Η πριγκίπισσα Κέιτ κηπουρός: Με βοηθούς τα μικρά παιδιά της & "φθηνό" floral φουστάνι (φώτο)

Ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ έγιναν πηγή 

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ αποκάλυψε πως τα παιδιά της , ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ ήταν οι δύο μικροί της βοηθοί που την έδωσαν έμπνευση για να φτιάξει το νέο της κήπο - και τη βοήθησαν να μαζέψει  κουκουνάρια για το κυνήγι θησαυρού.

Η Κέιτ Μίντλετον  προσκάλεσε νέους από τέσσερις φιλανθρωπικές οργανώσεις για να διασκεδάσουν στον κήπο της με  δραστηριότητες όπως  κυνήγι θησαυρού και πικ-νικ, καθώς ο κήπος της άνοιξε εκ νέου στο Royal Hampton Court Palace Garden Festival, και ο νέος της κήπος έχει διπλάσιο μέγεθος από τον προηγούμενο.

 Το αίτημα του πρίγκιπα Τζορτζ για μερικές πέτρες πάνω από μια μίνι πισίνα που πάνω της τρέχει ένας μικρός καταρράκτης , έγινε μια θαυμάσια ιδέα που ενθουσίασε τους νεαρούς , ενώ η πριγκίπισσα Σάρλοτ βοήθησε τη μητέρα της να μαζέψει τα κουκουνάρια που χρησιμοποιήθηκαν για το κυνήγι του θησαυρού.

Η Κέιτ για την επίσκεψη της στον κήπο επέλεξε ένα κομψό μίντι φόρεμα Sandro, και μίνιμαλ σκουλαρίκια που αναπαριστούν λουλούδια. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ, εμφανίστηκε στον κήπο σε πολύ καλή διάθεση, χαιρέτησε τους αξιωματικούς πριν μπει στον κήπο και στη συνέχεια απόλαυσε τις δραστηριότητες με τα παδιά της και τους νεαρούς της καλεσμένους.
 

Η Κέιτ συνομίλησε και έπαιξε με όλα τα παιδιά, και τα έκανε ακόμα και τα πιο ντροπαλά να αισθανθούν άνετα, αναφέρει η Daily Mail.  Στο τέλος της περιήγησης της στον κήπο η δούκισσα του Κέιμπριτζ είπε στον Jake Catling, διευθυντή του Landscaping Consultant, που ήταν αυτός που έφτιαξε το νέο κήπο: Τον αγάπησα, όλοι τον αγάπησαν . Κάνατε εξαιρετική δουλειά. 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ