Αμερικάνικες εταιρείες πωλούν πτήσεις μιας ώρας για σεξ στον αέρα: Το κόστος και οι επιπλέον παροχές (φωτό)

Κοστίζει κάτι παραπάνω αλλά ..... τα αεροσκάφη έχουν και την ανάλογη ατμόσφαιρα

Η ερωτική επαφή μας κάνει να "πετάμε στα σύννεφα" ιδιαιτέρως όταν είναι καλή αλλά.... σεξ στα σύννεφα το είχατε σκεφτεί; Αν η ενάερια ερωτική συνεύρεση είναι μέσα στις φαντασιώσεις σας , σας έχουμε καλά νέα.

Δύο αερογραμμές των ΗΠΑ επιτρέπουν το σεξ στο αέρα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild». Δημιουργούν μάλιστα και το ανάλογο κλίμα ρομαντισμού. Μία από τς εταιρείες η «Flamingo Air»,  προσφέρει μία ωριαία βόλτα έναντι 500 δολαρίων. 

Στο πίσω τμήμα του αεροσκάφους υπάρχει ένα μέρος γεμάτο μαξιλάρια. Η βόλτα για εναέριο σεξ πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα, σύμφωνα με το δημοσιεύμα.

 Όπως επισημαίνει ο ιδρυτής της αεροπορικής εταιρείας, Ντέιβιντ ΜακΝτόναλντ, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό περιοδικό Priceonomics, το ωραίο φύλο έχει εκφράσει ήδη έντονο ενδιαφέρον:

Οι γυναίκες που κάνουν κράτηση, το παίρνουν πολύ σοβαρά και ενδιαφέρονται κυρίως για ρομαντισμό. Γι 'αυτό και η «Flamingo Air» προσφέρει σε κάθε πτήση σοκολατάκια και σαμπάνια.

Tην ίδια ώρα, η αεροπορική εταιρεία «Μile High Club», ένα ελιτίστικο κλαμπ που επιτρέπει τις σεξουαλικές επαφές στη διάρκεια αεροπορικών πτήσεων, δίνει λιγότερη σημασία στον ρομαντισμό και περισσότερο στον έρωτα με την πτήση «Lovecloud».

Φωτό: MHC-Lovecloud

Πετώντας μ' ένα Cessna πάνω από το Λας Βέγκας, οι αερογραμμές διαφημίζουν πως «ότι συμβαίνει στο Λας Βέγκας, μένει στο Λας Βέγκας». 

Φωτό: MHC-Lovecloud

Στο εσωτερικό του αεροσκάφους υπάρχουν κόκκινα σατέν σεντόνια, μαξιλάρια σε σχήμα καρδιάς κι ένα πουπουλένιο στρώμα. Ο πιλότος απομονώνεται από τους επιβάτες με μία κουρτίνα. 

Φωτό: MHC-Lovecloud

Για 45 λεπτά πτήσης, το κόστος φθάνει τα 900 δολάρια, για 60 λεπτά τα χίλια δολάρια και για 90 λεπτά εκτοξεύεται στα 1400 δολάρια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ