Φρόντισε τα ξηρά χείλη με φυσικό & οικονομικό τρόπο με προϊόντα που θα βρεις στην κουζίνα σου

Για τις γυναίκες τα χείλη είναι καλό να είναι πάντα περιποιημένα και ενυδατωμένα.

Αυτό γιατί είναι από τα πρώτα σημεία που παρατηρούν οι άντρες και σε καμιά δεν αρέσει η αίσθηση των ξηρών χειλιών που τραβάνε, τσούζουν  και ξεφλουδίζουν.

Φροντίδα για ξηρά χείλη με φυσικά προϊόντα, σύμφωνα με το Ediva:

Μέλι


Το μέλι μας το αγαπημένο που βρίσκεται νομίζω στα ντουλάπια όλων των νοικοκυριών μπορεί να κάνει θαύματα στα ξηρά χείλη. Αυτό γιατί το μέλι έχει επουλωτικές ιδιότητες, κάνοντας τα χείλη σου απαλά και πάλι. Απλά βάλε λίγο μέλι πριν κοιμηθείς και το πρωί απλά ξέπλυνε ότι έχει μείνει. Για ακόμη πιο δραστικά αποτελέσματα ανάμειξε λίγη βαζελίνη με μέλι και έχε το σε ένα βαζάκι σαν lip balm και να βάζεις όποτε τα νιώθεις να ξεραίνονται.

Αγγούρι


Άνοιξε το ψυγείο βγάλε το αγγούρι και κόψτο σε λεπτές ροδέλες. Ακούμπησε το στα χείλη σου για 5 λεπτά. Τα χείλη σου θα ρουφήξουν όλη την υγρασία από το αγγούρι και θα τα αναζωογονήσει. Από ότι κατάλαβες το αγγούρι είναι ιδανικό και για τα μάτια αλλά και για τα χείλια. Πόσο τέλειο με ένα υλικό και μάλιστα τόσο φυσικό να φροντίζεις 2 σημεία του προσώπου σου; Φανταστικό και αποτελεσματικό!

Πράσινο τσάι


Σου αρέσει το πράσινο τσάι; Αν ναι τότε είσαι πολύ τυχερή μιας και καθώς θα το πίνεις θα κάνεις καλό και στα χείλια σου. Αφού ετοιμάσεις το τσαγάκι σου και είσαι έτοιμη να το απολαύσεις, μην ξεχαστείς και πετάξεις το φακελάκι από το τσάι. Κράτησε το και βάλτο πάνω στα χείλη σου για 5 λεπτάκια. Ό,τι πρέπει για τα ταλαιπωρημένα και ξηρά χείλη σου!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ