Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου παρουσιάζει την αρχοντική μητέρα της και την αγαπημένη της αδερφή για πρώτη φορά (βίντεο)

Με ιδιαίτερη συγκίνηση μίλησε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου και για τον μπαμπά της που έφυγε από τη ζωή

Η Μάγκυ Χρααλαμπίδου σύστησε στον Μιχάλη Πλεμμένο και στους τηλεθεατές του Happy Day τους δύο "μεγάλους έρωτες της ζωής της": Δεν είναι άλλοι από τις δύο "λατρεμένες" της,  η μητέρα της Σαπφώ και η αδελφή της Έβελυν.

«Δεν μοιάζουμε καθόλου, αλλά ο μπαμπάς είναι ο ίδιος», λέει η Μάγκυ Χαραλαμπίδου   που κάνει πάντα πλάκα με αυτό στη μαμά της. «Η Μάγκυ ήταν άτακτη, ζωηρή, κουραστικό παιδί» αποκαλύπτει η  μητέρα της που όμως είναι ένας άνθρωπος με μοντέρνες απόψεις.

Όπως αποκαλύπτει η Μάγκυ οι φωτογραφίες στο Playboy ήταν κάτι που η μητέρα της ενέκρινε, ενώ συχνά η μητέρα και οι αδελφή της – που πολλές φορές είναι και ο φωτογράφος – δίνουν συμβουλές για τις σέξι φωτογραφίες της στο instagram.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση μίλησε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου και για τον μπαμπά της που έφυγε από τη ζωή. Όπως εξομολογήθηκε  ήταν πιο κοντά με τον πατέρα της . «Ο μπαμπάς ήταν η αδυναμία μου. Η μαμά αναγκαστικά γινόταν ο κακός γονέας για να με τιθασεύσει. Μετά την εφηβεία, μετά τα 14 όταν έχασα τον μπαμπά ενωθήκαμε πάρα πολύ με τη μαμά.»

«Ήταν καλό παιδί. Θυμάμαι όταν γύρισα στο σπίτι από το νοσοκομείο, για να πω στα παιδιά μου ότι έφυγε ο πατέρας σας, της είπα ο μπαμπάς πέθανε, θυμάμαι που μικρό παιδάκι γονάτισε στην πόρτα του γραφείου της, αγκάλιασε την πόρτα και έκλαιγε και έλεγε: «Εγώ τώρα δεν έχω πατερούλη» και της είπα: «Παιδάκι μου, εγώ τώρα θα είμαι και μπαμπάς σου και μαμά σου» και μου λέει: «Το ξέρω μανουλίτσα μου ότι θα είσαι και μπαμπάς μου και μαμά μου, αλλά εγώ δεν έχω τώρα πατερούλη».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ