Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου: Ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ (Βίντεο)

Απόδραση στην κατοικία των Κενταύρων.

Αυτή είναι μία μοναδική πτήση πάνω από το «Βουνό των Κενταύρων», το Πήλιο, που βρίσκεται στο Νομό Μαγνησίας δίπλα στην πόλη του Βόλου, με ύψος 1.624 μέτρα (κορυφή Πουριανός Σταυρός).

Κατά την ελληνική μυθολογία ήταν η θερινή κατοικία των θεών και πατρίδα των Κένταυρων.

Απίστευτου φυσικού κάλλους, το Πήλιο είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ελληνικούς χειμερινούς προορισμούς. Ειδικά τώρα με τα πρώτα κρύα κι όσο θα βλέπουμε και τα πρώτα χιόνια, θα συρρέουν οι φίλοι σκιέρ και οι λάτρεις του βουνού για να απολαύσουν μερικές μέρες απόλυτης χαλάρωσης σε ένα μαγικό σκηνικό.

Ήδη τα πρώτα χιόνια έφτασαν στο χιονοδρομικό κέντρο στην κορυφή του Πηλίου στα Χάνια. Οι λάτρεις των χειμερινών σπορ αναμένουν πως και πως την έναρξη του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου Αγριόλευκες, το οποίο απέχει δύο χιλιόμετρα από τον οικισμό των Χανίων, 8 χιλιόμετρα από τον οικισμό του Αγίου Λαυρεντίου και 27 χλμ. από το Βόλο. Αναπτύσσεται στο όρος Πήλιο σε υψόμετρο 1.471 μέτρων, υψόμετρο το οποίο είναι εξαιρετικά χαμηλό για χιονοδρομικό κέντρο, προσδίδοντάς του ιδιαιτερότητες στην χιονόπτωση, σε συνδυασμό με τη μορφολογία του εδάφους και το κλίμα.

Δείτε το βίντεο στο madeingreece.news.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ