Ζώδια: Ο Αύγουστος μας έρχεται & θα είναι γενναιόδωρος - Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Αναλυτικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο

Οδεύουμε στο ωραιότερο κομμάτι του καλοκαιριού, τον Αύγουστο όπου φέτος μας προδιαθέτει να αφεθούμε στις ομορφιές της ζωής και να απολαύσουμε όλα όσα μας στέρησε το προηγούμενο μέρος της θερινής περιόδου.  Τον Αύγουστο όλοι είμαστε πιο ανάλαφροι και έτοιμοι να αφεθούμε στο χάδι του έρωτα και ναι αυτό το μήνα θα υπάρξουν πικάντικες ερωτικές εξελίξεις που θα γεμίσουν για τα καλά τις μπαταρίες μας.

Διάβασε  την μηνιαία ερωτική πρόβλεψη για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου , όπως την δίνει η αστρολόγος Άννα Βαγενά στο oroskopos.gr

Κριός

Ο Αύγουστος σας θέτει σε ερωτική εγρήγορση, αφού στο μεγαλύτερο μέρος του ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα, θα σα ς βοηθούν να ανανεώσετε και να απολαύσετε όμορφες, χαρούμενες, ερωτικές στιγμές. Μετά από ουσιαστικές ταλαιπωρίες, μπορείτε να αφεθείτε στη στιγμή, στο φλερτ, στον έρωτα και στην ανεμελιά.

1ο Δεκαήμερο: Η Νέα Σελήνη που γίνεται 1/8 στο ζώδιο του Λέοντα, δίνει την ώθηση για ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα στους Κριούς του 1ου δεκαημέρου, το οποίο θα σας συναρπάσει. Να αναμένεται λοιπόν την κορύφωση ερωτικών εξελίξεων ως την ημέρα της Πανσελήνου (15/8).  Βασικό χαρακτηριστικό σας; Θα είστε αρκετά αυθόρμητοι, εκρηκτικοί, γενναιόδωροι. Συμβουλή; Απολαύστε τη στιγμή, αλλά μην επενδύετε για την ώρα σε σταθερότητα.

2ο Δεκαήμερο: Ανήκετε στους ταλαιπωρημένους του Κρόνου, όπου έχετε κουραστεί από τα εμπόδια και τις πιέσεις των τελευταίων μηνών. Ο Αύγουστος ωστόσο σας δίνει ως «δώρο» την ερωτική σας ανανέωση, όπου πιο έκδηλη θα είναι την περίοδο 7-14 Αυγούστου όπου η Αφροδίτη από το Λέοντα, θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Το τρίγωνό της με τον Δία (8/8) σας προσφέρει μία νέα ευκαιρία, προοπτική, τυχερή στιγμή στα ερωτικά.

3ο Δεκαήμερο:  Η ερωτική λίμπιντο είναι ανεβασμένη αυτό τον Αύγουστο αφού ο Άρης (ο κυβερνήτης σας)  θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο από τις 4-18 Αυγούστου! Ασυγκράτητοι, τολμηροί  και παθιασμένοι στα αισθηματικά σας θα είστε αυτό το μήνα ενώ οι κατακτήσεις δεν θα λείπουν. Προσοχή στις εγωιστικές παρορμητικές τάσεις οι δεσμευμένοι.

Ταύρος

Τον Αύγουστο έρχεστε πιο κοντά στα ζητούμενα και στα θέλω της καρδιάς σας, κατασταλάζετε σε αυτό που πραγματικά θέλετε και επιθυμείτε να έχετε στο πλευρό σας, αρκετοί από εσάς όμως αιφνιδιάζεστε ή και αποδεσμεύεστε από μία σχέση σας, κατόπιν δική σας πρωτοβουλίας.  Οι πικάντικες σεξουαλικές εμπειρίες δεν λείπουν… Πιο «θερμό» κρίνεται το αισθηματικό τοπίο για εσάς από τις 23 ως το τέλος Αυγούστου!

1Ο Δεκαήμερο: Αλλάζουν τα «θέλω» σας, οι προτεραιότητες και οι ανάγκες σας αυτό το μήνα. Στο ξεκίνημα του Αυγούστου θα βιώσετε κάποιες συναισθηματικές εντάσεις και αστάθειες, όπου γρήγορα θα αποκατασταθούν από τις 23/8 και έπειτα. Ο Αύγουστος έχει τις εναλλαγές και τις ανατροπές του – άλλοτε θετικές , άλλοτε αρνητικές-.  Αρκετοί από εσάς θα εκπλαγείτε από την ξαφνική ρήξη μίας σχέσης / γνωριμίας και τον απρόσμενο ερχομό ενός νέου έρωτα στη ζωή σας κοντά στα τέλη του μήνα.

2ο Δεκαήμερο:  Μπορείτε να αναμένετε μία πιο ήρεμη, σταθερή και αρμονική περίοδο στα αισθηματικά σας.  Οι δεσμευμένοι, περνάτε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας , ανανεώνετε την σεξουαλική σας ζωή, ή και κάνετε σχέδια για μία συμβίωση. Οι αδέσμευτοι, επωφεληθείτε των ευκαιριών που σας δίνεται για μία γνωριμία  που τώρα μπορεί να ξεκινήσει μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο και θα μπορεί να παρουσιάσει μία καλή προοπτική.

3ο Δεκαήμερο: Ο Αύγουστος είναι «ουδέτερος» μήνας για τα αισθηματικά σας, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν θα είστε ικανοποιημένοι.  Σταδιακά  (ως τις 11/8) παίρνετε κάποιες αποφάσεις ή είστε και σε κάποιες συζητήσεις / επικοινωνίες επαφές  που δίνουν απαντήσεις σε προβλήματα που περάσατε την τελευταία περίοδο. Αρκετοί από εσάς θα λύσετε και μία παρεξήγηση που βιώσατε στα αισθηματικά σας την περίοδο του Ιουλίου. Από τις 15 -21 Αυγούστου είναι ένα θετικό διάστημα για να ενισχύσετε την οικειότητα και την ζεστασιά στη σχέση σας αλλά και για να εκφράσετε τα βαθύτερα «θέλω» στο σύντροφό σας. Την προσοχή σας μόνο γιατί κάποιες στιγμές θα σας διακατέχει ο συναισθηματικός εκνευρισμός και η ένταση. Οι ελεύθεροι προετοιμάζεται το έδαφος για τις πιο σπουδαίες ερωτικές εξελίξεις που για εσάς θα έρθουν το Σεπτέμβρη, όμως ο μήνας προσφέρεται για ουσιαστική επαφή με νέους ανθρώπους.

Δίδυμος

Ο Αύγουστος είναι για εσάς μήνας έκφρασης, επικοινωνίας, νέων γνωριμιών με τον έρωτα να παίζει σπουδαίο ρόλο σε αυτές τις μέρες του καλοκαιριού! Στην πορεία του, όλοι θα καταφέρετε να επαναφέρετε και πάλι στην καθημερινότητά σας την δίψα για ζωή (και για έρωτα). Ευνοούνται ιδιαίτερα για το δικό σας ζώδιο οι νέες γνωριμίες. Πιο τυχεροί θα σταθείτε οι Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου, ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 5-7 Ιουνίου.

1ο Δεκαήμερο: Ο Αύγουστος ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα να ανανεώνει τον τρόπο σκέψης σας αλλά και να σας προσφέρει την προοπτική μίας νέας γνωριμίας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα έρθετε σε επαφή με νέους ανθρώπους, θα διασκεδάσετε, θα κάνετε νέες γνωριμίες σε ένα ταξίδι και φυσικά το φλερτ και οι ερωτικές κατακτήσεις δεν θα λείψουν. Αξιοποιήστε στα ερωτικά σας την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου που κρίνεται και η πιο θετική για να περάσετε καλά.

2ο Δεκαήμερο: Ο Αύγουστος είναι ο ιδανικός μήνας για να ξεκινήσετε μία νέα σχέση, η οποία έρχεται για να φέρει στη ζωή σας και πάλι τον ενθουσιασμό, την χαρά και την εγρήγορση. Ωστόσο και οι δεσμευμένοι, μπορείτε στην διάρκεια αυτού του μήνα να κάνετε σχέδια με το ταίρι σας και να δείτε να ανοίγονται νέες προοπτικές για τη σχέση σας. Αρκετοί από εσάς τους Διδύμους του 2ου δεκαημέρου , θα νιώσετε αυτό το μήνα πιο ερωτευμένοι από κάθε άλλη φορά.  Πιο θετικό για εσάς κρίνεται το διάστημα 7-14 Αυγούστου όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο 2ο δεκαήμερο του Λέοντα και θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον Δία από τον Τοξότη.  Θυμηθείτε, ότι από τις 11/8 ο Δίας θα είναι σε ορθή φορά πλέον, επομένως οι ευκαιρίες και οι προοπτικές για σχέση, γάμο, δέσμευση είναι υπέρ σας!

3ο Δεκαήμερο:  Ο Αύγουστος για το δικό σας δεκαήμερο, θα είναι πιο ασταθής για τα αισθηματικά σας, χωρίς όμως να σημαίνει ότι θα λείπουν για εσάς οι στιγμές χαράς, διασκέδασης, απόλαυσης, έρωτα.  Αρκετοί από εσάς, βρίσκεστε σε μία διαδικασία αναμονής, για πολύ καλύτερες εξελίξεις που θα έρθουν για εσάς από το Φθινόπωρο (και συγκεκριμένα από τον Οκτώβριο).  Η περίοδος ωστόσο 15-21 Αυγούστου κρίνεται άκρως θετική για νέες γνωριμίες, φλερτ, διασκέδαση, μετακινήσεις.  Πολλοί από εσάς θα αφεθείτε στο πάθος μίας νέας ερωτικής γνωριμίας, που η προοπτική της θα είναι αμφίβολη ή ασταθής. Οι δεσμευμένοι περνάτε καλά με το σύντροφό σας, φροντίστε όμως να αποφύγετε την ευθιξία σας.

Καρικίνος

Έχετε ταλαιπωρηθεί στον τομέα των αισθηματικών σας και οι περισσότεροι από εσάς καλωσορίζετε τον Αύγουστο, με πεσμένα τα φτερά και χωρίς να έχετε πολλές ελπίδες για την προοπτική των ερωτικών σας. Η πορεία του μήνα ωστόσο θα σας αλλάξει τα σχέδια, αφού αυτό τον Αύγουστο καταφέρνετε και ανακτάτε για τα καλά την αυτοπεποίθησή σας, νιώθετε καλύτερα με εσάς, επαναξιολογείτε καταστάσεις,  ενώ  κάποιοι από εσάς θα «αιφνιδιαστείτε» από τον ερχομό μίας νέας γνωριμίας στην τελευταία εβδομάδα του μήνα … Για να δούμε ….

1ο Δεκαήμερο:  Αξιολογείτε κάποιες καταστάσεις της αισθηματικής σας ζωής διαφορετικά, ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας, νιώθετε πιο σίγουροι συναισθηματικά  ενώ βλέπετε πιο καθαρά τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε.  Μία φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε έναν έρωτα, ή μία φιλικό – συναισθηματική σχέση σας εκπλήσσει με κάποιο τρόπο από τις 23 Αυγούστου και έπειτα, όπου τότε για εσάς κρίνεται το διάστημα ως εξαιρετικό για τα αισθηματικά σας. Οι δεσμευμένοι έρχεστε πιο κοντά στο σύντροφό σας, νιώθετε πιο σίγουροι για τα αισθήματά του! Ο μήνας σε ένα γενικότερο πλαίσιο προσφέρεται για αλλαγές που θα ανανεώσουν την προσωπική σας ζωή.

2ο Δεκαήμερο: Έχετε περάσει δύσκολες στιγμές στα αισθηματικά σας και ο τομέας των σχέσεων συνεχίζει να έχει τις δοκιμασίες του, αφού ο Κρόνος  από τον Αιγόκερω επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο – μεγαλύτερη πίεση, προβληματισμό  ή και αίσθημα μοναξιάς αισθάνεστε οι γεννημένοι κοντά στις 6-9 Ιουλίου-. Ωστόσο ο Αύγουστος για εσάς, είναι μήνας ανάπαυλας, αναθεώρησης, σκέψης, ανασυγκρότησης και ναι μπορώ να πω ότι βάζετε πιο σταθερές δομές για την πορεία της αισθηματικής σας ζωής. Όπως όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας, το ίδιο και εσείς, αναγνωρίζετε πολύ παραπάνω την αξία σας αυτό το μήνα και αυτό θα σας βοηθήσει σε καλύτερες επιλογές. Οι επαφές, οι επικοινωνίες, τα σχέδια και οι προτάσεις δεν λείπουν από την αισθηματική σας ζωή. Ωστόσο εσείς διανύετε ακόμα μία περίοδο είτε καχυποψίας, είτε έχετε την ανάγκη από περισσότερο χρόνο για να καταλήξετε σε μία νέα πορεία για τα αισθηματικά.

3ο Δεκαήμερο: Μετά τον επεισοδιακό Ιούλιο, υποδέχεστε τον Αύγουστο και πολλοί αισθάνεστε πληγωμένοι, προδομένοι, απογοητευμένοι από τις εξελίξεις που προηγήθηκαν στην αισθηματική σας ζωής. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά  στο ζώδιο σας έτσι μπορείτε ως τις 11 Αυγούστου, να αξιολογήσετε πιο καθαρά τις καταστάσεις γύρω σας, είτε και να λύσετε κάποιες διαφωνίες που είχαν προκύψει την περασμένη περίοδο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι πλέον αναγνωρίζετε τι θέλετε, τι αξίζετε, τι πρέπει να παραμείνει δίπλα σας. Ακόμα και μία επανασύνδεση (που είναι πολύ πιθανό να προκύψει ) θα είναι μία  προσωρινή επιλογή για εσάς, γιατί στην ουσία γνωρίζετε ότι μία ερωτική ιστορία έχει κλείσει πλέον τον κύκλο της. Αποφύγετε εκρήξεις ζήλειας / χειριστικές συμπεριφορές και τον συναισθηματικό αναβρασμό κοντά στις  15/8 με την Πανσέληνο στον Υδροχόο.

Λέων

Διανύετε τον μήνα των γενεθλίων σας και αυτή την χρονιά είστε ιδιαίτερα ερωτικοί, ορμητικοί, διεκδικητικοί και παθιασμένοι! Ο φετινός Αύγουστος σας ταιριάζει και έχει τις εκπλήξεις του και την ανανέωσή του στα αισθηματικά σας.  Η Αφροδίτη και ο Άρης στο δικό σας ζώδιο (στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα) σας βοηθούν να βρείτε ξανά το ερωτικό σας ταμπεραμέντο. Πιο τυχεροί στα ερωτικά σας θα σταθείτε όσοι έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας (ιδιαίτερα οι Λέοντες γεννημένοι κοντά στις 7 με 8 Αυγούστου) όμως για όλους έχει ο «μπαξές» όπως θα δείτε παρακάτω …

1ο Δεκαήμερο: Ο Αύγουστος ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο και στο δεκαήμερό σας, η οποία σας ωθεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, γιατί όχι και στα ερωτικά σας (αφού η Αφροδίτη κινείται ακόμα στο δικό σας δεκαήμερο ως τις 5/8).  Βασικό χαρακτηριστικό αυτού του μήνα είναι ότι αλλιώς μπορεί να σχεδιάζετε ότι θα περάσετε στα αισθηματικά σας και εντέλει η ροή των γεγονότων να σας αιφνιδιάσει. Πολλοί από εσάς θα εμπλακείτε ερωτικά με έναν άνθρωπο που είναι αρκετά διαφορετικός από εσάς τους ίδιους (είτε δεν έχετε το ίδιο στάτους, είτε οι αξίες και οι προτεραιότητες της ζωής είναι διαφορετικές). Όσο συναρπαστικός και έντονος να είναι αυτός ο έρωτας θα είναι με αστάθειες … Αρκετοί από εσάς τους Λέοντες όμως θα αποδεσμευτείτε και από μία σχέση σταθερής μορφής, η οποία τον τελευταίο καιρό ήταν περιοριστική για τα σχέδιά σας.  Πιο έντονο για τα ερωτικά σας κρίνεται το πρώτο μισό του μήνα.

2ο Δεκαήμερο: Είστε από τους πιο ευνοημένους εκπροσώπους του ζωδιακού στον  τομέα του έρωτα κατά την διάρκεια του Αυγούστου , αγαπητοί Λέοντες του 2ου δεκαημέρου.  Τα τρίγωνα που σχηματίζει ο Ήλιος και η Αφροδίτη από το ζώδιο σας (7 και 8 Αυγούστου) και στην συνέχεια ο Ερμής στις 21 Αυγούστου, σας εγγυώνται ότι οι φετινές σας διακοπές θα είναι γεμάτες έρωτα, απόλαυση, καλοπέραση, ανεμελιά. Θα έχετε όμως και τα «τυχερά» σας αυτό το μήνα, αφού  ο Δίας σε ορθή φορά (από τις 11/8) θα σας χαρίσει τα «δώρα» του!  Στην πορεία αυτού του μήνα, αρκετοί από εσάς ερωτεύεστε, τονώνεται τη σχέση σας, απολαμβάνετε ερωτικές εμπειρίες, έχετε εύνοια για την απόκτηση απογόνου μα το πιο σημαντικό;;;; Χαίρεστε και απολαμβάνετε στιγμές!

3ο Δεκαήμερο: Μπορεί να δέχεστε λιγότερη εύνοια συγκριτικά με τους Λέοντες του 2ου δεκαημέρου, όμως τον Αύγουστο έχετε τις ερωτικές σας κατακτήσεις, ανανεώνεστε, διασκεδάζετε, περνάτε καλά αλλά και … διεκδικείτε και κατακτάτε αυτό που θέλετε.  Από τις 4-18 Αυγούστου, «χτυπά κόκκινο» στην ερωτική σας λίμπιντο αφού ο Άρης από το ζώδιο σας θα κινείται στο δικό σας δεκαήμερο. Το πάθος θα σας κατακλύζει, ωστόσο κάποιες στιγμές μπορεί να παρασυρθείτε από την υπερβολή, το πάθος αλλά και τον εγωισμό σας και να έχετε τα καβγαδάκια σας. Η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο σας στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο από τις 15-21 Αυγούστου. Αυτό είναι και το πιο θετικό διάστημα για την ερωτική σας ζωή, όπου ναι… θα έχετε όμορφες εξελίξεις. Τον 15 Αύγουστο μάλιστα, η Πανσέληνος που γίνεται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, τον Υδροχόο, κρίνεται θετική για να έχετε δυνατές, ερωτικές στιγμές που θα σας φέρουν κοντά σε μία σχέση που για εσάς είναι «στόχος»! Στην δική σας περίπτωση ωστόσο, ισχύει ότι τα ερωτικά αισθήματα που βιώνεται είναι πιο εκρηκτικά και παθιασμένα!

Παρθένος

Ο Αύγουστος σας βοηθά να βρείτε τις συναισθηματικές σας ισορροπίες, να κατασταλάξετε πιο συνειδητά σε αυτό που πραγματικά θέλετε και να προετοιμάσετε το έδαφος για τις πιο θετικές εξελίξεις που έρχονται στα ερωτικά σας από τις 23/8. Αρκετοί από εσάς αυτό το μήνα συνειδητοποιείται τα πραγματικά αισθήματα που τρέφετε για έναν άνθρωπο και κάνετε κάποιες θυσίες από την πλευρά σας για να τον φέρετε κοντά σας. Δεν θα λείψουν όμως και οι ξαφνικοί έρωτες και τα νέα αισθηματικά ξεκινήματα, για αρκετούς από εσάς, ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας… Ας δούμε όμως πιο συγκεκριμένα…

1ο Δεκαήμερο:  Στο ξεκίνημα του Αυγούστου είστε αρκετά πιο εσωστρεφείς σε θέματα που αφορούν τα αισθηματικά σας, ενώ συνειδητοποιείται ότι η υπόθεση έρωτας θέλει και τις θυσίες της, το γεγονός αυτό ίσως σας κάνει να κλείνεστε ή και να είστε πιο νευρικοί από ότι συνήθως.  Η επικέντρωσή σας στις επαγγελματικές υποθέσεις, ή ακόμα και στα δικά σας προσωπικά προβλήματα, μπορεί να γίνεται στο ξεκίνημα του μήνα η  αιτία να απομονώνεστε ή να μην απολαμβάνετε τον έρωτα όπως επιθυμείτε.  Τα θετικά νέα για εσάς έρχονται σταδιακά από τις 18 Αυγούστου και έπειτα, όπου τότε ναι περνάτε στην  εποχή «φιλέτο» για τις ερωτικές σας εξελίξεις. Αφενός περνά ο Άρης στο δικό σας ζώδιο και βγαίνετε από την αδράνεια και είστε έτοιμοι να πάρετε πρωτοβουλίες, να κινηθείτε και να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε στα ερωτικά σας.  Αφετέρου, έχουμε και την Αφροδίτη να περνά στο δικό σας ζώδιο στις 23 Αυγούστου, η σύνοδός της με τον Άρη δίνει ώθηση για τις ερωτικές σας υποθέσεις και ναι … δεν θα μείνετε μόνοι, αλλά θα έχετε ενδιαφέροντα ερωτικά στιγμιότυπα να χαρείτε! Ερωτικές εκπλήξεις ,  νέες γνωριμίες, μία ξαφνική τροπή / αλλαγή που θα υπάρξει κοντά στις 26/8 θα δώσει τον αέρα της για νέα ξεκινήματα που θα έρθουν στην αισθηματική σας ζωή από τις 30/8 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο και στο δεκαήμερό σας.

Β’ Δεκαήμερο: Δεν θα γράψω πολλά για εσάς, γιατί πραγματικά ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που σας φέρνει κοντά σε αυτό που επιθυμείτε, σταθεροποιείται σχέδια, επιθυμίες, σχέσεις, ικανοποιούνται όνειρα και προσδοκίες και ετοιμάζεστε για τις ακόμα πιο θετικές στιγμές που θα έρθουν στον ερωτικό σας τομέα τον Σεπτέμβρη. Οι δεσμευμένοι στην πορεία αυτού του μήνα καταφέρνετε και αναπτύσσεται ένα πιο ισχυρό συναισθηματικό δέσιμο με το ταίρι σας, αισθάνεστε ότι πολλά από τα όνειρά σας σταδιακά γίνονται πραγματικότητα και αυτό σας δίνει σιγουριά. Οι ελεύθεροι έχετε την ευκαιρία να ξεπεράσετε και να αφήσετε πίσω σας τα βαρίδια του παρελθόντος για να υποδεχθείτε ένα νέο έρωτα στη ζωή σας.

Γ’ Δεκαήμερο: Οι «σκανδαλώδεις» ιστορίες ερωτικού πάθους συνεχίζονται για εσάς φίλοι Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου και για αυτό το μήνα. Ωστόσο μπορείτε με περισσότερη ηρεμία να συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που σας δίνει χαρά, τι είναι αυτό που σας ολοκληρώνει και να μπορέσετε να επικεντρωθείτε σε αυτό.  Αρκετοί ζείτε ένα ερωτικό πάθος που για την ώρα σας φαίνεται «αδιέξοδο» ή παραμένει «μυστικό», σημαντικό είναι να προσέξετε τις επιλογές σας.  Ως τις 11 Αυγούστου, ο Ερμής σε ορθή φορά από το ζώδιο του Καρκίνου,  σας βοηθά να ανασυγκροτήσετε τις σκέψεις και τις βλέψεις σας στα αισθηματικά. Η κοινωνική σας ζωή ενισχύετε ενώ οι ελεύθεροι έχετε την ευκαιρία για μία νέα γνωριμία μέσα από παρέα! Ξέχωρα από τον έντονο ερωτισμό σας, ο Αύγουστος στο σύνολό του , εντείνει τις εσωτερικές ανησυχίες ή και τους φόβους για την εξέλιξη των ερωτικών σας, αυτό το στοιχείο σας θα χρειαστεί να το κατευνάσετε. Το άγχος για την καθημερινότητα και την εργασία συχνά μπορεί να στέκεται «βραχνάς» στην ανεμελιά σας.

Ζυγός

Ανήκετε στην ομάδα των ζωδίων που έχετε περάσει μέχρι στιγμής  ένα δύσκολο καλοκαίρι 2019, όμως το καλοκαίρι ακόμα δεν τελείωσε και ο Αύγουστος έρχεται για να αποκαταστήσει τα σπασμένα της τελευταίας περιόδου.  Σε αυτή την περίοδο του έτους είστε αρκετά κοινωνικοί, δέχεστε εύνοια για νέες γνωριμίες, πολλές από τις προσδοκίες σας μπορούν και θα γίνουν πραγματικότητα, αρκεί εσείς οι ίδιοι να δώσετε «χώρο» σε ότι νέο ξεκινά.

1ο Δεκαήμερο: Ο Αύγουστος ξεκινά χαρούμενα, αισιόδοξα, με την Αφροδίτη από το Λέοντα να επηρεάζει θετικά το δεκαήμερό σας ως τις 5/8. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο την πρώτη ημέρα του μήνα, ανοίγει ένα νέο κύκλο για το δίκτυο γνωριμιών σας. Αρκετοί από εσάς αυτό το μήνα θα πείτε ναι σε έναν έρωτα που θα προκύψει μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Στο πρώτο μισό του μήνα, κάποιες επιθυμίες σας εκπληρώνονται και κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Ακόμα και σε σχέση ήδη να βρίσκεστε, μπορώ να πω ότι θα διασκεδάσετε μαζί με το ταίρι σας και θα τονώσετε σημαντικά τη σχέση σας.

2ο Δεκαήμερο: Έχετε περάσει δύσκολες στιγμές και η ψυχολογία σας έχει δοκιμαστεί αρκετά αυτό το καλοκαίρι (και όχι μόνο). Ο Αύγουστος όμως είναι μήνας ξεγνοιασιάς για εσάς, στην πορεία του θα νιώσετε πιο ανάλαφροι, ακόμα και αν τα προβλήματα τα οποία έχετε αντιμετωπίσει στην προσωπική σας ζωή δεν έχουν λυθεί. Το διάστημα 7-14/8 κρίνεται το πιο ιδανικό για την αισθηματική σας ζωή, αφού η Αφροδίτη θα κινείται στο β΄δεκαήμερο του Λέοντα.  Η διάθεσή σας θα είναι πιο ανέμελη, η κοινωνική σας ζωή πιο δραστήρια, ενώ δεν θα λείψουν και τα «τυχερά» μέσα από τις γνωριμίες και τις επαφές που θα έχετε στις καλοκαιρινές σας στιγμές. Η περίοδος που ανοίγεται μπροστά σας, σας δίνει το μήνυμα ότι έχει έρθει η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να φλερτάρετε και να πείτε ναι σε ένα καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα…

3ο Δεκαήμερο: Καλωσορίζετε τον Αύγουστο πιο καχύποπτοι, απογοητευμένοι ή και κλονισμένοι από τις τελευταίες εξελίξεις που υπήρχαν στη ζωή σας κατά την διάρκεια του Ιουλίου.  Από το ξεκίνημά του ο μήνας σας βοηθά να επαναπροσδιορίσετε τους  στόχους σας (ακόμα και στα αισθηματικά σας), θα μπορέστε να δείτε πιο καθαρά κάποιες καταστάσεις και να αναλογιστείτε λίγο παρακάτω, λίγο μπροστά στο τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε. Η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα (από τις 11/8 και ο Ερμής), σας παρακινούν και εσάς αυτό τον Αύγουστο να έρθετε κοντά σε φίλους, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, ενώ μπορώ να πω ότι θα είστε και αρκετά πιο δυναμικοί ώστε να πάρετε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση μίας προσδοκίας σας. Το ξέρω, δεν είναι εύκολο για πολλούς να ξεπεράσετε μία απώλεια, ή έναν χωρισμό που υπάρχει στη ζωή σας,  είναι γεγονός όμως ότι ο Αύγουστος θα είναι «βάλσαμο» για την ψυχολογία σας!

Σκορπιός

Βάζετε στόχους στα ερωτικά σας αυτό τον Αύγουστο φίλοι μου Σκορπιοί, όμως δεν μπορώ να πω ότι η προτεραιότητά σας αυτό το μήνα θα είναι τόσο τα αισθηματικά, όσο τα επαγγελματικά. Δεν θα λείψουν όμως και οι «τριγμοί» για κάποιους από εσάς, σε χρόνιες σχέσεις σας, ενώ εσείς από την πλευρά σας θα είστε αρκετά επίμονοι και ανυποχώρητοι σε αυτά που θέλετε. Πιο θετικές θα είναι οι μέρες σας  σταδιακά από τις 18 Αυγούστου και έπειτα, όπου τότε μπορώ να πω ότι ο έρωτας σταδιακά σας εκπλήσσει με όμορφο τρόπο! Θυμηθείτε όμως αυτό τον Αύγουστο πως … ή πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη και είναι σημαντικό  έστω και για λίγο να κάνετε μία   μικρή διακοπή στις εργασίες σας για να ξεκουραστείτε.

1ο Δεκαήμερο:  Ο τομέας των σχέσεών σας έχει περάσει πολλές αστάθειες από την Άνοιξη, ωστόσο οι αιφνιδιασμοί, οι αλλαγές και οι ρήξεις δεν παύουν να υπάρχουν για αρκετούς από εσάς και αυτό το μήνα. Βρίσκεστε σε ένα κομβικό σημείο, που μία μόνιμη σχέση αλλάζει μορφή και διαταράσσεται η σταθερότητα που είχατε ως σήμερα. Τον Αύγουστο συνειδητοποιείτε ότι αν δεν μπορείτε να αλλάξετε την μορφή που έχετε σε μία σχέση σας, αναγκαστικά πρέπει να αλλάξετε εσείς οι ίδιοι. Πιο έντονη είναι αυτή η τάση όμως σε εσάς που έχετε μία επίσημη, μόνιμη σταθερή σχέση. Το πρώτο 15νθήμερο του μήνα έχει τις εντάσεις του, τις εναλλαγές και την αστάθεια στα αισθηματικά σας. Η πορεία του μήνα αλλάζει ρυθμό και στην συνέχεια από τις 18 Αυγούστου, ο Άρης περνά στην Παρθένο, ακολουθεί στις 23 και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, ενώ σχηματίζεται στις 30 του μήνα η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο. Αυτό για εσάς σημαίνει  ότι σταδιακά από το 2ο μισό του μήνα,  μπαίνετε σε περίοδο που είτε θα μπει ένας νέος άνθρωπος στη ζωή σας (μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον), είτε θα υπάρξει κάποια ενδιαφέρουσα αλλαγή που θα σας φέρει πιο κοντά στα ζητούμενά σας.

2ο Δεκαήμερο: Αρκετά πιο ήρεμος, σταθερός, αλλά και ρομαντικός θα είναι ο Αύγουστος για το δικό σας δεκαήμερο. Οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας, σας κάνουν να αισθάνεστε περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα, σιγουριά για την πορεία της ερωτικής σας ζωής. Ωστόσο και για εσάς ισχύει ότι ο ερωτικός τομέας δεν είναι η βασική προτεραιότητά σας αυτό το μήνα, αλλά είστε πιο επικεντρωμένοι σε βασικούς στόχους της ζωής σας, αλλά και στην καριέρα σας. Δεν λείπουν όμως και οι πρωτοβουλίες εκείνες που αφορούν την εξέλιξη και την πιο σταθερή  μορφή μίας σχέσης σας.  Οι ελεύθεροι του ζωδίου, είναι πολύ πιθανό να έχετε μία γνωριμία που θα προκύψει είτε μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον είτε με άτομο που είναι μεγαλύτερο σε ηλικία από εσάς.

3ο Δεκαήμερο: Αυτό που θέλετε πραγματικά να πετύχετε στα αισθηματικά σας, μπορείτε να το κάνετε πραγματικότητα, αρκεί να το βάλετε στόχο αυτό το μήνα. Ως τις 11 Αυγούστου, ο Ερμής σε ορθή φορά από το ζώδιο του Καρκίνου, σας βοηθά να δείτε τις καταστάσεις γύρω σας πιο θετικά, να μετακινηθείτε, να αλλάξετε παραστάσεις, να κάνετε νέες γνωριμίες, αλλά και να επιλύσετε διαφωνίες που είχαν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο ο Αύγουστος δεν είναι ο πιο ερωτικός μήνας της χρονιάς για εσάς, σας ωθεί όμως  να ορίσετε ποιο  είναι το ζητούμενό σας για την πορεία και το μέλλον σας. Αρκετοί από εσάς θα είστε απορροφημένοι σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και θα προετοιμάζεται το έδαφος για νέα ξεκινήματα που είναι να γίνουν, παραγκωνίζοντας για λίγο τα αισθηματικά σας. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 15/8 στο ζώδιο του Υδροχόου προσωρινά προκαλεί συναισθηματική ένταση και διατάραξη της ηρεμίας και της σταθερότητας στα αισθηματικά.

Τοξότης

Ο Αύγουστος είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα σας και ναι μπορώ να πω ότι είναι ο πιο διασκεδαστικός , απολαυστικός και ανέμελος μήνας της χρονιάς για το δικό σας ζώδιο. Ο Δίας επιστρέφει σε ορθή φορά στις 11 Αυγούστου στο ζώδιο σας και ο παράγοντας της τύχης είναι αρκετά γενναιόδωρος για εσάς.  Ο Ήλιος, η Αφροδίτη (ως τις 23/8), ο Άρης (ως τις 18/8) και ο Ερμής (από τις 11/8) από το ζώδιο του Λέοντα, σας δίνουν κάθε ευκαιρία για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να ταξιδέψετε, να ζήσετε νέες εμπειρίες.

1ο Δεκαήμερο: Ο Αύγουστος ξεκινά με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Λέοντα, η οποία και σε  ωθεί να κάνεις  νέα ξεκινήματα, ένα μακρινό ταξίδι, να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου, να φλερτάρεις και να απολαύσεις εμπειρίες που σου είχαν λείψει. Η Αφροδίτη από το Λέοντα σε επηρεάζει θετικά ως τις 5/8 και ναι θα έχεις τα ερωτικά σου σουξέ  σε κάποιο ταξίδι ή ακόμα και με άτομο που σε χωρίζει ηλικιακή / χιλιομετρική διαφορά ή το γνώρισες στο διαδίκτυο. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση  θα γίνουν τα βήματα για την ανανέωσή της.  Την περίοδο 11-18 Αυγούστου ο Ερμής από το Λέοντα επηρεάζει θετικά το δικό σου  δεκαήμερο,  έτσι λοιπόν η ανεμελιά συνεχίζεται ενώ σε αυτή την περίοδο, θα είσαι  ακόμα περισσότερο σε κινητικότητα κάνοντας και νέες γνωριμίες. Στην ουσία, ο Αύγουστος σε  βοηθά να βρεις  και πάλι το κέφι και την αισιοδοξία, να αλλάξεις  παραστάσεις, να έρθεις κοντά σε νέους ανθρώπους και να απολαύσεις τη στιγμή.

2ο Δεκαήμερο: Ένας ερωτικός Αύγουστος ξεκινά για το δεκαήμερό σου αγαπητέ μου Τοξότη. Πράγματι είσαι από τους πιο ευνοημένους εκπροσώπους του ζωδιακού αυτό το μήνα, όπου οι εξελίξεις στα αισθηματικά σου θα σε κάνουν να νιώσεις αρκετά τυχερός, αλλά θα σου δώσουν και την ελπίδα για να κάνεις νέα σχέδια για την πορεία σου.  Αν είσαι σε σχέση, ανοίγονται νέες προοπτικές για την εξέλιξή της και περνάς έναν απολαυστικό,   διασκεδαστικό Αύγουστο με ταξιδάκια, έρωτα, διασκέδαση. Αν δεν είσαι σε σχέση, έχεις όλες τις καλές προοπτικές για να κάνεις μία γνωριμία που θα είναι πραγματικά το «τυχερό» σου για αυτή την περίοδο. Πιο θετικό διάστημα για τα αισθηματικά σου κρίνεται η περίοδος 7-14 Αυγούστου όπου θα σε επηρεάζει θετικά η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα. Ωστόσο και στα υπόλοιπα χρονικά διαστήματα, ο μήνας προσφέρεται για ανανέωση και ευκαιρίες – όπου και όπως εσύ θέλεις να τις αξιοποιήσεις -!

3ο Δεκαήμερο: Μπορεί να ακούς και να διαβάζεις ότι τα καλύτερα για σένα έρχονται από τον Οκτώβριο (και είναι σωστό), αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι ο Αύγουστος θα είναι μήνας στασιμότητας για τα αισθηματικά σου! Προσπάθεια θα χρειαστεί να ξεπεράσεις το αίσθημα της ανασφάλειας και της αστάθειας που σε διακατέχει, όμως οι διέξοδοι θα υπάρχουν! Η πανσέληνος που γίνεται στις 15 Αυγούστου στο ζώδιο του Υδροχόου σε παρακινεί να βγεις από το καβούκι σου, να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις κόσμο, να αλλάξεις παραστάσεις, να δεις τη ζωή αλλιώς … Συνάμα εκείνη τη περίοδο και η Αφροδίτη από το Λέοντα επηρεάζει θετικά το δικό σου δεκαήμερο, αυτό σημαίνει ότι η ανανέωση της αισθηματικής σου ζωής είναι εφικτή. Μία γνωριμία σε ταξίδι, με άτομο που είναι άλλης κουλτούρας, ή διαφορετικής ηλικίας είναι μέσα στο πρόγραμμα.  Οι γνωριμίες μέσω διαδικτύου κρύβουν και αυτές με την σειρά τους όμορφες εκπλήξεις! Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, διαπιστώνεις ότι οι προοπτικές που ανοίγονται ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφο είναι θετικές!

Αιγόκερως

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που αναμένεται να είναι πιο ήρεμος σε γεγονότα για εσάς, ωστόσο η αισθηματική σας ζωή αρχίζει σταδιακά να έχει βελτίωση από τις 18/8 και έπειτα. Αρκετοί από εσάς προσπαθείτε να ξεπεράσετε τις δύσκολες καταστάσεις που σας απασχόλησαν την τελευταία περίοδο. Δεν λείπουν τα συναισθήματα πάθους, εμμονής, ζήλειας, ωστόσο η ερωτική λίμπιντο είναι στο απόγειό της. Πιο κερδισμένοι επί της ουσίας στα αισθηματικά σας θα σταθείτε αυτό το μήνα οι Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου, όπου στην πορεία αυτού του μήνα, είστε εσείς που ναι μπορώ να πω ότι θα ζήσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα…

1ο Δεκαήμερο: Όπως διάβασες παραπάνω ανήκεις στους κερδισμένους του Αυγούστου στα ερωτικά, ωστόσο η εύνοιά σου θα είναι πιο αισθητή από τις 18 Αυγούστου και στην συνέχεια. Ξαφνικές ερωτικές εξελίξεις ικανοποιούν τις προσδοκίες σου από εκείνο το χρονικό σημείο και έπειτα, ενώ αν είσαι ήδη σε μία σχέση, δεν αποκλείεται ακόμα και ο ερχομός ενός απογόνου – ενώ αυτό μπορεί να μην ήταν στα σχέδιά σου – ! Οι ελεύθεροι σε ένα γενικότερο πλαίσιο θα αιφνιδιαστείτε τη στιγμή που δεν το περιμένετε , ή με τον άνθρωπο που ούτε περνά από το μυαλό σας (διαφορετικός από τις επιλογές σας) , διαπιστώνοντας ότι ο έρωτας είναι πράγματι απρόβλεπτος!

2ο Δεκαήμερο: Το ξέρω, αισθάνεσαι ότι κουβαλάς εδώ και αρκετούς μήνες ένα βαρύ φορτίο που δεν σου επιτρέπει να είσαι όσο ξέγνοιαστος, ανάλαφρος και ανέμελος θα ήθελες … Ο Κρόνος, έχει δοκιμάσει τις επιλογές σου (και στα αισθηματικά) και εκεί που πρέπει και όταν πρέπει σου στενεύει τα λουριά προκειμένου να σκληρύνεις και να μην πέσεις πάλι στα ίδια λάθη. Ο Αύγουστος ούτε κλαίει, ούτε γελάει για τα αισθηματικά σου , ωστόσο σε βοηθά να κλείσεις πληγές του παρελθόντος,  ή ακόμα και να πεις ναι σε παθιασμένες ερωτικές περιπέτειες! Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, παρόλο που τα προβλήματα δεν λείπουν, σου δίνεται η ευκαιρία να τονώσεις την σεξουαλική σας ζωή! Σταδιακά από το δεύτερο μισό του μήνα, μπαίνεις σε μία καλύτερη περίοδο για να υποδεχθείς στην συνέχεια το Σεπτέμβρη, όπου θα είναι αρκετά πιο γενναιόδωρος για τα αισθηματικά σου!

3ο Δεκαήμερο: Ο Αύγουστος ξεκινά με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Καρκίνου και σταδιακά αρχίζεις να έχεις μία καλύτερη επαφή με το σύντροφό σου. Ως τις 11/8 ξεκαθαρίζει κάπως το τοπίο σε μία σχέση, λύνονται παρεξηγήσεις, μπορείς να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με τον σύντροφό σου. Σημαντικό είναι ωστόσο, να μην κρύψεις κάτω από το χαλάκι τα προβλήματα , γιατί να ξέρεις πώς θα εμφανιστούν λίγο αργότερα ξανά (η Σεληνιακή έκλειψη που προηγήθηκε στο ζώδιο σου θα σε επηρεάζει για πολύ καιρό ακόμα)!  Η σεξουαλική σου ζωή τονώνεται, η ερωτική σου λίμπιντο είναι στα φόρτε της, δεν μπορώ όμως να σου πω ότι δεν λείπουν οι φόβοι , οι δοκιμασίες ή ακόμα και οι «προειδοποιήσεις» ότι η μπόρα έχει ξεπεραστεί.  Αν είσαι μόνος / μόνη, προσπάθησε να μην εμμένεις με πάθος, σε κάτι που ήδη έχει τελειώσει.

Υδροχόος

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας των αισθηματικών σου εξελίξεων, στην πορεία του περνάς καλά, ενισχύεται το αίσθημα της συντροφικότητας, δεν λείπουν οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και ναι μπορώ να πω ότι περνάς χαρούμενες, ερωτικές, καλοκαιρινές στιγμές. Πιο τυχερός στα αισθηματικά αυτό το μήνα θα σταθείς εσύ που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου … Οι ευκαιρίες όμως δεν θα λείψουν και για σένα του 1ου ή του 3ου δες παρακάτω αναλυτικά …

1ο Δεκαήμερο: Ο Αύγουστος κάνει την έναρξή του με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, η οποία εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο σε μία σχέση … Τι σημαίνει όμως αυτό για σένα; Αν είσαι χωρίς σχέση, να αναμένεις ότι ένα νέο άτομο θα μπει τώρα στη ζωή σου εντελώς ξαφνικά και εκεί που δεν το υπολόγιζες, ωστόσο η σχέση σας θα είναι αρκετά ασταθής … Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, η σχέση σου αλλάζει μορφή, γίνονται αλλαγές, η πορεία της θα εξαρτηθεί και από το υπόλοιπο ωροσκόπιο σου. Δεν θα λείψουν όμως και οι περιπτώσεις των εκπροσώπων του ζωδίου σου, όπου θα «αποδεσμευτείτε» αυτό το μήνα από μία σχέση που αποτελούσε εδώ και καιρό έναν μεγάλο βραχνά στη ζωή σας.  Τα αστρολογικά φαινόμενα του μήνα σε ωθούν για ανανέωση, για ένα νέο ξεκίνημα, για να κοιτάξεις μπροστά και να πας παρακάτω … Αξιοποίησε το πρώτο μισό του μήνα για να κάνεις αυτή τη νέα αρχή στην αισθηματική σου ζωή.

2ο Δεκαήμερο: Μπορεί το ταμείο να είναι μείον, τα επαγγελματικά, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις να ζορίζουν και να περιορίζουν ΟΜΩΣ .. από έρωτα καλά τα πάμε αυτό το μήνα φίλε μου Υδροχόε. Μπορώ να πω ότι για σένα είναι ο καλύτερος μήνας του έτους, για να ξεκινήσεις μία νέα σχέση ή για ευνοηθείς από τον παράγοντα της τύχης και να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Πιο θετικό είναι για σένα το διάστημα 7-14 Αυγούστου όπου η Αφροδίτη από το Λέοντα θα επηρεάζει θετικά το δικό σου δεκαήμερο. Αν είσαι χωρίς σχέση να θυμάσαι ότι το κλειδί της ερωτικής σου επιτυχίας είναι οι φίλοι, η δικτύωση, η επαφή σου με συλλόγους, ομάδες … είναι βέβαιο ότι αυτό το μήνα ο έρωτας μπαίνει στη ζωή σου! Αν είσαι σε σχέση, οι προσδοκίες εκπληρώνονται!

3ο Δεκαήμερο: Μπορεί να ξεκινά ο Αύγουστος με εσένα να βρίσκεσαι με κάπως πιο «βαριά» ψυχολογική διάθεση, είναι βέβαιο όμως ότι καθώς ανοίγεται ο μήνας μπροστά σου παίρνεις φόρα και απολαμβάνεις και εσύ με την σειρά σου τις ομορφιές του καλοκαιριού!  Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και δεκαήμερο ανήμερα τον 15 Αύγουστο, δεν κρίνω ότι θα είναι αρνητική για σένα, απεναντίας μπορώ να πω ότι θα σε παρασύρει να αφεθείς στα πάθη και στα συναισθήματά σου και θα απολαύσεις όμορφες στιγμές. Από εκείνη την ημέρα ως και τις 23 Αυγούστου δέχεσαι και την θετική επιρροή της Αφροδίτης από το Λέοντα, όπου ναι το ζητούμενο «σχέση» ικανοποιείται! Απολαμβάνεις την συντροφικότητα, ανοίγεσαι σε μία νέα σχέση, ζεις δυνατές στιγμές στο πλευρό ενός ανθρώπου, που έχει τον τρόπο να σου ξυπνά όμορφα συναισθήματα! Καλή διασκέδαση λοιπόν!

Ιχθείς

Ο Αύγουστος ξεκινά να έχει ενδιαφέρον για τα αισθηματικά σου σταδιακά από το δεύτερο μισό του, καθώς τότε εισέρχεται πρώτα ο Άρης (στις 18/8), στην συνέχεια η Αφροδίτης (23/8) στο ζώδιο της Παρθένου.  Από εκείνη την περίοδο μπαίνεις ουσιαστικά σε μία περίοδο δράσης, εξέλιξης και ανανέωσης της αισθηματικής σου ζωής.  Σε αυτές τις καλοκαιρινές στιγμές του Αυγούστου δεν θα λείψει για το ζώδιο σου η αρμονία, η ισορροπία, η συναισθηματική γαλήνη, ενώ … η απόλυτη ερωτική ένωση ή ακόμα και απρόσμενος έρωτας χτυπά την πόρτα ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένεις ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο! Ας δούμε πιο συγκεκριμένα …

1ο Δεκαήμερο: Πήρες μία πρώτη γεύση των ερωτικών εξελίξεων του μήνα και ναι μπορώ να πω ότι η δική σου στιγμή αισθηματικών εξελίξεων ξεκινά σταδιακά από τις 18/8. Ως το τέλος του μήνα θα κάνεις ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα στα αισθηματικά σου που θα σου χαρίσει ενθουσιασμό, εγρήγορση, ερωτισμό. Ακόμα και αν είσαι ήδη σε μία σχέση, οι ευχάριστες εκπλήξεις, οι προτάσεις και οι μετακινήσεις με το ταίρι σου δεν θα λείψουν σε εκείνη την περίοδο.

2ο Δεκαήμερο: Βρίσκεσαι σε μία ήσυχη περίοδο για την αισθηματική σου ζωή, ενώ δεν αποκλείεται να προετοιμάζεις την συμβίωση με το ταίρι σου, ή με κάποιο τρόπο την επισημοποίηση της μεταξύ σας σχέσης. Όνειρα, στόχοι, επιθυμίες είναι φανερό ότι βρίσκονται σε στάδιο εκπλήρωσης, παρόλο που ο μήνας σε ένα γενικότερο πλαίσιο δεν φέρνει για το δικό σου δεκαήμερο τα μεγάλα γεγονότα, τις σπουδαίες αλλαγές. Αν δεν έχεις σχέση, ευνοούνται οι νέες γνωριμίες μέσα από επαγγελματικό χώρο.

3ο Δεκαήμερο: Ο Αύγουστος ξεκινά με τον Ερμή να επιστέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Καρκίνου όπου μέχρι τις 11/8 σε επηρεάζει θετικά. Οι επαφές, οι επικοινωνίες και τα φλερτ δεν λείπουν από την αισθηματική σου ζωή, ενώ παρατηρείς ότι αρχίζει και ξεμπλοκάρει το τοπίο της αισθηματικής σου ζωής και μπορείς να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μετακινήσεις με το σύντροφό σου ευνοούνται αυτό το διάστημα και θα μπορείς να περάσεις καλά. Ωστόσο, ο Αύγουστος δεν είναι ο μήνας του απόλυτου έρωτα,  αλλά βρίσκεσαι σε ένα στάδιο αναμονής των πιο θετικών εξελίξεων που θα έχεις το Σεπτέμβρη.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ