Το απόλυτα καλοκαιρινό μανικιούρ: 40 εντυπωσιακά σχέδια για βεραμάν νύχια (φώτο)

Θα εντυπωσιάσετε στις εμφανίσεις σας 

Αν ψάχνετε για ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο χρώμα για το μανικιούρ σας, τα βεραμάν νύχια αποτελούν μια πολύ όμορφη πρόταση. Διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα γαλαζοπράσινων αποχρώσεων που κυμαίνονται από το παστέλ βεραμάν και το ανοιχτόχρωμο σχεδόν γαλάζιο ή φιστικί μέχρι το σκούρο πρασινογάλανο της βαθιάς θάλασσας, αλλά και το έντονο νέον χρώμα.

Το εντυπωσιακό αυτό βερνίκι νυχιών μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν ήταν πολύ συνηθισμένο. Ωστόσο, οι εταιρείες καλλυντικών πλέον το έχουν εισάγει στην βασική τους σειρά. Πρόκειται για ένα χρώμα ιδανικό για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει την εφαρμογή του και τον υπόλοιπο χρόνο, αρκεί να επιλέξετε την κατάλληλη απόχρωση.

Μη διστάσετε λοιπόν να κάνετε κι εσείς βεραμάν νύχια σε μονόχρωμα σχέδια, είτε σε πιο περίτεχνα nail art, παίρνοντας ιδέες από τη συλλογή που ακολουθεί.

Όμορφοι συνδυασμοί με βεραμάν χρώμα νυχιών

Σχέδια για βεραμάν νύχια (1)

Σχέδια για βεραμάν νύχια (5)

Υπάρχουν πολλοί ενδιαφέροντες συνδυασμοί χρωμάτων με το γαλαζοπράσινο. Οι πιο κλασσικοί είναι το λευκό, το μαύρο και φυσικά οι nude αποχρώσεις.

Σχέδια για βεραμάν νύχια (18)

Σχέδια για βεραμάν νύχια (19)

Αν όμως ψάχνετε για ένα πιο εντυπωσιακό βάψιμο νυχιών, επιλέξτε χρώματα μανό όπως κοραλί, ροζ, φούξια, μωβ και γκρι. Ταιριάζουν υπέροχα με το γαλάζιο ή πράσινο βεραμάν και μπορούν να κάνουν το μανικιούρ σας ακόμη πιο παιχνιδιάρικο και ξεχωριστό. Μάλιστα, μπορείτε να συνδυάσετε περισσότερα από δυο χρώματα στο ίδιο σχέδιο νυχιών. Το αποτέλεσμα θα σας μαγέψει και θα κάνει όλες τις φίλες σας να ζηλέψουν!

Σχέδια για βεραμάν νύχια (22)

Σχέδια για βεραμάν νύχια (33)

Σχέδια για βεραμάν νύχια (39)

Σχέδια για βεραμάν νύχια (21)

Για πιο λαμπερά μανικιούρ, μπορείτε να επιλέξετε ένα βερνίκι με ασημί ή χρυσό glitter που πηγαίνει πολύ με το βεραμάν και μπορεί να το απογειώσει. Βάψτε λοιπόν τα νύχια σας με αυτά τα αστραφτερά μανό, συνδυάζοντας τα και με άλλα χρώματα εκτός από το γαλαζοπράσινο.

Σχέδια για βεραμάν νύχια (34)

Εντυπωσιακά σχέδια με βεραμάν νύχια

Σχέδια για βεραμάν νύχια (3)

Σχέδια για βεραμάν νύχια (4)

Σχέδια για βεραμάν νύχια (13)

Σχέδια για βεραμάν νύχια (12)

Σχέδια για βεραμάν νύχια (11)

Σχέδια για βεραμάν νύχια (10)

Σχέδια για βεραμάν νύχια (8)

Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και δημιουργήστε εκπληκτικά nail art σχέδια με γαλαζοπράσινες αποχρώσεις σε συνδυασμό με άλλα καλοκαιρινά χρώματα νυχιών, αναφέρει το Beaute Tin Kyriaki

Σχέδια για βεραμάν νύχια (14)

Σχέδια για βεραμάν νύχια (15)

Σχέδια για βεραμάν νύχια (16)

Σχέδια για βεραμάν νύχια (17)

Σχέδια για βεραμάν νύχια (20)

Σχέδια για βεραμάν νύχια (31)

Οι ρίγες και τα πουά αποτελούν την πιο εύκολη πρόταση για όμορφα βεραμάν μανικιούρ. Αν όμως σας αρέσουν τα πιο περίτεχνα σχέδια και έχετε την ικανότητα να τα δημιουργήσετε ή κάποιον για να σας τα ζωγραφίσει, μπορείτε να δοκιμάσετε τα floral nails, αλλά και τα τροπικά σχέδια νυχιών με φοίνικες, ανανάδες και όλα όσα παραπέμπουν σε Καλοκαίρι και θάλασσα.

Σχέδια για βεραμάν νύχια (30)

Σχέδια για βεραμάν νύχια (27)

Σχέδια για βεραμάν νύχια (24)

Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε στο teal μανικιούρ σας τρισδιάστατα διακοσμητικά στοιχεία, είτε να δοκιμάσετε τα gel νύχια με τρισδιάστατο σχήμα.

Σχέδια για βεραμάν νύχια (23)

Σχέδια για βεραμάν νύχια (32)

Σχέδια για βεραμάν νύχια (36)

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ιδέες που μπορείτε να υιοθετήσετε, αφού υπάρχουν πολλά ακόμη εντυπωσιακά σχέδια για βεραμάν νύχια.

Σχέδια για βεραμάν νύχια (40)

Σχέδια για βεραμάν νύχια (37)

Σχέδια για βεραμάν νύχια (38)

Σχέδια για βεραμάν νύχια (35)

Σχέδια για βεραμάν νύχια (28)

Σχέδια για βεραμάν νύχια (7)

Σχέδια για βεραμάν νύχια (29)

Σχέδια για βεραμάν νύχια (9)

Σχέδια για βεραμάν νύχια (2)

Σχέδια για βεραμάν νύχια (26)

Σχέδια για βεραμάν νύχια (25)

Δείτε επίσης: 50 ιδέες για πράσινα νύχια – από κυπαρισσί μέχρι φυστικί ή στο χρώμα της μέντας, αναφέρει το Beaute tin Kyriaki

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ