Υπάρχουν τρόποι για να θα βελτιώσετε την εμφάνιση σας; 9 απλές ιδέες για να γίνει ο στόχος πραγματικότητα

Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν γεννιόμαστε όλοι οι άνθρωποι με άψογη εμφάνιση και ακόμα και οι γυναίκες με πολύ καλό DNA δεν σταματούν ποτέ να πειραματίζονται και να αναζητούν τρόπους να δείχνουν ακόμα πιο όμορφες.

Είτε πρόκειται για καλύτερη επιδερμίδα και μαλλιά, είτε για μία πιο νεανική όψη υπάρχουν τρόποι να βελτιώσεις την εμφάνιση σου και να λάμψεις ακόμα περισσότερο.

Σε μία καλή εμφάνιση παίζει βασικό ρόλο η ψυχολογία, η ρύθμιση των ορμονών και η διατροφή. Όλα ξεκινούν από μέσα μας. Είναι γεγονός πως οι πλαστικές εγχειρήσεις είναι πολύ δημοφιλείς πλέον και στην χώρα μας όμως το αποτέλεσμα σχεδόν πάντα καταλήγει να είναι ίδιο σε πολλές κοπέλες. Η διαφορετικότητα είναι κάτι το φυσιολογικό που πρέπει να διατηρούμε αφού κάθε πρόσωπο και σώμα έχουν την δική τους ομορφιά. Γι αυτό το λόγο παρακάτω θα δεις όχι πως θα αλλάξεις παρουσιαστικό αλλά πως θα ενισχύσεις την δική σου μοναδική εμφάνιση.

Το Ediva παρουσιάζει 9 απλούς τρόπους για να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση:

Βελτίωσε την διάθεση σου


Δεν γίνεται πάντα να είμαστε χαρούμενες και ευδιάθετες γιατί στην ζωή υπάρχουν και οι στενάχωρες και κακές στιγμές. Όμως με την καλή διάθεση απέναντι στην καθημερινότητα και με αυτοπεποίθηση θα δείξεις την λάμψη σου στον κόσμο. Η λύπη έχει άσχημα αποτελέσματα στα μαλλιά, το δέρμα και το βάρος μας. Βρες τι σου αρέσει να κάνεις καθημερινά για να είσαι πιο χαρούμενη.

Πιες περισσότερο νερό

Η αφυδάτωση του οργανισμού είναι αιτία για αρρώστιες και πρόωρη γήρανση. Για λαμπερό δέρμα και μαλλιά αλλά και για καλή υγεία ξεκίνα να πίνεις περισσότερο νερό, να τρως λαχανικά και φρούτα που ενυδατώνουν ενώ δίνουν και βιταμίνες. Πρόσεξε τον εαυτό σου και ενυδατώσου!

Να κοιμάσαι ένα οκτάωρο

Γυναίκες σύμβολα της ομορφιάς συμβουλεύουν να κοιμόμαστε νωρίς και αρκετά. Περίπου 8 ώρες ύπνου είναι αρκετές τόσο για να ξεκουραστεί ο εγκέφαλος όσο και το δέρμα. Κατά την διάρκεια του ύπνου αποβάλλουμε τοξίνες και αναπλάθεται το δέρμα. Φρόντισε να κοιμάσαι άβαφη και να φοράς τις κατάλληλες κρέμες νύχτας.

Κάνε καλύτερη διατροφή

Όπως φαίνεται δεν έχει σημασία το πόσο θα φας αλλά το τι θα φας. Κορυφαίοι fitness γκουρού στο Instagram τρέφονται παραπάνω αλλά καλά και σωστά. Οι σωστές τροφές ακόμα και σε μεγαλύτερη ποσότητα θα κάνουν καλό στον οργανισμό σου μειώνοντας το βάρος, τα πρηξίματα και βελτιώνοντας το δέρμα σου.

Κάνε κάποια άσκηση

Η καθιστική ζωή έχει αρνητικά αποτελέσματα τόσο στο σώμα όσο και στην ψυχολογία σου. Μία άσκηση όπως το περπάτημα ή απλά το να ανεβαίνεις σκάλες και να μην παίρνεις το ασανσέρ θα βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και θα αποκτήσεις μεγαλύτερη αντοχή και καλύτερη διάθεση.

Τόνισε τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά σου

Το πετυχημένο μακιγιάζ έχει ως στόχο να τονίσει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του προσώπου και να καλύψει τις ατέλειες. Έτσι και το σωστό ντύσιμο μπορεί να αναδείξει τα πιο ωραία σημεία του σώματος. Βρες το κατάλληλο μακιγιάζ και ντύσιμο για σένα και έτσι θα αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου.

Ρύθμισε τις ορμόνες σου

Για πολλά αισθητικά προβλήματα ( και όχι μόνο!) όπως είναι η παραπάνω τριχοφυΐα ή το επιπλέον βάρος και η ακμή φταίνε οι αρρύθμιστες ορμόνες. Επισκέψου τόσο έναν γυναικολόγο για το καθιερωμένο σου τεστ ΠΑΠ όσο και έναν ενδοκρινολόγο για εξέταση ορμονών.

Χρησιμοποίησε τα σωστά καλλυντικά

Ένας από τους κανόνες της αισθητικής είναι η χρήση των κατάλληλων προϊόντων για κάθε ανάγκη. Αν τα καλλυντικά που έχεις δεν διορθώνουν προβλήματα αλλά ίσως δημιουργούν περισσότερα άλλαξε τα. Ένας δερματολόγος και κάποια αισθητικός μπορούν να βοηθήσουν στην επιλογή καλύτερων καλλυντικών τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα σου.

Μην κρατάς τοξικούς ανθρώπους στη ζωή σου

Για μία τοξική φίλη, ή μία τοξική ερωτική σχέση όσο περισσότερο πέφτεις ψυχολογικά τόσο αυτή θρέφεται. Η καλή ψυχολογία είναι το νούμερο ένα μυστικό ομορφιάς και αν κρατάς τοξικούς ανθρώπους γύρω σου δεν μπορείς να την έχεις. Δώσε τον χρόνο και την αγάπη σου σε ανθρώπους που θέλουν το καλό σου και θα δεις αμέσως πως η ζωή σου θα βελτιωθεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ