Σία Κοσιώνη αποκαλυπτική: 26 χρονών ανέλαβα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων - Στέρησα χαρές ελευθερία από τον εαυτό μου με τόσο στενό "κουστούμι"

Η Σία Κοσιώνη μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησε στην καριέρα της και για τη σχέση της με τον Κώστα Μπακογιάννη

Άνοιξε την καρδιά της η Σία Κοσιώνη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Hello" και στον  Άρη Καβατζίκη. Η δημοφιλής παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ διανύει την ωραιότερη περίοδο της ζωής της, καθώς γνωρίζει επαγγελματική ευτυχία και προσωπική ευτυχία.

Το περιοδικό Hello, στο πρώτο του τεύχος για τη νέα χρονιά φιλοξενεί την Σία Κοσιώνη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μια πολύ ωραία φωτογράφηση στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία".  Η Σία Κοσιώνη στην συνέντευξη μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή με τον Κώστα Μπακογιάννη και για την σχέση που έχει με τα παιδιά του.

«Όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο δεν λες «θα τον παντρευτώ». Μετά, όταν διαπιστώσαμε ότι ταιριάζουμε πάρα πολύ. Η συμβίωση και στη συνέχεια ο γάμος και το παιδί ήρθαν σαν φυσικό φαινόμενο. Τους ανθρώπους τους δέχεσαι όπως είναι. Ανέπτυξα μια υπέροχη σχέση με τα παιδιά του, τα οποία γνώρισα αρκετά νωρίς. Δεθήκαμε πολύ, τα λατρεύω και με λατρεύουν και τα τρία, και όλα ήρθαν φυσικά. Ο Κώστας είναι αυτό: ένα «πακέτο». Ή το αποδέχεσαι και το αγαπάς όλο μαζί ή δεν το κάνεις», είπε χαρακτηριστικά

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«Όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο δεν λες “Θα τον παντρευτώ”. Μετά, όταν διαπιστώσαμε ότι ταιριάζουμε πάρα πολύ, η συμβίωση και στη συνέχεια ο γάμος και το παιδί ήρθαν σαν φυσικό φαινόμενο. Τους ανθρώπους τους δέχεσαι όπως είναι. Ανέπτυξα μια υπέροχη σχέση με τα παιδιά του, τα οποία γνώρισα αρκετά νωρίς. Δεθήκαμε πολύ, τα λατρεύω και με λατρεύουν και τα τρία, και όλα ήρθαν φυσικά. Ο Κώστας είναι αυτό: ένα “πακέτο”. Ή το αποδέχεσαι και το αγαπάς όλο μαζί ή δεν το κάνεις. Δεν υπήρχε περίπτωση να βρω έναν άνθρωπο και να αρχίσω να βάζω όρους. Όλοι έχουμε μια ιστορία και μια πορεία. Εγώ λάτρεψα τον Κώστα με τα τρία του παιδιά. Είναι ένα! Δεν είναι ο Κώστας και άλλα κομμάτια», εξομολογείται η Σία Κοσιώνη στο πρώτο τεύχος του Hello! για το 2019. Hello!, το περιοδικό που εμπιστεύονται οι άνθρωποι για να μιλήσουν για τις αλήθειες της ζωής τους. #internationalmagazine #exclusivities #nottobemissed #newyearsissue #hola #hello

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hello! Greece (@grhello) στις

Επίσης δεν δίστασε να μιλήσει για τις δυσκολίες που συνάντησε στην καριέρα της: 

«Μου ανατέθηκε να κάνω ένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων στα 26 μου και σίγουρα σκλήρυνα, δημιούργησα ισχυρές άμυνες, ίσως έβαλα ένα πολύ πιο στενό “κουστούμι” απ´ ό,τι έπρεπε να φοράει μια κοπέλα στην ηλικία αυτή.

Ίσως στέρησα από τον εαυτό μου ελευθερίες, χαρές, άνεση κινήσεων. Όλα αυτά, όχι επειδή ήμουν γυναίκα, αλλά επειδή ήμουν μια πολύ νέα γυναίκα που έπρεπε να ανταποκριθεί σε μια πάρα πολύ μεγάλη ευθύνη», εξομολογείται η Σία Κοσιώνη στο πρώτο τεύχος του Hello! για το 2019. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ