Ζώδια: Αφροδίτη Τρίγωνο με Ουρανό από τις 3/2 - Ετοιμαστείτε για "έρωτα με την πρώτη ματιά"

Το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 3/2, θα φέρει ξαφνική χαρά και κεραυνοβόλους έρωτες! Δες πως θα σε ευνοήσει!

Η Αφροδίτη  στο ζώδιο του Τοξότη, σχηματίζει ένα τυχερό Τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2018!

Ετοιμαζόμαστε λοιπόν για ερωτικές αλλά και οικονομικές εκπλήξεις! 

Κεραυνοβόλοι έρωτες, ξαφνικές νέες ερωτικές γνωριμίες,  απρόσμενα ερωτικά μηνύματα και τηλεφωνήματα, τυχαίες συναρπαστικές συναντήσεις, θετικές αλλαγές, ερωτικές εξομολογήσεις,  οικονομικές λύσεις και κέρδη από το πουθενά, θα ομορφύνουν τώρα την ζωή μας! Χαμογελάμε ξανά! 

Οι πιο τυχεροί είναι τα Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς, του 3ου δεκαημέρου όπως αναφέρει το oroskopos.gr

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Έρχονται στα ξαφνικάνέες ευχάριστες γνωριμίες, ταξίδια, μετακινήσεις, συναντήσεις, επικοινωνίες και επαφές!

ΤΑΥΡΟΣ
Απολαμβάνεις απρόσμενα ερωτικές ευχάριστες επαφές, τυχερές οικονομικές συναλλαγές και πραγματοποίηση σημαντικών επιθυμιών!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Έρχονται επιτέλους θετικές ξαφνικές εξελίξεις στη συντροφική ζωή, είτε με κάποια νέα γνωριμία ή σχέση, είτε με κάποια απρόσμενη πρόταση του συντρόφου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι εδώ για σένα, χαρούμενες, απρόσμενες συγκυρίες στην εργασία, αλλά και στην καθημερινότητα σου! Ευκαιρία για μία συναρπαστική αλλαγή της εμφάνισης σου! 

ΛΕΩΝ
Ετοιμάσου για μία τεράστια έκπληξη στην ερωτική σου ζωή! Κατακτήσεις, ερωτικές εξομολογήσεις, θαυμαστές, χαρές και διασκέδαση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έρχονται ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις στο οικογενειακό περιβάλλον και στο σπίτι! Επίσης κάποια αγάπη από το παρελθόν επιστρέφει στα ξαφνικά!

ΖΥΓΟΣ
Ετοιμάσου για χαρούμενες εκπλήξεις, μέσα απόμηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις, ειδήσεις, νέα, επαφές και γνωριμίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έρχονται ξαφνικά ευχάρισταγεγονότα, που θα αλλάξουν  και θα βελτιώσουν την ζωή σου στον ερωτικό αλλά και οικονομικό τομέα! 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ετοιμάσου να αλλάξει όλη σου η ζωή, ξαφνικά και συναρπαστικά!  Έρχονται θετικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου και όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, χωρίς καν να το περιμένεις! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έρχεται επιτυχία και ξαφνική εύνοια, μέσα από παρασκηνιακές ενέργειες και σχέσεις! Ξεπερνάς φοβίες, άγχη και ανασφάλειες!  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ετοιμάσου για πολλά χαμόγελα μέσα από παρέες και φιλικές συναναστροφές!  Ένα μεγάλο όνειρο πραγματοποιείται στα ξαφνικά!

ΙΧΘΥΣ
Έρχεται στην ζωή σου ξαφνική χαρά και βελτίωση σε δουλειά και οικογένεια! Η κοινωνική σου εικόνα, είναι στα καλύτερα της!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ