Βόλφγκανγκ Πουκ: Ένας σεφ αληθινός σταρ! -25 χρόνια στις κουζίνες των Όσκαρ έχει φτιάξει... - Τι θα μαγειρέψει φέτος (φώτο-βίντεο)

Είναι ο επικεφαλής μιας γαστρονομικής αυτοκρατορίας δεκάδων εστιατορίων σε όλο τον κόσμο, από το Μπέβερλι Χιλς και το Λας Βέγκας έως τη Σιγκαπούρη και τη Βρετανία

Οσκαρ με καπνιστό σολομό και χαβιάρι, ζυμαρικά ανιολότι με μαύρη τρούφα, σοκολατένια αγαλματίδια επιχρυσωμένα με καθαρό χρυσό: στα ηνία της κουζίνας των 'Οσκαρ ο Αυστροαμερικανός Βόλφγκανγκ Πουκ, ο σεφ που ξέρει τα πάντα για τις γαστριμαργικές προτιμήσεις των σταρ που παρίστανται σε μια από τις σημαντικότερες βραδιές του Χόλιγουντ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Catch me cooking up some of my favorite Oscar dishes with Ellen & @diane_keaton TONIGHT on @theellenshow. Tune in at 3PM EST

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wolfgang Puck (@chefwolfgangpuck) στις

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It's preview day! We're excited to share this year's #governorsball menu with you! #Repost @wpcatering ・・・ @chefwolfgangpuck @chefemklein and team are ready for #Oscars with @theacademy #??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wolfgang Puck (@chefwolfgangpuck) στις

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Everybody’s favorite — Chocolate Oscars! #WPCatering #⭐?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wolfgang Puck (@chefwolfgangpuck) στις

 

 

"Ασχολούμαι με τα 'Οσκαρ τα τελευταία 25 χρόνια, είναι απίστευτο. Θυμάμαι την πρώτη φορά, ήταν στο κέντρο της πόλης, είχαμε στήσει την κουζίνα στο πάρκινγκ, έβρεχε, είχε αέρα, ήταν τόσο δύσκολο!", είπε ο 69χρονος μάγειρας υποδεχόμενος το AFP στο κτίριο όπου θα πραγματοποιηθεί η 91η τελετή απονομής των μεγαλύτερων αμερικανικών κινηματογραφικών βραβείων.

"Πλέον έχουμε δύο κουζίνες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας", εγκατεστημένες μόνιμα, δηλώνει με ικανοποίηση ο Πακ, που είναι ο επικεφαλής μιας γαστρονομικής αυτοκρατορίας δεκάδων εστιατορίων σε όλο τον κόσμο, από το Μπέβερλι Χιλς και το Λας Βέγκας έως τη Σιγκαπούρη και τη Βρετανία.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Had a great time at the Oscars last night, it was a success! Congrats @realgdt. (Photo credit: @alexberliner) . . . . . . #oscars2018 #oscars #wolfgangpuck #redcarpet

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wolfgang Puck (@chefwolfgangpuck) στις

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A sneak preview of our chocolate bark station for the @theacademy #Oscars #governorsball #??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wolfgang Puck (@chefwolfgangpuck) στις

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Breathing in fresh matsutake mushrooms from Oregon with our guests chefs for the evening at @hotelbelair @dcberan @hseanbrock @hugis31 !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wolfgang Puck (@chefwolfgangpuck) στις

 

Με την πάροδο των χρόνων, ο σεφ τελειοποίησε τα σπουδαία "κλασικά" πιάτα που έχουν πάντα μεγάλη επιτυχία στους 1.500 καλεσμένους της βραδιάς. "Ένα από τα παραδοσιακά μας πιάτα είναι το τοστ με κρέμα γάλακτος, καπνιστό σολομό και χαβιάρι. Το τοστ έχει το σχήμα του αγαλματίδιου των 'Οσκαρ, ετοιμάζουμε 3.500 τεμάχια", εξηγεί.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#GovernorsBall favorite gold-wrapped #bakedpotato with #caviar. #WPCatering #Oscars #??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wolfgang Puck (@chefwolfgangpuck) στις

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Getting ready for the red carpet and Governors Ball tonight. These gold covered chocolates might just steal the show! . . . . . . #wolfgangpuck #governorsball #oscars2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wolfgang Puck (@chefwolfgangpuck) στις

 

Ανάμεσα στα 60 πιάτα που αποτελούν το μενού του, ο Βόλφγκανγκ Πουκ δημιουργεί και σπεσιαλιτέ της ώρας, όπως "τηγανητά ορτύκια με πιπεριά όπως τα φτιάχνουν στο Νάσβιλ", ένα πιάτο εμπνευσμένο από μια παραδοσιακή συνταγή του νότου των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Getting ready for Governors Ball. Stay tuned. I will be posting behind scene moments. #food #party #wolfgangpuck

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wolfgang Puck (@chefwolfgangpuck) στις

 

 

 

 

 

ακόμη τα ανιολότι (τα ραβιόλια όπως τα παρασκευάζουν στο Πιεμόντε της Ιταλίας) με αρακά και μαύρη τρούφα. "Ο κόσμος λατρεύει το άρωμα της τρούφας, ετοιμάζουμε χιλιάδες πιάτα που κάνουν όλη την τραπεζαρία να μοσχοβολά", δηλώνει ο σεφ που εμφανίζεται συχνά πυκνά στα τηλεοπτικά πλατό.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ