Νεκρός ο ηθοποιός Μπράντλεϊ Γουέλς γνωστός από την ταινία Trainspotting 2 - Τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ (φώτο -βίντεο)

Ο 42χρονος ηθοποιός και πρώην μποξέρ δέχτηκε πυρά έξω από το διαμέρισμά του στις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης

 Ο  Irvine Welsh , συγγραφέας του Trainspotting και φίλος του ηθοποιού Brandley Welsh, αποχαιρέτησε σήμερα για πάντα με μία συγκινητική ανάρτηση τον φίλο του που  σκοτώθηκε στο Εδιμβούργο.

Η αστυνομία της Σκωτίας, επιβεβαίωσε την Πέμπτη το μεσημέρι, ότι ο θάνατος του 42χρονου ηθοποιού Brandley Welsh, που στην ταινία "T2 Trainspotting" , υποδυόταν τον  γκάνγκστερ κ. Doyle, ήταν δολοφονία.

 «Ο θάνατός του αντιμετωπίζεται ως ύποπτος και οι έρευνες συνεχίζονται. Οι αξιωματικοί θα συνεχίσουν να έχουν έντονη παρουσία στην περιοχή για να συνεργαστούν με τον κόσμο και να συγκεντρώσουν πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτήν την έρευνα. Όποιος πιστεύει ότι έχει σχετικές πληροφορίες θα πρέπει να επικοινωνήσει αμέσως με την αστυνομία», αναφέρουν.

Ο 42χρονος ηθοποιός και πρώην μποξέρ δέχτηκε πυρά έξω από το διαμέρισμά του στις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης, στην οδό Τσέστερ, που βρίσκεται στη δυτική πλευρά του Εδιμβούργου. Οι αστυνομικές Αρχές έσπευσαν αμέσως στο σημείο και βρήκαν τον άνδρα σοβαρά τραυματισμένο, ενώ λίγα λεπτά μετά άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Irvine Welsh, στην  ανάρτησή  του έγραψε: «Bradley John Welsh, η καρδιά μου ράγισε. Αντίο εκπληκτικέ και όμορφε φίλε μου. Σε ευχαριστώ που με έκανες έναν καλύτερο άνθρωπο και με βοήθησες να δω τον κόσμο με έναν πιο ευγενή και συνετό τρόπο»:

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bradley John Welsh, my heart is broken. Goodbye my amazing and beautiful friend. Thank you for making me a better person person and helping me to see the world in a kinder and wiser way. ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irvine Welsh (@irvine.welsh) στις

 

Ο Brandley Welsh, που γεννήθηκε στο Moredun, μια περιφέρεια του Εδιμβούργου, πρωταγωνίστησε μαζί με τον Ewan McGregor, τον Ewen Bremner, τον Jonny Lee Miller και τον Robert Carlyle στο T2 Trainspotting, παίζοντας τον ρόλο του  του κ. Doyle.

Ο 42χρονος ηθοποιός και αθλητής, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη του καθώς είχε έντονη κοινωνική και φιλανθρωπική δράση. Πολλά ήταν τα μηνύματα στα social media για τον θάνατο του Γουέλς.

Όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς του τον περιγράφουν ως έναν άνθρωπο με λαμπρό χαρακτήρα που συνέβαλε πολλά στην κοινωνία χάρη στη φιλανθρωπική του δουλειά και το γυμναστήριο πυγμαχίας, αναφέρει ο Guardian

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ