Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!Τι καλό θα μας φέρει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό: Ο Κώστας Λεφάκης προβλέπει γι' αυτήν την εβδομάδα

Εξελίξεις στα αισθηματικά και όχι μόνο.

Ο Κώστας Λεφάκης μας δίνει τις εβδομαδιαίες του προβλέψεις για το διάστημα 5-11 Νοεμβρίου 2018.

Μας γράφει για το πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό αλλά μας δίνει και χρήσιμα tips για μία όμορφη εβδομάδα.

Αναλυτικά:

Κριός: Έχετε την ευκαιρία να εκφραστείτε και να εισακουστείτε. Τα γεγονότα της εβδομάδας εξυπηρετούν τις ανάγκες του χαρακτήρα σας. Μια αιφνίδια μετακίνηση, μια μικρή ψυχαγωγία θα τονώσει το ηθικό σας προς το τέλος της εβδομάδας που ξεκινά. Ενδιαφέρον θα παρουσιάσει επίσης μια νέα γνωριμία, η οποία θα σας δώσει αισιοδοξία για κάποιο χρονικό διάστημα. Ελέγχετε όμως τον παρορμητισμό σας και μην αγνοείτε και τις υποχρεώσεις σας σε άλλους τομείς. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό την Τρίτη, φέρνει ευκαιρίες στα πρακτικά σας αλλά και αναστατώσεις που οφείλονται σε ανταγωνισμούς μικρής διάρκειας.Φανείτε προνοητικοί στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

Ταύρος: Θα κινηθείτε δίπλα σε ανθρώπους που θα αναλάβουν ή να σας ψυχαγωγήσουν, ή να σας καθοδηγήσουν και θα είναι από τις λίγες φορές που επιτρέπετε σε κάποιον άλλον να αναλάβει αυτόν τον ρόλο. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό την Τρίτη, ευθύνεται για την συναισθηματική σας έκφραση, αλλά και για την επιμονή σας σε προσωπικά και οικογενειακά ζητήματα. Ευτυχώς, επικοινωνιακά πετυχαίνετε αυτό που θέλετε. Στα αισθηματικά σας, λειτουργεί και πάλι ο παράγοντας τύχη. Προσέχετε όταν οδηγείτε και αποφύγετε να ασχοληθείτε με σπορ που δεν γνωρίζετε. Φροντίστε να διαχειριστείτε καλύτερα μια οικονομική προθεσμία.

Δίδυμοι: Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 7 του μήνα φέρνει εξελίξεις στα αισθηματικά σας αλλά και σε κάθε είδους σχέση σας. Υπολογίστε σωστά τις συνθήκες και κινηθείτε ανάλογα με τις δυνατότητές σας. Μικρές υποχωρήσεις σας βοηθούν να κρατήσετε τα κεκτημένα σας, ενώ αν επιμείνετε να διαχωρίζετε τη θέση σας από τους άλλους, μπορεί και να απομονωθείτε.  Οικονομικά αντιμετωπίζετε διλήμματα ανάμεσα σε υποχρεώσεις, στην ανάγκη αλλαγής συμπεριφοράς όσον αφορά στα έξοδά σας, αλλά και σε θέματα χαρακτήρα που δεν σας επιτρέπει να παραδεχτείτε τα μέχρι τώρα λάθη σας.   Περιορίστε τις εξάρσεις του χαρακτήρα σας, ιδιαίτερα σε ανθρώπους με τους οποίους συνδέεστε με κοινό συμφέρον.

Καρκίνος: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας την Τρίτη, όπως αναφέρει το oroskopos.gr, λειτουργεί θετικά όσον αφορά στις επιδιώξεις σας και στον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε στην καθημερινότητά σας. Μια επαγγελματική αναγνώριση, επιτυχία, ή προοπτική αναπτερώνει το ηθικό σας και σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε δημιουργικά τη σκέψη και τον χρόνο σας. Οικονομικά, κάποιοι από εσάς πρέπει να προσέξετε τις συμφωνίες που σας δεσμεύουν και να αποφύγετε να εκτεθείτε εκ νέου σε εκείνους οι οποίοι σας τροφοδοτούν. Προσοχή σε αυτά που λέτε σε ακατάλληλο ακροατήριο.Έχετε υπομονή και προσπαθήστε να αλλάξετε οπτική γωνία όταν κάτι σας στεναχωρεί!

Λέων: Η εβδομάδα σας αναγκάζει να βγάλετε το δυναμικό στοιχείο του χαρακτήρα σας, είτε για να το επιδείξετε, είτε για να εξυπηρετήσετε δικούς σας ανθρώπους. Έχετε εύνοια στα κοινωνικά, στις μετακινήσεις και σε νέες γνωριμίες. Επειδή όμως δεν έχετε εύνοια στα οικονομικά, μην κάνετε έξοδα που δεν υπολογίζετε και μην επιρρίπτετε ευθύνες εκεί που δεν χρειάζεται. Λειτουργήστε δίκαια αλλά αποφασιστικά και μην διστάσετε να κόψετε το γόρδιο δεσμό μιας συναισθηματικής σας εξάρτησης. Η οικογένεια θα σας απασχολήσει με τις ανάγκες της.Αποφύγετε να διασπαστείτε σε πολλά καθήκοντα ταυτόχρονα.

Παρθένος: Αποφύγετε τις υπερβολές και την επίδειξη δύναμης. Όσοι έχετε μια άνεση οικονομική μην την σπαταλάτε διότι θα την χρειαστείτε αργότερα. Γνωριμίες με ξένους θα σας εντυπωσιάσουν, αλλά και θα σας παρασύρουν σε ψευδαισθήσεις. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό είναι μια στενωπός για εσάς, που, αν και επιβεβαιώνει τις επιφυλάξεις σας για κάποιον άνθρωπο, δεν σας επιτρέπει να ξεκαθαρίσετε τη στάση σας, ούτε να δηλώσετε την διαφοροποίησή σας. Προσοχή  σε οτιδήποτε δεν είστε σίγουροι ότι είναι αυτό που φαίνεται!Έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε ωφέλιμο χρόνο για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Ζυγός: Η εβδομάδα  δίνει έμφαση στις σχέσεις σας με τους άλλους κάτι που μπορεί να λειτουργήσει και καλά και επεισοδιακά. Μην πείτε πράγματα που μπορεί να ενοχλήσουν τρίτους και μην δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε.  Ένας δικός σας άνθρωπος παραμένει πιεστικός παράγοντας και ενοχλητικός παρατηρητής. Η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη στο ζώδιό σας και αυτός είναι παράγοντας αναποφασιστικότητας στα αισθηματικά σας, ιδιαίτερα αν αυτό που επιθυμείτε είναι παράτολμο και περιλαμβάνει ρίσκο.Αλλάξτε διάθεση με κοινωνικές συναναστροφές. Εμπιστευθείτε εκείνους που σας ξέρουν καλά.

Σκορπιός: Η εβδομάδα  θα έχει καλές στιγμές, θα έχει και νευρικές. Τις πρώτες θα τις ανακαλύψετε μόνοι σας, τις δεύτερες θα τις προκαλέσουν άνθρωποι του περιβάλλοντος. Κρατήστε αποστάσεις από φίλους και συγγενείς που γίνονται αδιάκριτοι. Κρατήστε μυστική την ερωτική σας δραστηριότητα, ιδιαίτερα αν αυτές περιλαμβάνουν μετακινήσεις και συναντήσεις εκτός ασφαλούς χώρου. Η αδιακρισία των άλλων θα σας ενοχλήσει, αλλά μην αντιδράσετε απερίσκεπτα και μην δημιουργήσετε νέους αντιπάλους.Ασχοληθείτε με χειρονακτική εργασία, εκεί που θεωρείτε ότι έχετε ανάγκη άμεσου αποτελέσματος.

Τοξότης: Η καλή όψη του Ερμή στο ζώδιό σας, με τον Άρη στον Υδροχόο ευνοεί πρωτοβουλίες στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σας. Πολλοί από εσάς θα βρεθείτε σε πρωταγωνιστικούς ρόλους τόσο κοινωνικά, όσο και συναισθηματικά.  Ελέγχετε κατά κάποιο τρόπο την ανυπομονησία σας και μην αγνοείτε τις λεπτομέρειες που κρύβουν κάποιες από τις συμφωνίες σας. Ταξίδια και μετακινήσεις είναι μέσα στα ενδεχόμενα του επταημέρου και σας επιτρέπουν να ξεφύγετε για λίγο από μια κάπως πιεστική καθημερινότητα. Διασκεδάστε δημιουργικά και επωφεληθείτε από την εύνοια για συναναστροφές που δέχεστε αυτήν την εβδομάδα.

Αιγόκερως: Δεν είναι τα πράγματα όπως θα θέλατε να είναι. Σας δίνονται όμως κάποιες διέξοδοι και αυτές πρέπει να τις ανακαλύψετε έγκαιρα για να μη νιώσετε καταπιεσμένοι. Το παρασκήνιο της ζωής σας και η υγεία, θέλουν προσοχή, καθώς ο Κρόνος και ο Πλούτωνας εξακολουθούν να πορεύονται στο ζώδιό σας. Στα αισθηματικά σας ζήστε τις καταστάσεις όπως είναι και μην προσπαθείτε αλλαγές, που μπορεί αντί να βελτιώσουν, να χειροτερέψουν τα εκεί δεδομένα.Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας.

Υδροχόος: Ευνοείται η αξιοποίηση των εκφραστικών μέσων, οι συναντήσεις και οι κάθε λογής επαφές. Για τους πιο φιλόδοξους, ευνοούνται οι συναλλαγές και οι διακανονισμοί. Για τους τυχοδιώκτες του ζωδίου σας οι ενδιαφέρουσες περιπέτειες , εκτός από ζωηρή φαντασία, θέλουν και πρακτική οργάνωση, ή διάθεση για ρίσκο. Αν επιλέξετε το δρόμο της περιπέτειας, πρέπει να γνωρίζετε ότι δύσκολα θα μπορέσετε να επιστρέψετε ίδιοι στην αφετηρία σας.Να υπολογίσετε και τον αστάθμητο παράγοντα στις ενέργειές σας.

Ιχθείς: Η εβδομάδα δείχνει κατανάλωση συναισθήματος και χρήματος. Ελέγχετε μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτή η ροή και βάλτε φρένο εκεί που φαίνεται να ξεπερνάτε τις δυνατότητές σας. Αξιοποιήστε τις στιγμές των καλών προθέσεων από την πλευρά των άλλων, ιδιαίτερα εκείνων που δεν ζητούν πολλαπλά ανταλλάγματα. Η υγεία σας χρειάζεται προσοχή, τόσο σε θέματα που προκύπτουν ξαφνικά, όσο και σε οτιδήποτε γνωρίζετε και έχετε παραμελήσει. Η εβδομάδα σας θέλει συνεργάσιμους και όχι αντιδραστικούς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ