Emilia Clarke: Μοιράστηκε φωτογραφίες της μετά το χειρουργείο στον εγκέφαλο!

 Συγκλονίζει η εικόνα της μετά το χειρουργείο! 

Η Βρετανίδα ηθοποιός Εμίλια Κλαρκ, που ενσαρκώνει τη Νταινέρις Ταργκάριεν στο Game of Thrones, αποκάλυψε πριν αρκετό καιρό ότι επέζησε δύο επεισοδίων εγκεφαλικής αιμορραγίας, που υπέστη τα πρώτα χρόνια της επιτυχημένης σειρά του δικτύου HBO.

Το πρώτο επεισόδιο, επακόλουθο μιας ρήξης ανευρύσματος, συνέβη την 11η Φεβρουαρίου του 2011, λίγο μετά το τέλος των γυρισμάτων της πρώτης σεζόν, αφηγήθηκε η πρωταγωνίστρια σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό The New Yorker.

Αντιμετωπίζοντας σφοδρούς πόνους και σχεδόν χωρίς αισθήσεις, χρειάστηκε να εισηχθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο. «Η διάγνωση ήταν ταχεία και δυσοίωνη: μηνιγγική αιμορραγία, ένας θανατηφόρος τύπος αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου (...) Ήμουν 24 ετών» θυμάται η Κλαρκ σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ. 

Αφού μίλησε ανοιχτά για την σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones έδωσε στη δημοσιότητα σοκαριστικές φωτογραφίες μετά το χειρουργείο για τα ανευρύσματα στον εγκέφαλο της, 

Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο οι γιατροί της είπαν ότι είχε αιμορραγία στον εγκέφαλο, κάτι που συνήθως προκαλεί είτε θάνατο, είτε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Μετά από ένα τρίωρο χειρουργείο και δύο βδομάδες αποκατάσταση, θυμάται ότι πάλευε να θυμηθεί το όνομά της και απλά ήθελε να «τραβήξει την πρίζα». 

Μία βδομάδα αργότερα της είπαν ότι το ανεύρυσμα δεν θα την έβλαπτε, ωστόσο δεν απέκλεισαν την εμφάνιση νέου. 

Δυστυχώς, έπρεπε να τη χειρουργήσουν ξανά για δεύτερο ανεύρυσμα, διότι είχε διπλασιαστεί σε μέγεθος, στο τέλος της τρίτης σεζόν. 

«Η πρώτη φορά ήταν δύσκολη, με τη δεύτερη μου ήταν πιο δύσκολο να παραμείνω αισιόδοξη. Το αντιμετώπισα μέρα με την ημέρα. Σίγουρα πέρασα μια περίοδο που ήμουν… πεσμένη – για να το πω απλά», είπε η 32χρονη ηθοποιός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ