Βόλτες με λεωφορείο ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton αλλά η ειδηση είναι αλλού: Φάνηκαν τα πρώτα λευκά μαλλιά στο κεφάλι της πριγκίπισσας‏! (φωτό)

Μία ευχάριστη έκπληξη για πολλούς – Όχι, δεν πρόκειται για μόνιμη συνήθεια – Ήταν χαλαροί και χαμογελαστοί, ενώ ο κόσμος γύρω τους είχε μείνει άφωνος…

Μία ευχάριστη έκπληξη για πολλούς – Όχι, δεν πρόκειται για μόνιμη συνήθεια – Ήταν χαλαροί και χαμογελαστοί, ενώ ο κόσμος γύρω τους είχε μείνει άφωνος…



Μία ημέρα που θα τους μείνει αξέχαστη έζησαν σήμερα αρκετοί άνθρωποι στη Βρετανία, καθώς την ώρα που περίμεναν στη στάση του λεωφορείου, είδαν τον πρίγκιπα William και την Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Kate Middleton να επιβιβάζονται μαζί τους!

The Duchess of Cambridge met members of the Poppy Girls, daughters of military personnel who are releasing a charity song in aid of the British Royal Legion, today at Kensington Palace

The Duchess meets The Poppy Girls; Megan Adams, 10, Florence Ransom, 10, Alice Milburn, 13, Bethany Davey, 15, and Charlotte Mellor, 17, who beat 1,000 hopefuls to make it into the group.
Όχι, δεν αποφάσισαν να κινούνται με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς από εδώ και πέρα, απλώς η κίνησή τους αυτή έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας της Παπαρούνας, όπου το βασιλικό ζεύγος συνάντησε στρατιωτικούς και εθελοντές στον σταθμό High Street Kensington. Εκεί, μάλιστα, έφτασαν χρησιμοποιώντας τα Μέσα μαζικής Μεταφοράς. Στο λεωφορείο συνάντησαν και την ηθοποιό Barbara Windsor με την οποία μίλησαν για αρκετή ώρα.

The Duke and Duchess of Cambridge travelled from Kensington palace to High Street Kensington this morning
Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, αν και δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έφερε στον κόσμο τον πρίγκιπα George, εντυπωσίασε με την εκπληκτική της σιλουέτα.

The Duchess of Cambridge meets with military personnel, staff and volunteers from the Royal British Legion

«Χαμογελούσαν συνέχεια και φαίνονταν εντελώς χαλαροί, ενώ ο κόσμος γύρω τους ήταν έκπληκτος και προσπαθούσε να τους φωτογραφίσει με τα τηλέφωνά τους», είπε ένας επιβάτης του λεωφορείου.

Kate pulls her hair away from her face and enjoys a laugh as she and Prince William arrive to meet staff and volunteers

dailymail.co.uk / thepaper.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ