Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Made in Greece η Agrimon: Παραδοσιακά όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, μαρμελάδες, σάλτσες… από την Σερραϊκή γη

Όλους μας ενδιαφέρει να γνωρίζουμε από που προέρχονται και πόσο υγιεινά είναι τα προϊόντα που βάζουμε στο τραπέζι μας.

Γι’ αυτό και πολλές φορές είμαστε αυστηροί στις επιλογές που κάνουμε. Η Agrimon είναι μία ελληνική εταιρεία από αυτές που αξίζει να επιλέξεις για την ποιότητα και για την πλούσια γεύση των προϊόντων της κι αυτό γιατί οι πρώτες ύλες με τις οποίες παράγονται επιλέγονται «σπυρί-σπυρί». 

Όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, μαρμελάδες, σάλτσες, ελιές, αρωματικά φυτά και βότανα, αλλά και αλάτια παράγονται με προσοχή στη λεπτομέρεια για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η Agrimon διαθέτει τις εγκαταστάσεις της στην περιοχή Λευκώνας Σερρών, στην καρδιά του κάμπου. Βασικό της μέλημα είναι να αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τις ποιοτικές αγροτικές πρώτες ύλες της περιοχής (ντομάτα, φρούτα, ρύζι κ.α.) για την παραγωγή τροφίμων σε υψηλό επίπεδο συσκευασίας και ποιότητας και σε ανταγωνιστική τιμή.

Τα προϊόντα της Agrimon είναι νόστιμα και αγνά χωρίς την προσθήκη βελτιωτικών γεύσης, χρωστικών και άλλων πρόσθετων. Στα προϊόντα της εταιρείας συγκαταλέγονται ο παραδοσιακός τοματοχυμός και τέσσερις σάλτσες έτοιμες για χρήση. Ώριμες και υγιείς ντομάτες συλλέγονται καθημερινά και χρησιμοποιούνται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε γεύση και αρώματα.

Φρούτα της περιοχής αποτελούν την βασική πρώτη ύλη για τις πλούσιες σε γεύση και αρώματα μαρμελάδες Agrimon. Κεράσι και σύκο από τις Σέρρες, φράουλα από Πελοπόννησο, βερίκοκο και ροδάκινο από Πέλλα και πορτοκάλι από Άρτα.

 

 

Με βάση την πλούσια σε άμυλο Σερραϊκή καρολίνα παράγονται μείγματα ριζότο και πιλάφιδημιουργώντας συνταγές που εμπλουτίζονται με λαχανικά, αρωματικά και μπαχαρικά. 

Διαβάστε την συνέχεια στο MadeinGreece.news

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ