Ποιες είναι οι 4 αποχρώσεις κραγιόν που δεν πρέπει να λείψουν από την τσάντα σου;

Το κραγιόν είναι μια σπουδαία προσθήκη στο μακιγιάζ μας, διότι τονίζει τα χείλη και μας προσφέρει ένα θηλυκό, σικάτο λουκ.

Η δύναμή του είναι τέτοια, ώστε μπορούμε με λίγη περιποίηση στην επιδερμίδα και μάσκαρα στα μάτια, να βάλουμε μόνο αυτό και να έχουμε ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ!

Όμως δεν είναι όλα τα κραγιόν κατάλληλα για όλες τις περιστάσεις. Ποια είναι λοιπόν τα κραγιόν που πρέπει να έχουμε στο νεσεσέρ μας ώστε να είμαστε απολύτως καλυμμένες;

Tα 4 must κραγιόν που χρειάζεσαι, σύμφωνα με το ediva:
 

1. Νude/Μπεζ κραγιόν


Η συνήθης και σίγουρα η πιο ασφαλής επιλογή, το nude κραγιόν παίζει με τις αποχρώσεις του μπεζ και είναι ιδανικό για να τονίζει τα χείλη χωρίς υπερβολή. Η εύκολη εφαρμογή του σου χαρίζει ένα περιποιημένο, σοφιστικέ λουκ χωρίς να… βγάζει μάτι. Για αυτόν τον λόγο προτείνουμε να το φοράς κατά τη διάρκεια της ημέρας μέχρι τη δύση του ηλίου.

2. Κραγιόν σε απόχρωση του ροζ


Η παλέτα του ροζ στα κραγιόν έχει πολλές αποχρώσεις, όπως απαλό ροζ, ροδακινί, κοραλλί κ.λπ. και σίγουρα πρέπει να το έχεις. Διάλεξε αυτό που σου αρέσει περισσότερο, ανάλογα το χρώμα των μαλλιών και της επιδερμίδας σου. Θα σου δώσει μια φρέσκια, νεανική εμφάνιση ασχέτως του τι θα επιλέξεις να φορέσεις, γιατί απλούστατα πάει με όλα.

3. Κόκκινο κραγιόν


Η πιο κλασσική απόχρωση και το κατεξοχήν θηλυκό αξεσουάρ, το κόκκινο κραγιόν δεν πρέπει να λείπει από καμιά γυναικεία συλλογή. Ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, αρκεί μόνο να βρει το σωστό κόκκινο. Προτίμησέ το με ουδέτερα ή επίσης κόκκινα χρώματα στα ρούχα, για βραδινό λουκ. Θα κλέψεις την παράσταση δείχνοντας ταυτόχρονα σέξι και σικάτη.

4. Σκούρα κραγιόν


Άσχετα από τον τύπο της επιδερμίδας σου, ένα κραγιόν σκούρων αποχρώσεων όπως μωβ, βυσσινί, μπορντώ κ.λπ θα πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ σου. Φόρα το κατά τη φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο για βραδινές, glam εμφανίσεις. Χρειάζεται λίγη περισσότερη προσοχή στην εφαρμογή του, όμως σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Επίλεξε προσεκτικά το κάθε κραγιόν σου ώστε να μην καταλήξεις με μια απόχρωση αταίριαστη για σένα, ή με πολλές παρόμοιες αποχρώσεις που είναι τελικά περιττές. Όταν αγοράζεις κραγιόν σε διάφορα χρώματα, να έχεις πάντα κατά νου το πόσο ταιριάζει με τα ρούχα και τα χρώματά σου, καθώς και σε ποια περίσταση μπορείς να το φορέσεις. Με αυτά τα τέσσερα κραγιόν, θα έχεις πάντα ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ