Top woman η δισεκατομμυριούχος Huda από οικονομολόγος - μακιγιέζ: Mε δικές της βλεφαρίδες δημιούργησε κολοσσό (φωτό & βίντεο)

H makeup artist που κατέκτησε τον κόσμο της ομορφιάς

Στη λίστα του Forbes με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες στην Αμερική ανήκει και η Huda Kattan ή όπως είναι γνωστή σε όλους Huda Beauty.

Η 35χρονη make up artist μέσα σε μόλις λίγα χρόνια έγινε παγκοσμίως γνωστή, με εκατομμύρια κόσμο να αγοράζει την σειρά καλλυντικών της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Such a magical night! Thank you @evalongoria #globalgiftgala

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Huda Kattan (@hudabeauty) στις

Η ιρακινής καταγωγής Huda σύμφωνα με το BBC μεγάλωσε στην Αμερική και σπούδασε ως makeup artist στο Λος Άντζελες. Το ταλέντο της και η εργατικότητά της την οδήγησαν να συνεργαστεί με πολλές celebrities του Hollywood, όπως η Nicole Richie και η Eva Longoria. Αργότερα, γύρισε στο Nτουμπάι όπου και βρήκε δουλειά ως makeup artist της Revlon, ενώ παράλληλα δημιούργησε και το δικό της blog, ονομάζοντάς το Huda Beauty, γράφοντας συμβουλές μακιγιάζ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wearing #HudaBeautyMeltedShadows in Bubble Bath & Pink Champagne! Who's excited for these to launch? Available for purchase on Dec. 26

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Huda Kattan (@hudabeauty) στις

Πριν από αυτό της το επαγγελματικό βήμα εργαζόταν ως οικονομολόγος. Όταν η 35χρονη ξεκίνησε την επιχείρηση τεχνητών βλεφαρίδων το 2013, είχε ήδη μια καλή βάση για πελατολόγιο, ο λόγος για τους ανθρώπους που διάβαζαν το blog της και την ακολουθούσαν στα social media. Όμως, αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να μετατραπεί σε αυτοκρατορία, αν δεν είχε τη βοήθεια της αδελφής της, Mona, που είναι τώρα η CEO της Huda Beauty.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Slay Bells Ringing....are you listening ?@silverfox08

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Huda Kattan (@hudabeauty) στις

 

Η διάσημη makeup artist που έχει ως έδρα της το Ντουμπάι, κατέχει την 37η θέση στη λίστα του Forbes με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες στην Αμερική και η περιουσία της ξεπερνά τα 500 εκατ. δολάρια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy National DAY UAE ?? Wishing everyone a happy & safe holiday!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Huda Kattan (@hudabeauty) στις

«Η οικογένειά μου ήταν απογοητευμένη από την αρχή με την απόφασή μου»

«Δεν ήξερα εξ αρχής αν ανήκα σ' αυτό που λέμε βιομηχανία ομορφιάς, πάντα, όμως ήξερα ότι αγαπούσα αυτό τον χώρο. Η οικογένεια μου σίγουρα δεν είχε καμία σχέση με όλο αυτό», λέει η Huda, η οποία προέρχεται από οικογένεια Ιρακινών μεταναστών. «Είχαν σε ιδιαίτερη εκτίμηση τα επαγγέλματα των γιατρών και των δικηγόρων και κάτι τέτοιο θα ήθελε να ακολουθήσω η οικογένεια μου και έτσι απογοητεύτηκαν σοβαρά με την απόφασή μου. Έτσι κάπως έπρεπε να αποδείξω ότι το είχα πάρει πολύ σοβαρά όλο αυτό και ότι θα πετύχαινα πάση θυσία».

Fun fact: Της παίρνει περίπου δύο ώρες να βαφτεί το πρωί, καθώς βλέπει την πρωινή της ρουτίνα ως ευκαιρία να ανασυγκροτηθεί για την ημέρα, αλλά και να κάνει έρευνα για καινούρια προϊόντα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I had an amazing time at @bof #bofvoices this year! Thank you @imranamed for allowing me to share my story with your amazing guests ?? Hair by the amazing @domseeley ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Huda Kattan (@hudabeauty) στις

Επισημαίνει βέβαια πως η ίδια δεν έχει ως κίνητρο το οικονομικό κομμάτι αλλά σε όλο αυτό που κάνει έχει έναν μεγάλο σκοπό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“You can complain because roses have thorns, or you can celebrate because thorns have roses!” Ziggy Perception is everything ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Huda Kattan (@hudabeauty) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ