Βίντεο Τιτανικού μέσα από το κρουαζιερόπλοιο στην Νορβηγία - Καρέκλες εκσφενδονίζονται, ψευδοροφές πέφτουν στα κεφάλια των επιβατών

Τα πελώρια κύματα στην περιοχή δυσχαιρένουν την επιχείρηση διάσωσης των επιβατών 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δραματίκη επιχείρηση διάσωσης των επιβάτων στο κρουαζιερόπλοιο που υπέστη μηχανική βλάβη χθες, Σάββατο, σε επικίνδυνα νερά στ' ανοικτά των ακτών της Νορβηγίας με περισσότερους από 1.300 επιβαίνοντες.

Τουλάχιστον 338 επιβάτες έχουν μεταφερθεί από το κρουαζιερόπλοιο Viking Sky μεταδίδει το νορβηγικό πρακτορείο ειδήσεων ΝΤΒ. Τα πελώρια κύματα στην περιοχή δυσχαιρένουν την επιχείρηση διάσωσης των επιβατών 

 Στο σοκ προκαλεί ένα  βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας. Τα πλάνα τραβήχτηκαν μέσα από το πλοίο τη στιγμή που μένει ακυβέρνητο στα ανοικτά των δυτικών ακτών της Νορβηγίας.

Οι επιβάτες προσπαθούν να συγκρατήσουν την ισορροπία τους ενώ το πλοίο κλυδωνίζεται στα κύματα. Καρέκλες εκσφενοδονίζονται ενώ οι ψευδοροφές πέφτουν στα κεφάλια των επιβατών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ