Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη στηρίζει το έργο της Axion Hellas με μια συναυλία αγάπης (φώτο)

Η ταλαντούχα καλλιτέχνης ήταν και σήμερα παρούσα στις δράσεις της Axion Hellas στην Αστυπάλαια

Ξεκίνησε για έβδομη φορά ο διάπλους της «Axion-Hellas» προς ακριτικά νησιά του Αιγαίου.

Οι 170 εθελοντές με έντεκα σκάφη, της φιλανθρωπικής οργάνωσης, μέχρι την επόμενη Κυριακή, θα επισκεφτούν πέντε νησιά των Δωδεκανήσων για να προσφέρουν ιατρική, εκπαιδευτική κι άλλη βοήθεια στους ακρίτες και κυρίως στα παιδιά που ζουν εκεί. Πρώτος σταθμός η Αστυπάλαια, και τελικός προορισμός το Καστελλόριζο

Ανάμεσά τους θα είναι 48 γιατροί και οδοντίατροι, 28 διαφορετικών ειδικοτήτων.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη στηρίζει το έργο της Axion Hellas με μια μεγάλη συναυλία αγάπης.

Η δράση της Axion Hellas  στα Δωδεκάνησα από τις 6 έως τις 14 Απριλίου ξεκίνησε δυναμικά θα κλείσει με τον ομορφότερο τρόπο !  Η Axion Hellas, έχει οργανώσει  μία μοναδική συναυλία αγάπης με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Με πολλά ναυτικά μίλια στο κοντέρ του ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ και με πολλή ΑΓΑΠΗ στις αποσκευές της η AXION HELLAS «πρόσω» για Δωδεκάνησα...Συνεπής στις ΑΞΙΕΣ και στις ΙΔΕΕΣ της για μια ακόμη φορά στέκεται ΔΙΠΛΑ στους ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ των απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδος .6 έως 14/4 τώρα η δράση :Αστυπάλαια- Τήλο -Χάλκη και Καστελόριζο!!! Με πλωτά μέσα ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ γιατροί , νοσηλεύτριες και επιχειρηματίες ,ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ και ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ τους Συνανθρώπους μας ... Στις 13 Απριλίου θα γεμίσουμε τραγούδια και μουσική το λιμάνι του Καστελόριζου ... #axionhellas #mazigiatopaidi #oramaelpidas #δίωξηηλεκτρονικούεγκλήματος #rfkhumanrights #greekislands #wwfgreece #helmepa #mvvfoudation #istcollege #thaustralia #doukas_school#internationalolympictrucecenter #spititoumana #moptil #prolepsis #astipalea #tilos #halki #kastelorizo #friends #εθελοντισμός #greece #mybeautifulcountry #bluestarferries #beautifulpeople Μεινετε συντονισμένοι .........

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alkistis Protopsalti -Greece (@alkistisprotopsalti) στις

"Θελουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την καταξιωμένη ερμηνεύτρια που αφιλοκερδώς θα μας ταξιδέψει με τη φωνή της στις 13 Απριλίου, στο Λιμάνι του Καστελόριζου στις 20:00. Οι κάτοικοι του Καστελόριζου και τα μέλη της ομάδας μας θα είναι όλοι εκεί", λένε οι υπεύθυνοι της Axion Hellas.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήταν και σήμερα δίπλα στην Axion Hellas. Στα Instagram Stories, η ταλαντούχα καλλιτέχνης έγραψε: "H Axion Hellas έφτασε στην Αστυπάλαια με 8αρι. Τα ιατρεία στήθηκαν, όλα υπό έλεγχο".
 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ