Υπέροχες Vintage Photos: Η πριγκίπισσα Γκρέις με το ονειρικό νυφικό της - Η πιο όμορφη νύφη όλων των εποχών

Στις 19 Απριλίου 1956 η Γκρέις Κέλι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του πρίγκιπα Ρενιέ και γίνεται η πιο όμορφη νύφη όλων των εποχών

 Μπορεί το 1954  να κέρδισε το Όσκαρ για την ταινία "Η χωριατοπούλα" (The Country Girl), αλλά η Αυτής Γαλήνια Υψηλότης, ή πριγκίπισσα του Μονακό ή απλούστερα Πριγκίπισσα Γκρέις, έμεινε στην ιστορία για το αξεπέραστο μέχρι σήμερα αριστοκρατικό της στυλ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wedding of Grace Kelly and Prince Rainier III of Monaco?Such an elegant and lovely royal wedding✨Swipe right to see more pictures?We are going to take a look at Grace Kelly’s iconic wedding dress details on the next post... #gracekelly #royalwedding #wedding #princess #prince #monaco #queen #king #royal #royals #royalty #royalstyle #weddingdress #gown #princesscharlene #princealbert #princessgrace #weddingdresses #royalfamilies #europe #elegant

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ galleryof_europeanroyals στις

Παρότι εμφανίστηκε μόνο σε 11 ταινίες , διότι στην πορεία της έκλεψε την καρδιά ένας πρίγκηπας υπήρξε μία από τις πιο αγαπημένες πρωταγωνίστριες του κινηματογράφου και ξεχώρισε όχι μόνο για το ταλέντο της αλλά και για την απαράμιλλη κομψότητα της.

Η Γκρέις Κέλι υπήρξε μία από τις πιο φινετσάτες γυναίκες όλων των εποχών. Το 1955 στο Φεστιβάλ των Καννών γνωρίζει τον πρίγκιπα  Ρενιέ. Επιστρέφοντας στην Αμερική παίζει στην ταινία "Ο κύκνος" τον ρόλο που έμελλε να είναι ο ρόλος που θα υποδυόταν σε όλη της τη ζωή: Αυτόν της πριγκίπισσας.

Στις 19 Απριλίου  1956 η Κέλι παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ρενιέ Γ' του Μονακό. Ο γάμος τους έμεινε στην ιστορία ως ο πιο λαμπερός γάμος της Ευρώπης. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The iconic bride #gracekelly #gracedemonaco #princessgrace

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grace Kelly (@gracedemonaco_) στις

Το νυφικό της κόστισε 8 χιλιάδες δολάρια και 12 μοδίστρες δούλευαν μέρα – νύχτα επί έξι βδομάδες για να το ετοιμάσουν.  Το νυφικό το σχεδίασε η  Helen Rose από την  MGM. Πενήντα χρόνια μετά το γάμο της Γκρέις Κέλι με τον πρίγκιπα Ρενιέ, θεωρείται ακόμα "σημείο αναφοράς" στους βασιλικούς γάμους και επηρέασε τις επιλογές πολλών μεταγενέστερων γαλαζοαίματων.

Ήταν η σωστή επένδυση για ένα γάμο που παρακολούθησαν σχεδόν δύο χιλιάδες δημοσιογράφοι και αργότερα προβλήθηκε στους κινηματογράφους..

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ