Η Μόνικα Λεβίνσκι αποκαλύπτει τα πάντα για τη νύχτα που άφησε λεκέ στο φόρεμα και εκείνη επιτέλους «ολοκλήρωσε» (Βίντεο)

Τελικά δεν ήταν ντιπ από σπανάκι!

Η Μόνικα Λεβίνσκι αποκαλύπτει τα πάντα γύρω από τη σχέση της με τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

Η γυναίκα εξομολογείται πώς έγινε ο... περιβόητος λεκές στο μπλε φόρεμά της σε μια σειρά ντοκιμαντέρ που ονομάζεται «Υπόθεση Κλίντον».

Όπως υποστηρίζει, εκείνη κλήθηκε στο Οβάλ Γραφείο με την υπόσχεση ενός δώρου. Ο γραμματέας του -τότε- Προέδρου έφυγε και την άφησε με τον Μπιλ Κλίντον.

Σύμφωνα με τη «New York Post», ο Μπιλ Κλίντον δώρισε στη Μόνικα Λεβίνσκι ένα καπέλο αφού της είπε: «πάντα φαίνεσαι τόσο χαριτωμένη με τα καπέλα, κι εσύ και τα καπέλα σου».

Της έδωσε, επίσης, κι ένα αντίγραφο του βιβλίου «Φύλλα Χλόης» του Ουόλτ Ουίτμαν.

Έτσι έγινε ο λεκές

Η Μόνικα Λεβίνσκι κι ο Μπιλ Κλίντον πήγαν στην τουαλέτα του Οβάλ Γραφείου.

«Υπήρξε κάποια προσοχή σ' εμένα και, στη συνέχεια, ανταπέδωσα. Μέχρι τότε, πάντα σταματούσε πριν από την ολοκλήρωση από την πλευρά του», τονίζει η Λεβίνσκι και προσθέτει: «Ανασηκώθηκα και είπα ότι ήθελα να πάω πέρα από αυτό το στάδιο και έτσι τελικά είπε εντάξει. Έτσι, τελείωσε και μετά τον αγκάλιασα. Και με αγκάλιασε. Και έφυγα».

Όπως θυμάται η Λεβίνσκι, πήγε στο δείπνο που βρισκόταν σε εξέλιξη εκείνη τη νύχτα και κανείς δεν της είπε ότι το φόρεμά της είχε λεκέ.

Η ίδια, μάλιστα, όταν διέκρινε τον λεκέ, πίστευε πως ήταν ντιπ από σπανάκι!

Η ενόχληση για τη συγννώμη που δεν ήρθε ποτέ

Η Μόνικα Λεβίνσκι δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τη συγγνώμη του Μπιλ Κλίντον που δεν ήρθε ποτέ.

Μάλιστα, δηλώνει απογοητευμένη γι' αυτό και θα ήθελε να πει στη σύζυγο του Μπιλ Κλίντον, Χίλαρι, πως λυπάται πολύ για ό,τι συνέβη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ