Επιτέλους με τα παιδιά του & ξεμέθυστος: Ο Μπεν Άφλεκ ξανά καλός μπαμπάς βγάζει βόλτα την κόρη του και το γιο του (φώτο-βίντεο)

Πανευτυχής "χαζομπαμπάς" με τα δύο από τα τρία παιδιά του 

Μπορεί να είναι ένας πολύ διάσημος ηθοποιός δεν παύει όμως να είναι και πανευτυχής μπαμπάς. Ο Μπεν Άφλεκ αποφάσισε να περάσει λίγο χρόνο με τα παιδιά του και να χαρεί μια χαλαρή Σαββάτιατικη βόλτα με το γιο του Samuel και την κόρη του Violet.

Ως γνήσιος "χαζομπαμπάς" χαμογελούσε περήφανος όταν ο γιος του  , τού έδειχνε το "έργο τέχνης" που δημιούργησε: Τη ζωγραφιά του. Ο 46χρονος ηθοποιός για την βόλτα με τα "καμάρια" του, επέλεξε ένα καρό πουκάμισο που φόρεσε μέσα από κλασικό γκρι σακάκι, τζιν παντελόνι και καφέ δερμάτινα παπούτσια.

Λίγο πριν τον αγώνα της Κυριακής ο Μπεν Άφλεκ θέλησε να δείξει την υποστήριξη του στην ομάδα των New England Patriots, φορώντας το σκουφάκι τους, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο εξάχρονος γιος του Σάμουελ φορούσε τη στολή του σχολείου του, ενώ η 13χρονη Βάιολετ , φόρεσε φόρμα, t-shirt και σανδάλια.

Ο Μπεν Άφλεκ έκανε τρία παιδιά, τον Σάμουελ την Βάιολετ και την 10χρονη Σεραφίνα με την πρώην σύζυγο του, ηθοποιό Τζένιφερ Γκάρνερ. Οι δύο τους παντρεύτηκαν το 2005 και χώρισαν το 2015 , ενώ επίσημα το διαζύγιο τους βγήκε τον περασμένο Οκτώβρη.

Πριν το διαζύγιο τους και όσο ήταν εν διαστάσει ο ηθοποιός διατηρούσε σχέση με την παραγωγό Lindsay Shookus με την οποία χώρισε τον περασμένο Αύγουστο. Αμέσως μετά ο Μπεν Άφλεκ άρχισε να βγαίνει με το 22χρονο μοντέλο Shauna Sexton.  

Ούτε κι αυτή η σχέση όμως πήγε καλά. Ο ηθοποιός και η κατά πολύ νεότερη φίλη του χώρισαν τον Οκτώβριο.

Τα "αισθηματικά" δεν είναι ο μόνος τομέας στη ζωή του Μπεν Άφλεκ που έχει προβλήματα. Ο διάσημος ηθοποιός εδώ και αρκετά χρόνια "παλεύει με τους δαίμονες του". Έχει μπει τρεις φορές έως τώρα σε κέντρα αποτοξίνωσης για να ξεπεράσει το πρόβλημα με τον αλκοολισμό.

Πάντως στις φωτογραφίες από την Σαββατιάτικη βόλτα με τα παιδιά του , φαίνεται μια χαρά.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ