Το "αντίο" στον Καρλ Λάγκερφελντ από την Ντονατέλα , την Μπέλα Χαντίντ, τον Γαβαλά την Βοντιάνοβα, την Στέλλα Μακάρτνεϊ (φώτο)

Σε ευχαριστούμε Καρλ για όλη την ομορφιά και για το πως έβλεπες τον κόσμο μέσα από τα εμβληματικά γυαλιά σου που είχαν "ποτιστεί" σαν τριαντάφυλλα με ένα όραμα που όμοιο του δεν υπήρχε. Θα μας λείπεις για πάντα. Θα σε αγαπάμε πάντα," 

Ο Καρλ Λάγκερφελντ ήταν ένας θρύλος της μόδας. Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν "κεραυνός εν αιθρία" και προκάλεσε παγκόσμια θλίψη. Με συγκινητικά λόγια που προκαλούν ανατριχίλα, διεθνείς προσωπικότητες που είτε είχαν συνεργαστεί μαζί του, είτε απλά τον θαύμαζαν, τον αποχαιρετούν.

"Καρλ η ιδιοφυία σου άγγιξε τις ζωές τόσων πολλών . Ειδικά του Gianni και την δική μου. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το απίστευτο ταλέντο και την ατελείωτη έμπνευση σου. Μαθαίναμε από εσένα.", έγραψε η Ντονατέλα Βερσάτσε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Karl your genius touched the lives of so many, especially Gianni and I. We will never forget your incredible talent and endless inspiration. We were always learning from you.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Donatella Versace (@donatella_versace) στις

"Ένας άξιος συνεχιστής της μεγάλης Coco Chanel και τρομερό fashion icon, δεν θα ξαναβάλει την κουβαρίστρα στην μηχανή, ούτε θα υποδείξει στις πρεμιέρες του τον σωστό όγκο και το στρίφωμα στα κουτουρ μαντό και φορέματα, απλά γιατί μετοικησε σε άλλους χώρους...
Επουράνιους...
Θλίψη αλλά και μεγάλος θαυμασμός για την προίκα που άφησε", έγραψε ο Λάκης Γαβαλάς

"Τίποτα δεν μοιάζει να πάει καλά σήμερα. Έχασα τα λόγια μου και ράγισε η καρδιά μου από την απώλεια του Καρλ. Το χιούμορ, η φαντασία και το πάθος του για τη μόδα θα ζουν αιώνια. Σε ευχαριστώ για όλη την έμπνευση που έδωσες σε αυτό τον κόσμο και για όλες τις καρδιές που άγγιξες με το ταλέντο σου. Κάθε φορά που σε έβλεπα ήταν σαν να σε βλέπω για πρώτη φορά. Και θα μου λείψουν πολύ οι αγκαλιές σου. Νιώθω τόσο τυχερή που σε γνώρισα.

Στέλνω την αγάπη μου στην οικογένεια του Καρλ Λάγκερφελντ και σε όλους τους δικούς του ανθρώπους. Λυπάμαι τόσο πολύ. Όλοι σε αγαπάμε τόσο πολύ. Είναι τόσα πράγματα που θα ήθελα να σου πω τώρα , αλλά δυστυχώς πρέπει να πω μόνο "αντίο" ", έγραψε η Μπέλα Χαντίντ.

 

"Δεν μπορώ να το διαχειριστώ αυτό. Η καρδιά μου θα σπάσει. Ξέραμε ότι αυτή η μέρα θα έρθει αλλά δεν ήμουν έτοιμη. Ήσουν μια ήρεμη δύναμη αγάπης και υποστήριξης για τόσους ανθρώπους . Είμαι τόσο  ευγνώμων για όλα όσα έκανες για μένα. RIP βασιλιά Καρλ Λάγκερφελντ," έγραψε η Νατάλια Βοντιάνοβα

"Αυτή είναι μια πραγματικά θλιβερή μέρα.Το να πω ότι ήξερα αυτόν τον ευγενικό άνθρωπο που άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο βλέπαμε όλοι τον κόσμο, είναι τιμή.

 Η καρδιά μου πηγαίνει κοντά στους αγαπημένους του και σε όλους όσους αισθάνθηκαν  τη λεπτή και εντυπωσιακή πινελιά του σε μια βιομηχανία που είναι τόσο γεμάτη από χαρακτήρες. Κράτησε τη θέση του  τόσο πολύ πάνω από όλους και το οξύ πνεύμα και το μυαλό του μας εντυπωσίασαν όλους.

Ένα πραγματικό έμβλημα. Ένα πνεύμα που θα λείψει για πολλά - πολλά χρόνια έως ότου βρεθεί κάποιο ανάλογο και που θα είναι πάντα υπεύθυνο  για μια τόσο πολύ δημιουργική ιδιοφυΐα.

Σε ευχαριστούμε Καρλ για όλη την ομορφιά και για το πως έβλεπες τον κόσμο μέσα από τα εμβληματικά γυαλιά σου που είχαν "ποτιστεί" σαν τριαντάφυλλα με ένα όραμα που όμοιο του δεν υπήρχε. Θα μας λείπεις για πάντα. Θα σε αγαπάμε πάντα," έγραψε η Στέλλα Μακαρντνέι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ