28χρονος άνδρας κατηγορείται ότι βίασε την ίδια τη μητέρα του - Της επιτέθηκε ενώ εκείνη επέστρεφε από μπαρ

Η 50χρονη γυναίκα αναγνώρισε ως δράστη τον ίδιο της το γιο

Ένας νεαρός άνδρας βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου της Νότιας Αφρικής σήμερα καθώς κατηγορείται ότι βίασε την ίδια του τη μητέρα όταν εκείνη επέστρεφε από ένα μπαρ.

Ο ύποπτος συνελήφθη όταν η 50χρονη μητέρα του τον αναγνώρισε ως δράστη της ειδεχθούς επίθεσης. Τα τοπικά μέσα στη Νότια Αφρική λένε ότι ο φερόμενος ως δράστης είναι 28 ή 29 ετών.

Το τοπικό κανάλι News 24 αναφέρει ότι η γυναίκα περπατούσε στο Willowvale, περίπου 400 χλμ. Βορειοανατολικά του Port Elizabeth,  όταν άκουσε βήματα πίσω της πριν να δεχθεί επίθεση. Υποστηρίζεται ότι το θύμα έφευγε από μια τοπική ταβέρνα στην τοποθεσία  Phaphasini, Mboya Village ,την Παρασκευή περίπου στις 19:00",  (τοπική ώρα), δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Captain Jackson Manatha.

«Κατευθυνόταν προς το σπίτι της. Το θύμα άκουσε βήματα και  ένιωσε ότι κάποιος περπατάει πίσω της. Συνέχισε να περπατάει μέχρι το άτομο που την ακολουθούσε να την αρπάξει. Την τράβηξε με τη βία μακριά από το δρόμο και της επιτέθηκε. Στη συνέχεια η γυναίκα βιάστηκε από τον ύποπτο».

Ο κατηγορούμενος τράπηκε σε φυγή από το σημείο του εγκλήματος πριν η μητέρα του τον αναγνωρίσει ως τον βιολογικό της γιο και τον καταγγείλει στην αστυνομία. Ο νεαρός ύποπτος θα εμφανιστεί στο δικαστήριο  του Willowvale κατηγορούμενος για βιασμό.

Ο διοικητής του  αστυνομικού τμήματος στο Butterworth, ταξίαρχος Ngangema Xakavu, καταδίκασε έντονα τον υποτιθέμενο βιασμό του θύματος, ειδικά από τον ύποπτο που έπρεπε να την προστατεύσει ως μητέρα του ", ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Captain Jackson Manatha.

Σε μια άλλη παρόμοια υπόθεση τον Μάιο, η αστυνομία του  Willowvale συνέλαβε έναν άνδρα 36 ετών , ο οποίος φερόταν να έχει βιάσει μια 69χρονη γιαγιά και την εγγονή της, ηλικίας 10 ετών, αναφέρει η Daily Mail

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ