημένα και εξιδανικεύσεις…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μια χαρά 1ο δεκαήμερο! Φίλοι στο πλευρό σου, θετικές αλλαγές και εκπλήξεις, νέα ξεκινήματα, επίτευξη συναισθηματικών στόχων και απλά περνάς υπέροχα!
Τα «ΜΗ»: Έπαρση, υπερβολές, μεγάλες προσδοκίες και ελπίδα απατηλή πως όλα θα πάνε καλά 2ο δεκαήμερο; Δυστυχώς αυτήν την εβδομάδα προσγειώνεσαι απότομα… 3ο δεκαήμερο, άσε τους έρωτες… Τα επαγγελματικά κοίτα τώρα, που έχεις κάνει απανωτά λάθη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Παθιασμένα μηνύματα, συναντήσεις, αλλαγές, ταξίδια, επιτεύγματα 3ο δεκαήμερο! Τύχη-επιτυχία με καυτές στιγμές… Ετοιμάσου!
Τα «ΜΗ»: Να σου πω 1ο και 2ο δεκαήμερο, πρόσεξε λίγο τα επαγγελματικά σου please… Κάνεις αρκετές γκάφες και θα έρθουν καταλυτικές αλλαγές… Τα ερωτικά από την επόμενη εβδομάδα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, μέσα στο κέφι και την τύχη! Αλλαγές, νέα ξεκινήματα, ανανέωση και μία μεγάλη ερωτική χαρά μέσα από επαφές, μετακινήσεις και κοινωνικές δραστηριότητες σύμφωνα με τον oroskopo.
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, από σεξάκι είσαι κομπλέ αυτήν την εβδομάδα, όμως τα έξοδα, όπως και οι εκρήξεις ζήλιας, μόνο ζημιές θα σου φέρουν…

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Ε, ναι λοιπόν! Αν είσαι ελεύθερος 3ο δεκαήμερο, κάνεις μία νέα, καυτή, απίστευτα γοητευτική γνωριμία ή σαγηνεύεις επιτέλους το άτομο που σε ενδιαφέρει και γίνεται δικό σου! Αν έχεις ήδη σχέση, όλα λύνονται και απολαμβάνετε την πιο σεξουαλική σας περίοδο! Μα και εσύ του 1ου, είσαι γεμάτος γοητεία, σεξουαλικότητα και… χρήμα!
Τα «ΜΗ»: 2ο ξανά τα ίδια… Απομυθοποίηση, εξιδανίκευση, ψέματα, προδοσίες, απογοητεύσεις… Αυτή την φορά όμως, από δικά σου λάθη… Α, και το νου σου στην δουλειά please… Άσε τις ζαβολιές!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ